ölmek istiyorum tek isteğim mutlu olmaktı!

benım melek yavruma karşılıksız sevgı ilgi alaka sevkat verecegım oda bunlara karsılık verecek onun ıcın önemlı olacagım,güc alacagım yaşamak icin bır nedenım olacak

en iyisini yaparsın bencede ...senin artık çok büyük bi sorumluluğun var mutlu olmak zorundasın güçlü olmak zorundasın çok güzel bi sorumluluk emin ol o bebeği kucağına aldığın an daha önce yaşadığın bütün sıkıntları unutcan <3

mutsuz24
canım bir daha yazmadın,açıkcası aklım sende kaldı,arada bir girebilirsen cevap yazar mısın canım.allaha emanet ol.

mutsuz24
canım bir daha yazmadın,açıkcası aklım sende kaldı,arada bir girebilirsen cevap yazar mısın canım.allaha emanet ol.

tesekkur ederım canım, o gün ben cok üzülüp ağlarken aniden suyum gelmeye başladı ve doğumum gercekleşti,bu yuzden gırıp yazamadım yorumların coğunuda okuyamadım,kusura bakmayın bu yuzden,şimdi iyiyim bebeğimle ilgilenıyorum tüm gün,meşgalem oldu cok farklı bır duygu tarıfı yok,şimdi hayata daha farklı bakıyorum...

çok tebrik ederim seni Allah güzel güzel büyütmeyi nasip etsin. bebeğin için dik dur sakın kendini ezdirme.

Dusene bı tekmede bız vuralım cok guzel :46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Ya kızcagızın yuzu hıc gulmemıs zaten ailesı bıle anlamıyor yanlız kalmıs nıye cocuk yaptın nıye evlendın bılmem ne yargılamak ne kolay kızcagız anlatıyo ıste babasının beraber yasanılması ımkansız bır adam oldugunu tabı ceken bılır tok acın halınden ne anlar? Canım ben senı cok ıyı anlıyorumbenım babamda senın babana benzer yanları vardı bısıklet ıstedım dıye bana sen o...pumu olcan dıye azarlamıstı sureklı boleydı cok baskı altına aldı bızı en ufak seyde doverdı kapının onune cızgı koyardı bunun dısına cıkmıcaksın derdı onundısında gorurse doverdı bende cocugum kanım kaynıyo arkadaslarla oyun oynamak ıcın bıgun bı cocuk sırayla bısekletıne bındırıyordu bızlerı babamı gordum yolda onun yuzunden az kalsın oluyordum onumde araba arkamda araba ben onu gordum korkumdan dıreksıyonu dırege kırmasam olucektım buna benzer neler neler annemle babam 10yasındayken ayrıldılar ama ınan bende ole etkıler bıraktıkı babam olucak adam anlatamam ben senı cok ıyı anlıyorum canım dılerım allahtan bundan sonra yasayamadıgın tum guzellıklerı sana yasatsın gulmeyen yuzunu guldursun

tesekkur ederım canım, o gün ben cok üzülüp ağlarken aniden suyum gelmeye başladı ve doğumum gercekleşti,bu yuzden gırıp yazamadım yorumların coğunuda okuyamadım,kusura bakmayın bu yuzden,şimdi iyiyim bebeğimle ilgilenıyorum tüm gün,meşgalem oldu cok farklı bır duygu tarıfı yok,şimdi hayata daha farklı bakıyorum...

ayyyyyyyy canım gozun aydın allah analı babalı buyutsun esıne bıraz vıcdan ve akıl versın

senın yaptıgın hataları bende yaptım hemde daha kucuk bır yasta
suan calısıyorum ve cok mutluyum kendı basımayım ,
umarım sende cok mutlu olursun
bebegını kucagına almıssın gözun aydın, Allah analı babalı cook mutlu buyutmeyı nasıp etsın ( amin)

şuan keşkeler değil iyikiler önemli ve yıkıcı değil yapıcı yorumlar..
ben hayatın bebeğinden sonra değişeceğine tüm kalbimle inanıyorum
ALLAH kimseye kaldıramayacağı bi yükü vermez
gerekirse eşinden boşan çalışmaya başla doğumdan sonra ailen destek olsun olmasın
öz kızlarını elin adamın bırakıcak kadar insiyatif yoksunu olamazlar heralde :20:
sen sıkma canını hayatının ızdırabına rağmen dünyanın kötülüklerine rağmen
onlara meydan okuycak bi duyguyu tadıcaksın anneliği! herşeye meydan okuyan bişey dünyaya getirceksin
bi bebeği!
bunları düşün ve hakkında hayırlısını dile allah ona dua eden elleri boş çevirmez.

aaaaaaaa bebiş dünyaya gelmişş allah bağışlasın
al sana mutlu olman için sebep :31: nickni bence bebeğiyle mutlu yap cnm :31::31::16:

şimdi buraya daha önce kimseyle konusamadığım paylaşamadığım, kendimle konuşurken kendimi tutamayıp ağladığım şeyleri yazacağım!

herşeyden bıktım hayat bu kadar kötü mü? daha önce yazmayı cok istedim hep ağlayarak başladım ama sonunu ağlamaktan getiremedim,suan bu yazıyı yazarkende ağlıyorum inanın çok yoruldum! 24 yaşındayım şu yaşıma kadar hiç gülmedim!herşeyı bır cırpıda hıc düsünmeden yazıp sizlerin fıkırlerıne ıhtıyacım var.

öncelikle ailemden başlamak istiyorum,sorunlu bır ev anne baba ve kardesler,evımızde hep mutsuzluk hergun kavga gürültü annemle babam hıc gecinemez hem kültur farkı hem kıskanclıklar babam köy cocuğu annem sehırde büyümüs vs. annemde gururuna yedıremeyıp ayrılmadı babamdan ama kücüklüğümden beri hatırladığım babamın annemı dövmesi sövmesi evden kovmaları vs. bitmek bılmeyen kavgalar babamın ailesi dar kafalı insanlar kız cocuğu olduğum icin babam beni sevmediğini yüzüme söylerdi hep,giydiğim kıyafetlere karışırdı hep sıkardı,az dar giyinsem xxxxxx olmaya meraklısın derdi,hep aşşalardı öss sınavına girerken bile ağlattı sınav sabahı sen hiçbirşey başaramazsın bu sınavı kazanamazsın akılsızsın xxxxxxxxx vs. gibi sözler,babam cok sıkı oldugu ıcın bir arkadasımın evine asla gidemedım hiçbırzaman,8yasımdayken bisiklete bindim bi kız arkadasımın, herkesin içinde mahallede yüzüme tükürdü benı arkadaslarımın yanında aşşağladı tek sucum bisiklete bınmekti:( okadar düsüncesiz bır babam vardı anlayacagınız,orta okula giderken evdeki huzursuzluklara katlanamadım 12 yasındayken intihar ettım,kücük kasaba gıbı ılcede oldugumuz icin herkes duydu okuldakılerde,arkadaslarım benı dısladı bu yüzden ,okuldada yalnız kaldım:(neyse daha fazla örnek vermıcem,babam memur tayın dolayısıyla hep sehır sehır dolastık,kücük ilcelerde tabıkı,lise bıttı calısmak istedim onada izin vermedi,hep kendıne güvensız saf dısarda herseye kanan biri oldum.

neyse biz yeni bir şehire tasındık tayin dolayısıyla,burada iki yıllık bır üniversıteye kaydımı yaptırdım,babamın baskıları devam ama 10 sene öncesi eskisi gibi değildi,okula basladım 1.sınıf bıttı ,2.sınıfa gectım,üniversıte ortamı farklı bilirsiniz,herkes dısardan gelmiş çoğunluk,aynı evde kalmalar dışarda buluşmalar aktivitelere katılmalar nasılsa herkes özgür aileden uzak,bense evden okula okuldan eve,kız arkadaslarımla dısarda yemek yememe bile izin yok evdekılerden, zaten parada verdikleri yok,tek caremın evlenerek bu evden kurtulmak olduğunu düşündüm,yaşıtlarımdan hıc hoslanmadım,yası büyük olgun adamlara ilgim vardı,babamda ailemde bulamadığım sevgiyi sevkatı versin istedim,saclarımı okşasın dizinde yatmaktı tek istediğim bir sıcak yuva kavgasız gürültüsüz huzurlu bır ortam,37 yaşında bır adama aşık oldum yada olmak istedim,dış görünüşe bakmadım birkac tatlı söz mutlu güzel yaşam vaadlerıne inandım ailem izin vermediği halde evlendım,evlenmeden önce eşimi tanımak istedim bırkac kez bulustum babam duydu xxxxxx xxxxx gıbı sözler,bende esimi tanımadan kactım ona,2sene kayınvalidemle oturduk,görümcelerim kayınvalıdemın annesi vs. ev kalabalıktı,esım ayrı ev tutacagım dedi kactığım ıcın yapmadı,sabahlara kadar işteydi ,öğlen 4 te kalkardı işe giderdi sabah 5 te eve dönerdi ben evlendiğimiz ilk günden boş yatakta eşimi bekledim,okulumun son senesi bırkac dersim kalası kayınvalidem yollattırmadı okula,oda yarım kaldı bitiremedım okulu,esimin evindede aradığım huzuru bulamadım evdekıler beni istemedi onlarda beni aşşağladı yetmedi esime dövdürdüler,doldurup üstüme saldılar,esim birden bana saygısı olmayan umursamayan bir eşe döndü,kayınvalide-gelin-görümce evdekı bu kavgalara dayanamayıp evi ayırdı eşim,sonra 1sene cezaevıne gırdı iş değiştirdi battı cıktı vs. derken birsürü olay yasadık detaya girmicem,suan kendi evimdeyim kısacası eşimdede aradığım mutluluğu bulamadım,beni hep ezdi,dışarı asla cıkamıyorum kapının önüne çöp atmaya bile izin yok,kendıme olan özgüvenimi insanlığımı kaybettım komsu bır arkadas vs. derdımı anlatacagım kımsem yok,eşim hep dısarda bugun pazar ve herzaman ki gibi gec saatlerde eve gelıyor,aldatıyor mu dıye sorarsanız ,internetten sanaldan olabılır ama reelde bilmiyorum aldatıyor mu,suan 9 aylık hamıleyım,bebegıme bırsey aldığıda yok,sorumsuz bır adam ,elektırıkler kesilir paturayı öyle yatırır kesilmeden asla yatırmaz,pazar market vs. deseniz evli çiftler gıbı asla gidip yapmadık,kendı kafasına göre canı ne isterse bakkaldan alır gelır,hiç huzurum yok kızlar,eşime küsüp ailemin yanına gidiyorum kavga döğüş evde hep,kendı evımdeyım buranında farkı yok oradan,ne yapsam nereye gitsem bir başıma birde çocuk var cok caresizim!!! mutlu olabileceğim bir yer yok:(

bende 24 yasındayım ve evlilik arfsndeym bunu okuyunca gerçekten çok üzüldüm:(((( ailelere bu yüzden çok kızıyorummm olmuyorsa bitirceksinki çocuk kaçmak istemesiinn evdenn ... çocuklar için boşanmıyorum diye birşey yok... asıl onun iyiliği için bitirceksin....

ailen yüzünden şuan bu durmdasın her nekadr ailende olsa üzgünüm ama birşyeler diyemiorumm yanlış anlama. bak şuan sende huzursuzsun yapmıssın biir hata evet kaç yıldır evlisn bilmiorum ama eğerki 2 3 yılda düzzelmdyse kesinliklee yol yakınken bitir.. çocunuzda mutsuz bir ailede büyüyüp kaçmasın :S gencecikSin... gir bir işee iş bulana kadr sığınma evlerine git.. okuluna devam et eşindende nafaka bağlat hayatını kur... çocuktan sonra hem çock hem mutsuzluk hem dayak hem sevgisizlk seni daha çok bunalıma iticektir.. hastalık sahibi olucaksın:(

ne desem boş gerçi insan yaşadını bilir ama nebilim Allahımmmmm yardımcın olsun canım:(

Keşke önce okulunu bitirseydiniz bebeğiniz olunca eminim sığınacak bir liman olacaktır size

Alllah analı babayı büyütmeyi nasip etsin bakarsın bebek bir mucize olur eşinde değişmeler olur bu onunda bir parçası çünkü.Baktın olmadı şöyle bir şey yapabilir misin acaba kadın sığınma evlerine başvursan tabi inşallah bu en son çare olur senin için umarım herşey yoluna girer bebeğin sana uğur getirir

evet zor şeyler yaşamışsın ama bu kalkıpta ''beni anlamıyorsunuz acizler'' demeni haklı çıkaramaz
kimse senin ne yaşadığını görmeden bilemeyeceği gibi sende kimsenin dertlerini sıkıntılarını bilemezsin
bence çok şanslısın ne güzel istediğin an hamile kalmışsın ! ben 6 yıldır ne uğraşlar veriyorum ama yok olmuyor .
bana diyeceğin tek şey sabırlı ol demek değil mi ? doktoruna git tedavini ol vakti gelince olur dersin dimi ?
tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların iğnelerin tenimdeki yara izleri aylarca geçmezken gönlümdeki yaralar ne zaman geçer Allah bilir
şimdi sana çektiğim sıkıntıları tek tek yazsamda anlayamazsın çünkü hiç bu uğurda uğraş vermedin !
benim çektiğimi sen çekmedin .

hapis hayatı yaşıyorum demişsin sana sığınma evleri denildi ama kimsenin dediğini ciddiye almadın
empati diyorsun o zaman sende savaş ülkelerine düşman şerri altındakilere empati yapta haline şükret

konu 1 yıl önce açılmış.hamile olduğunu yazmış diğer konularında çocuğum yok diyor.:53:ya bebeğe bişey oldu ya da hiç bebeği olmadı.

Evet konu 1 yıl önce açılmış arka sayfada bebeğim oldu mutluyum demiş.

Neden tekrar gündeme getirildi anlayamadım.

Mesaj alıntılamak istemiyorum çok uzun olacak zira.

Ben anladım seni, bence yanlış yapmaktan ziyade şanssızsın. Umarım bundan sonra şans yüzüne güler çocuğun ile birlikte. Tek yaptığın yanlış hamile kalmak olabilir ki eşinin böyle bir insan olduğunu bilerek hamile kaldıysan o da. Bunun dışında bir hatan olduğunu düşünmüyorum, vicdanın ve kalbin rahat olsun. Şans seninle olsun güzelim bunu can-ı yürekten söylediğimi bilmelisin ;-)

ahh be güzelim bunları bildigin yaşadıgın halde neden çocuk yaptın ki ..neyse olan olmuş umarım herşey düzelir bebek olunca

Back
X