Ölmek istiyorum....

Boşandım.Ama sadece buda değildiki bana saygısı sevgisi yoktu günden güne yıpranıyordum.Peki eşinizin bi saat fazla orda kalemiz diye hiç gelme orda kal demeside normal mi?

Son düzenleme:
Babanız telefonunuzuda mı karıştırıyor gerçekten?
Peki bunu yapması için bir sebebi var mı?
Size hiç mi güvenmiyor?
Ne yapacağınızı düşünüyor mesela babanız ?
Babygirlll

Babanız telefonunuzuda mı karıştırıyor gerçekten?
Peki bunu yapması için bir sebebi var mı?
Size hiç mi güvenmiyor?
Ne yapacağınızı düşünüyor mesela babanız ?
Babygirlll
Bilmem oda öyle bi insan.Sosyal medya hesabıma açmamı istemiyor onu kontrol ediyor.Sevgilim falan vardır diye heralde

Bilmem oda öyle bi insan.Sosyal medya hesabıma açmamı istemiyor onu kontrol ediyor.Sevgilim falan vardır diye heralde
Olmasın mı?
Turşunuzu mu kuracak ?
Heyy Allahım yarabbim ya, böyleleri yüzünden işte gidipte yanlış ewlilikler yapılıyor.
Bekarkende siz böylemiydi size ?
Annenizde babanız gibi mi?
Çalıştırmaz da şimdi sizi

Aynen.Aynen bekarkende böyleydiler.Çevremde çok fazla beğenilen biri oldum hep görücü gelirdi eve onlarda dışarı çıkarmazdı.Annem değil ama babam öyle yapınca onunda yapacak bişeyi yok.Şimdide tek kurtuluşum düzgün bir insanla evlenmek.Oda bilmiyorum nasıl olacak.

Okul yok, işte çalıştırmazlar..
Ne yapacaksınız?

Büyük ihtimalle dayakla baskıyla eşini kaybetmiş 40'lı 50'li yaşlardaki bir uzaktan akrabaya veya eşin dostun tanıdığına
verileceksiniz.

Allah yardım etsin sana işin gerçekten çok...
Özgürlük gibisi war mı... Hayırlı bir kısmetin çıkar inşallah...

Okul yok, işte çalıştırmazlar..
Ne yapacaksınız?

Büyük ihtimalle dayakla baskıyla eşini kaybetmiş 40'lı 50'li yaşlardaki bir uzaktan akrabaya veya eşin dostun tanıdığına
verileceksiniz.
Evet ailem çok baskıcı, fakat ben istemeden asla biriyle evlendirmezler.bunu biliyorlar ayrıca dayak falanda yoktur asla.Ve evlenmemi istemiyorlar.

Dayak falan yoksa nasil bi baski altindasiniz bence artk onlarin fikirlerine karsi gelmeye baslayin ismege yazilin kurslara gidin 21 yasinda evlenmekten baska carem yok demeyin daha cok kucuksunuz. Ayni hatayi tekrarlamaktan baska bisey olmaz. Allah yardimicniz olsun ailenize de az akil fikir versin.

Ah aileler
Kızın başı örtülsün (güya yuvası olsun) diye erkenden evlendirmek bizim toplumda hastalık herhalde.
Eh boşanıp dönünce de katmerli baskıya maruz bırakıyorlar.
Dişinizi sıkın ve okuyun. Tek çıkış yolu bu.

esinle nasil evlendin belki baban tekrar hata yapmandan korkuyor guvenlerini sarsmis olabilirsin

Aminnnn

evlenmiş boşanmış 21 yasında aklı basında kadınsın sana bunları yapmaya hakları yok. arkadasların dediği gibi maddi güç çok önemli. kırılmanı istemem ama ailen sen basarısız bir evlilik gecirdiğin icin bu kadar üstüne gelip kısıtlıyor olabilir. daha fazla on planda olmaman diger insanlar tarafından dikkat cekmemen icin önüne geciyor olabilirler. zaten bosanma oldu insanlar icinde gündeme geldik kızımı kısıtlıyım dısarı cıkmasın ınsanlar unutsun gıbıcesıne. bu sadece bir ihtimal. belkide gercekten böyle düsündügünden değildir ama benim aklıma ilk gelen bu. kuzenimde 20 yasında 1 ay evli kaldı bosandı onada aynısını yaptıkları ıcın bılıyorum. kızı bizimle bile konusturmuyolardı resmen herkesle iletisimini kestiler. sonra olaylar durulunca ınsanlar unutunca 2 sene kadar sonra kuzenım yıne eskısı gıbı oldu. evlenmek gıbı bosanmakta hak benım ıcın böyle ama ınsanlar bıraz garip davranabılıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…