ölmek istiyorum sadece.

Bir süre ailenle görüşme bence para vermediğin için hırslarından sana sarıyor olabilirler.
Annem benden uzakta anlamlarla aynı memlekette..Beni her konuda suçluyor
Misal ev aldığımı özellikle arayıp tek tek söylemeliymişim ben ev aldığımı güya gizlemişim kötü kalpliymişim :( Halbuki gerek duymadım daha önce alacağımızdan bahsettiğim için özellikle bi daha arayıp aldık demedim :( bunda kötülük var mı :(

Bence anneniz ve kardeşlerinizle bir süre görüşmeyin. Yangına körükle gidiyor gibi olacak ama nasıl eşinize misafirin yatağından yemeğine kadar hazırlamanızı söyler? Yeni doğum yapmışsınız anneniz size yardım edeceği yerde yatak kurmanızı yemek yapmanızı mı bekliyor? Anneniz sizin düşmanınzı mı? Eşiniz ne dedi anneniz bunları söylerken ?
Arada anneme haksızsın dedi ya da tamamen sustu.

Anladım. Ablalarınız sizi kotulerse kötülesin neden takıyorsunuz? Kan bağınız var diye sürekli görüşmek ve onlara hizmet etmek zorunda değilsiniz. Siz daralmışsınız. Kendinize iyi gelecek birşeyler yapın. 2 çocuk var. Olumlama meditasyon gibi videolar izleyebilirsiniz ya da size ne iyi geliyorsa.
Teşekkür ederim deneyeceğim

Herkes merhaba öncelikle
Derdim var yine...
Ben kimse tarafından asla anlaşılmıyorum annem ablam kardeşim eşim kimse tarafından..
Çoğu zaman kendimi karşı tarafa ifade edemediğim için ağlamaktan delirecek gibi oluyorum.
Diyeceksiniz ki hep mi onlar haksız.Evet daima haksızlar ve asla anlamıyorlar demek istediğim şeyi.
Misal annem ve babam beni okutmadıkları halde (lise sona kadar onlarlayken okudum sonra evlenince okudum atandım) Biz okuttuk deyip sürekli benden para bekliyorlar.(İhtiyaçları asla yok gelirleri Türkiye şartlarının üstünde)
Ablam kardeşlerim ben lohusa iken evime gelip sürekli hizmet beklediler (kabul ediyorum da tastamam hizmet edemedim hem lohusa idim hem ikizlerim olmuştu koşturuyordum) bu sebeple de kötü ve misafir sevmeyen kişiler olarak etiketlendik eşimle.Her fırsatta bizi konuşup kötülüyorlar.Durumumu da anlatınca anlamıyorlar.
Eşim de tıpkı onlar gibi asla beni dinlemez anlamaz dinliyormuş gibi yapar ama konuşmanın sonunda öyle bir laf eder ki anlaşılmadığımı anlarım :KK43:
Akıl sağlığımı yitirmem an meselesi.
Çocuklarıma kendime faydam kalmadı :KK43:
Sadece ölmek istiyorum üzüntüden :KK43:
NIR DESTEK AL DERIM. GERCI HANGIMIZIN YOKKI SORUNLARI BAZEN BEDEN anlamiyor ol yada yok ol diyor ardina bir bakiyon masum minaklar var.. ya iste boyle tutunacak dallarimiz icin yasamamiz lazim olum kurtulus degil baslangictr

Tatlım çocuklar ikiz olduğu için bunalmışsın. Tek tavsiyem yardımcı bulman. Hafta sonu da bulmalısın . Psikolojin bozulursa ona ayıracağın para bakıcılardan katkat fazla ve düzelmek garanti değil.

Arada anneme haksızsın dedi ya da tamamen sustu.
Annenizle yakın mı mesafeler ? Bir süre uzak Kalın. Hiçbir anne böyle demez kolay kolay. Bende iki doğum yaptım annem suyumu bile kendi verir zorla çorba içirirdi ilk günler. Çünkü ben pek yemem bilir yemeyeceğimi, yemiyorum diye kızardı.

Herkes merhaba öncelikle
Derdim var yine...
Ben kimse tarafından asla anlaşılmıyorum annem ablam kardeşim eşim kimse tarafından..
Çoğu zaman kendimi karşı tarafa ifade edemediğim için ağlamaktan delirecek gibi oluyorum.
Diyeceksiniz ki hep mi onlar haksız.Evet daima haksızlar ve asla anlamıyorlar demek istediğim şeyi.
Misal annem ve babam beni okutmadıkları halde (lise sona kadar onlarlayken okudum sonra evlenince okudum atandım) Biz okuttuk deyip sürekli benden para bekliyorlar.(İhtiyaçları asla yok gelirleri Türkiye şartlarının üstünde)
Ablam kardeşlerim ben lohusa iken evime gelip sürekli hizmet beklediler (kabul ediyorum da tastamam hizmet edemedim hem lohusa idim hem ikizlerim olmuştu koşturuyordum) bu sebeple de kötü ve misafir sevmeyen kişiler olarak etiketlendik eşimle.Her fırsatta bizi konuşup kötülüyorlar.Durumumu da anlatınca anlamıyorlar.
Eşim de tıpkı onlar gibi asla beni dinlemez anlamaz dinliyormuş gibi yapar ama konuşmanın sonunda öyle bir laf eder ki anlaşılmadığımı anlarım :KK43:
Akıl sağlığımı yitirmem an meselesi.
Çocuklarıma kendime faydam kalmadı :KK43:
Sadece ölmek istiyorum üzüntüden :KK43:
Ölmeyi aklınızdan çıkartın lütfen. Siz gibi duygusal nitelikleri yoğun olan bir anneye asla yakıştıramam. Kendinizi önemsiz hissettiğiniz konuları ve ne olursa bu olumsuzlukların geçebileceğini bir kağıda yazmaya başlamanız en güzeli olur. Konunuza hakim değilim ancak bu kadar yardımcı olabilirim. İnşaAllah iyi olur toparlanırsınız. Ama yakın zamanda uzman yardımı almanız taraftarıyım.

Ay ayyyy canım benim istesinler verme sakın okutsaydı da verme diyecektim
İnsan çocuğuna karşılık bekleyerek bir şey yapmaz...

Dünyaya getirdiği çocuğu okutmak zaten görevi kendilerine gelsinler...
Eşinizle olan durum için bizler akıl verdik artık oraya girmiyorum tekrar diyorum kendi düşüncem boşanmak için mutsuz olmak yeterli...

Ablanız vs vs iyi niyetli insan değiller herkes bilir bebek görmeye 2 dk gidilinir gelınır yanında kadına süt yapacak şeyler getırırsın...
Hizmet beklemezsin ha bunu bekleyen insan görgüsüz kültürsüz kötü niyetlidir...

sorarım sana bu art niyetli insanlar yaşarken bir anne neden ölmek ister...
Seneler sonra sahip olduğun çocukların bunları hak ediyor mu?

koyy g.... tüne sen sadece çocuklarından ve kendinden mesulsün
Görüşme seni mutsuz eden insanlarla

Yani basit şeylerden de ölmek isteme gözünü seveyimm

ooff bilmiyorum :(
Anne deyince aklıma gelen şeyler,fedakarlık dert ortağı sırdaş iken annemin bana bu kadar kötü davranması beni mahvediyor :(

Annem benden uzakta anlamlarla aynı memlekette..Beni her konuda suçluyor
Misal ev aldığımı özellikle arayıp tek tek söylemeliymişim ben ev aldığımı güya gizlemişim kötü kalpliymişim :( Halbuki gerek duymadım daha önce alacağımızdan bahsettiğim için özellikle bi daha arayıp aldık demedim :( bunda kötülük var mı :(

Yahu onların söylediklerinin ne önemi var,ben ailemle saçma sapan davrandıklarını düşündüğüm için yıllarca görüşmedim. Atla deve değil koca kadınsın iki çocuğun var çek restini ne derlerse desinler.

Eşin de evliyken seni okuttuğu için kartını istiyordu böyle kompleksli davranmaya devam ederse çocuklar büyüyünce onu da boşa. Aldığın parayı beraber harcıyorsunuz sanki babasının hayrına okutmuş,ikinizin hayat kalitesi yükselmiş senin atanmanla. Bu asalakların ne dediğini umursama çocuklarına odaklan. Eşin de saçmalarsa hiç çekme onu.

ooff bilmiyorum :KK43:
Anne deyince aklıma gelen şeyler,fedakarlık dert ortağı sırdaş iken annemin bana bu kadar kötü davranması beni mahvediyor :KK43:
Bak canım bu toplumun anneye yüklediği anlam ama her anne aynı olmayabiliyor
Toplumum öğretileriyle yaşama mutsuzsan kendini mutlu etmeye bak

Annenizin eşinizin yanında sizi kötülemesi kadar kötü bişey yok bnce :KK43: kendimi kimsesiz hissediyorum.
Gerçekten kötü bir durum. Eşinize bunun asıl sebebinin ne olduğunu açıklamaya çalışın. Eşiniz de ailenizin bu tavırlarından dolayı ikilemde kalmış gibi geldi bana

Sakin ol.. İnsanların ne dertleri var ölmek yerine savaşmayı seçiyor .. Canını sıkanlarla arana mesafe koydunmu herşey hallolur.. Rabbim başka dert vermesn

Onla evlenince okudum o da o beni okuttuğu için sürekli minnetttar olmamı sürekli dile getirmemi bekleyen kompleksli biri (ilköğretim mezunu olduğundan sürekli o beni ezerek baskın olmaya çalışıyor)
Anladım. Peki kaç yaş farkı var aranızda ?

Değiliz.aramızda 5 saatlik mesafe var.Farklı memleketlerdeyiz.Ama telefon kafi.
Ordan oraya yetişiyorlar maşallah. Bence biraz ailenize param yok çok sıkışığım diye sürekli isteyin bence vermezler istemezler belki böylelikle diğerlerini boşverin misafir sevene gitsinler o zaman. Lohusa kadın misafir ağırlaması bir bizim ülkemizde var heralde

Anneniz sizi esinizin yaninda kötüleyemez kaç yaşında evli çocuklu kadınsınız. Varsa bir derdi başbaşa konuşmalı. Eğer anneniz bu medeniyette bir kadın değilse sizde onun seviyesine inin. Ne saçmalıyorsun anne sus diyerek susturun ve onun kötü özellikleri ne varsa söyleyin. Sen çok iyi annesin ya o yüzden ben şiddet gördüm evde dimi deyin.
Yüzüne vurun herseyi. Bir daha aynı şekilde sizi eşiniz ya da bir başkasının yanında kotulerse tamamen iletisiminizi keseceğinizi birdaha onunla asla konusmayacagibuzi söyleyin. Biraz medeni ol insan ol deyin. Sizi doğurdu diye size kötü davranmak gibi bir lüksü yok. Önce insan sonra anne olmayı öğrensin. Sizi daraltan aileniz.

Back
X