ölmek istiyorum tek isteğim mutlu olmaktı!

Bazi Insanlar yorum yapmazsini bilmiyorsa, bunu her konuda tekrarlamasalar toplum icin ne kadar iyi olurdu. Bos bos konusuyor bazi arkadaslar!

Ne demek nicin cocuk yaptin?! Ne Yani boyle kadinlar hayati boyunca yanliz ve mutsuz olmayami mahkumlar? Ne bicim zihin bu ya!

Ya kısaca kendi belanı bulmuşsun diyenler?

Daha sonra kendi sorunlarınızı gelip buraya yazıp, oh ben ne yapcam!? Yardım?

İstemeyin ozaman, yada lütfen boş boş konuşup bu bu kadar mutsuz ve caresiz birini dahada üzmeye çalışmayın!

Konu sayibi arkadasım, yanlış kararlar vermiş olabilirsin ama bu demek degilki, hayatın boyunca böyle sürecek, hersey Allah'ın takdirine kalmış birşey. Belki senin sinafinda bu. Herkez kötü Şeyler yaşıyor tıpkı burdakiler gibi, yoksa hiç birimiz dertleşmeyi gerek bulmazdik, değilmi?

Bende diyer arkadaslar gibi cocuğun dünyaya geldiginde herseyin değişecek olanlardanim. Bu elbet zamanla olacak bir şey. Allahdan sana sabır vermezsiniz, huzur, saglık ve mutluluk vermezsini dilerim!

Namaz kiliyor musun bilmiyorum canim veya kuran okumasini.Hepimiz bir takim sikintilar yasiyoruz.ben de yasiyorum.kimsenin hayati mükemmel degil...ailen iyi olur kocanda gülmezsin..Kocan iyi olur kardeslerin sorun olur,bunlar olmaz cocugun olur..Velhasil sorunlar hic bitmez..Bitmeyecekte..Önemli olan galibaa sorunlara bakis acin..az önce cok kötüydüm bende...Namazimi kildim ve basladim dua etmeye...agladim agladim ve birden rahatlamisim...Cünkü derdimi beni yaradana actim...Bugün duymza yarin olmadi basak bir gün duyuyor bizleri..Duayla aslinda bir sürü seyi basardim ben..Sunu biliyorum ki sirtini allaha dayayan asla yikilmaz...Bunu daha cok anliyorum ve daha cok yalvariyorum....

Aslinda cok sy anlatilabilir ama namazin önemini ben sana burada sayfalarca anlatsam bitiremem..Insan bazen kötü oluyor umutsuzluga kapiliyor ama yinede bizi allah yaratti..o yüzden o bizi bizden daha iyi bilmez mi??

Saglicakla kal..Ama en önemlisi duayla kaaall...

tam da ağzımdan almışsın :10:

Rabbim yardımcın olsun O na dayan O na güven

Bazı insanlar ne kadar acımasız, bir konu vardı bayan eşinin işlerinin iyi gitmediğinden eve para girmediğinden bahsediyordu. Ona da demişler çocuğu niye doğurdun, ne hakla onu bu yoksulluğun içine getirdin. Bu bayanada aynı şeyler söylenmiş. Kadın anne olmak istemiş en tabi hakkı değil mi?, biz çok mu iyi ortamalrda dünyaya geldik, ama bir şekilde anne babamız büyüttü bizi bu günlere gelebildik. Herkes çocuk sahibi olmak için birşeyleri beklese neslin devamı gelemezdi sanırım.

Bizimde bir sürü borcumuz var ama çocuğu ertelemiyoruz, hatta istiyoruzda Cenabı Hakk bana o güzelliği daha bahşetmedi. Ne mutlu arkadaşıma anneliği tadacak inş yavrusu ona güç, kuvvet olur.

evet son care bebek doğduğunda kadın sığınma evi vs. olabılır dediğiniz gibi,dırayetli ol dıyorsunuz ama gercekten gücüm kalmadı su yasıma kadar cok sey yaşadım noktası virgülüne kadar anlatamıyorum,mantıklı düşünemez oldum,kendime olan özgüvenimi kaybettim,bır ınsana kırk gun delı der delı olur,aılem hhep kadınsın yapamazsın edemezsınlerle büyüdüm ımkanlarım kısıtlı oldu eşim deseniz sıktı boğdu bunaltıı,sokakta yürüyecek güvenım kalmadı belkı şaka yalan gelebılır,insanlarla konusmayarak evde süreklı ,sımdı bırsey konusurken kekeliyorum

canım biz seninle yaşıtız kaderimizde aşağı yukarı birbirine benziyor zaten biz bu dünyaya imtihana geliyoruz inan herkesin derdi içinde gülmek cok yok yani hep imtihan olucaz sende bu imtihandan alnın ak cıkmaya calısacaksın. söyleyebilecegim tavsiyelerim sunlar nacizane

1 - mutlaka psikiyatriste git psikolojin cok bozulmus tatlım cok . bazı arkadasşlar iyi yorum yapıyor sen onları bile yanlıs algılıyorsun cok üzülmüssün belli bitanem. nolur bi fırsatını bul destek al. hatta mümkünse eşinle mümkünse EŞİNLE.....

2 - üniversiteyi artık uzaktan egitim ile okunabiliyor diye biliyorum. onu internetten bir arastır istersen tatlım sınavlara bile internetten girilebiliyor herhalde. günde 30 dk nı versen calıssan belki biter .

3 - kreşte temizlik işi merdiven silme ev temizligi yaslılara bakma cocuk bakma gibi işler yapabilrsin hemde evladında yanında olur olaki bosandın yasal olarakda tazminat nafaka hakkın dogacaktır

4 - VE HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ ALLAHA SIĞINMAK... hicbirimiz yalnız degiliz etrafımızdaki insanların cogunun yalan oldugunu düşünüyorum tek gerçek YA RAB! namaz kıl tatlım dua oku kuran oku Kuranımız türkçe meallerini oku .Şah damarımızdan daha yakın Rabbimiz bize. tek gerçek o unutma tatlım. zaten bu dunyaya imtihana geldik

5 - gündelik hayatında kitap okuyabilrsin roman şiir edebi eserler . yada elişi vb güzel sanat yapabilir hatta satabilirsin. kitap okumak sanat insanın özgüvenini geliştiriyor

6 - Kendine bak gülüm kocan için degil herşeyden önce kendin için aynaya bak ya ben ne güzelim de. Alalhım ne güzel gözler vermiş de fiziğine saglıgına bak dik dur bedeninle herkese ben degerliyimi hissettir.kendinede bebeginede çiçekler gibi bak.

7 - hiç olmadı devletin sıgınma evleri var onuda düşünürsün.

Çareler var tatlım yeterki sen güçlü ol ve unutma tek sen degil hepimiz sınavdayız acılarımız var suan bile canım yanıyor dertlerimden.olsun hamd olsun bugunume. :49:

bebişinin hayatına güzellikler getirmesini umuyorum.. allah mutlu bir ailede büyümeyi nasipetsin yavrucağına :emir_bebek:

Back
X