- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Çok tatlısın cokBenim 6. Hissim çok iyidir bide sana birden okadar kanım ısın ki genelde böyle hissetdiğim insanlar hep yüzüde en önemlisi halbi güzel olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısın cokBenim 6. Hissim çok iyidir bide sana birden okadar kanım ısın ki genelde böyle hissetdiğim insanlar hep yüzüde en önemlisi halbi güzel olur![]()
Asla ümitsiz değilim onun yanında olmazlar olurHer şeyi okumadım canım öncelikle Allah yardımcın olsun , geçmiş olsun. Bana kalırsa bir uğraş bulman , hobi edinmen kafanı boşaltman lazım. Eğer inançlıysan bol bol dua et canım. Allah her şeyi yola düzene koyar ondan sakın ümidini kesme .
Sana hep dua edeceğim canım aklımda olacaksın şimden sonra . Biraz tatil yap, belki bir uğraş edin ekstradan , tedavini de aksatma. Ama sakın dediğin diğer yollara falan başvurma canım.Asla ümitsiz değilim onun yanında olmazlar olur
Ben daha pskoterapi almadım mutlaka faydalı oluyordurSana hep dua edeceğim canım aklımda olacaksın şimden sonra . Biraz tatil yap, belki bir uğraş edin ekstradan , tedavini de aksatma. Ama sakın dediğin diğer yollara falan başvurma canım.
Bir de psikoterapi, hipnoterapi falan etkili olmuyor mu tam?
bu bir hastalık canım
Bence almalısın. Bir arkadaşım takıntılardan dolayı hipnoterapi almıştı. Geçmişinde bir olaydan etkilenmiş halbuki , o bile bilmiyormuş o olayı bulup çıkardılar. Şimdi çok iyi.Ben daha pskoterapi almadım mutlaka faydalı oluyordur
Bu yazıya yüzde bin katılıyorum ve eskiye oranla daha iyi olduğumu hissediyorum namazla Allaha yakınlaşarak buda benim imtihanım geçiyor inşallah.
Ya da bir bakim evine git hafta sonu ordaydimVar tabii ki...
Git bir üniversite hastanesinin bahçesinde otur bakalım 1 saat.
Derdinden utanırsın...
Benimkide çocukluğumdan kaynaklı öğrenilmiş çaresizlik olayı pskoterapi alarak ilaç içerek bu durumu atlatabiliriz bu bozukluk herseyin tedavisi var.Resimlerini özelden mesaj at bana mesleğinin zirvesinde bir Akademisyen olabilirsin ama evella iç huzur ve maneviyat gerisi gelir umutsuz olmaBende bunu yaşıyorum. Senelerce obezdim. Aşağılandım. Neler yaşadım kimse bilemez. İntihara kalkıştım en son tüp mide ile 50 kilo verdim. Hala mutsuzum millet güzelsin zayıfsın diyor. Anlatamıyorum. Psikolojik olarak ilaç içiyorum. 23 yaşındayım aşırı derecede evlilik isteğim var ama millet bilmiyor. Senelerce okulu sevmedim hep acaba kilom yüzünden beğenilip evlenir miyim dedim. Okulda herkes dalga geçti hiç sevgilim olmadı. İmani olarak dua ile maneviyat ile ayakta durdum. Rabbim lütfen zayıf olarak üniversiteye gitmeyi nasip et diye ağladım. 125 ten 70 oldum üniversite son sınıfım şimdi elhamdulillah. Burada herkes 23 yaş erken der evlilik için ama kimse bilmez kilodan dolayı beğenilmemeyi, lisede her yaşta millet sevgilisi ile aşk yaşarken hep ağladım acaba bende sevilir miyim diye ağladım. Gelinleri kıskandım eve kapattım kendimi. Okulda hocalar herkes kilomla dalga geçti okuldan dersten hayattan nefret ettim. Şimdi zayıfladım ama geçmişim beni bırakmıyor. Mutlu değilim. Hala kilolu hissediyorum çirkin hissediyorum kendimi. Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum. Erkek delisi gibi oldum. 23 yaşındayım çocukluktan itibaren kiloluydum. Akademisyen olacağım inşaAllah kendimi başarıya odakladım. Bir şekilde güçlü olmaya çalışıyorum mutsuzum. Elhamdulillah herşeyim var sağlıklıyım. Felçli görme duyma engelli değilim elhamdulillah ama mutsuzum ruh gibiyim. Sevmek sevilmek istiyorum. Çok zor bir durumdayım. Rabbim yardımcımız olsun. Eski ve yeni resimlerimi de paylaşabilirim. Ama korkuyorum tanıdık görür diye. Çok zor şeyler yaşadım ameliyattan sonra su bile içemedim. Geçen gün anneme yalvardım resmen öldür de beni bu dünyadan gitmek istiyorum diye. Geceleri uyuyamıyorum. Çok zor durumdayım. Sizi anlıyorum. Zayıfladım ama obez ve çirkin hissediyorum evden çıkmak istemiyorum
Senin beni anlaman bana en büyük destek arkadaşım inşallah tatlım bende sana dua edecegimCanım benim senin için dua edeceğim .
Dilerim inşaallah en kısa vakitte ruhen manen arınır , en güzel huzuru bulursun .
Biliyorum ki en kısa vakitte iyi hissedeceksin :*
Bende de deniyecegim Uzmanla görüştüm bileBence almalısın. Bir arkadaşım takıntılardan dolayı hipnoterapi almıştı. Geçmişinde bir olaydan etkilenmiş halbuki , o bile bilmiyormuş o olayı bulup çıkardılar. Şimdi çok iyi.
Senin beni anlaman bana en büyük destek arkadaşım inşallah tatlım bende sana dua edecegim
Tek dayanağı benimde maneviyat ona guveniyotumBende yaşadım benzerlerini , çok zor bir hayat ama verdiğim örneklerle kurtuldum ve herşeyi yoluna koyuyorum .
Sende yapacaksın biliyorum . Allah yardımcın olacak .
Çokkkkk mutlu olacaksın .
Sende çok mutlu ol ömrün güzel olsun cnmBende yaşadım benzerlerini , çok zor bir hayat ama verdiğim örneklerle kurtuldum ve herşeyi yoluna koyuyorum .
Sende yapacaksın biliyorum . Allah yardımcın olacak .
Çokkkkk mutlu olacaksın .
Zaten uzun süreli depresyondayım işimde de ilerleyemiyorum aklım hep bu konulardaAcilen bir pskiyatri ye git ve terapi al ilerledikçe depresyon eşlik ediyor hayatın karariyorcnm aman ihmal etme
Teşekkür ederim sakın terapilerini aksatma bu arada bizi yaratan illaki bir güzellik koymuştur içimize onu bulmak önemli .ben ne su gibi kızlar gördüm kalpleri kir içinde ellerinden bi iş gelmiyor. .Çok tatlısın cok
konuyu tam okumadım ama galiba evlisiniz profilde öyle en azından eşiniz size moral verse biraz.Sende çok mutlu ol ömrün güzel olsun cnm