tesekkur ederım cvbınız ıcın,haklısınız benı yadırgayanlar belkıde benım yerımde olsalardı daha cok hata yapacaklardı yada kendı yasantılarında yaptılar,burda yasadıklarımı ağır sözlerle eleştirerek kendilerini birşey zannetsinler bence benim suan ki durumumdan daha acizler...
sana mantıklı ama sence zor (okulunu evden de olsa bitirmek,küçük de olsa bir iş bulmak,kocanın evinin yapamıyorsan kötü de olsa babanın evine gitmek)şeyler yazanlar burda yazdıklarının çocuğunu hepsini- birarada yaşamamışsa da -yaşamış deneyim kazanmış bişeyler çıkarıp bu deneyimleri seninle paylaşmış insanlar
böyle sorunlardan haberi olmayanlar da ah canım geçer düzelir moralini bozma bebeği etkileme hele o gelsin herşey mükemmel olacak diyenler,çünkü gerçek bu değil,hayat böyle değil
bak ben seni çok ağır eleştiriyorum mesajında dediğin gibi,senin yerindeydim ne yaptım biliyor musun
2 yıllık değil 4 yıllık ama senede 1 kişi atanan bir bölümden mezun oldum
bana 8 yıldır çocuğumla birlikte bakan tüm masraflarımı karşılayan anam babam bana gittiysen dönme dedi
işim param evim gidecek yerim yoktu
ve ben kaçmadım da evlenmeme izin vermeyen aileme ben evleniyorum yerse dedim
dönerken çocuğumun sadece üzerindeki kıyafeti( o da pijama idi) elimde kol çantam vardı
sonra ne mi oldu..
işe girdim ,ev tuttum,dayadım döşedim,
ne kendimi ne çocuğumu mutsuzluğa mahkum etmedim
ve hiçbir zaman ölmeyi değil çocuğum için daha güçlü olmayı istedim ve bunun için çalıştım
vazgeçmeyeceğimi gören ailem de 8 yıldır çalışayım çalışmayayım kazandığımdan daha fazla parayla ve sonsuz manevi destekle yanımda