hastalanmış. bencillik değil bu.Bana bak hanım sen neyin kafasını yaşıyorsun benim eşimin annesi intihar etmiş bak eşim adını anmıyor lanet ediyor sözde ama her gece anne diye sayıklamalarını ben dinliyorum benim annemse neler çekmiş ama pes etmemiş tek basına büyütmüş beni omzum ağrısa basımda gezdirir taç ederim basıma ben şimdi evlat için doktor doktor geziyorum sen 2 evlat bulmuş şımarıyorsun kolaymı be cana kıymak evlatları ortada bırakmak vicdanın yokmu senin ne bu bencillik
Peki siz neden çekiyorsunuz bu adamı size yazık değil mi . ? Neden şikayet etmiyorsunuz ?Evlatlarıni sahipsiz öksüz yetim mi bırakacaksin ben iki gün dur dayak yiyorum kocam dan yüzüm gözüm siş nerdeyse boğacaktı beni ama evladım için katlanıyorum p...lik kocama sende dayan o küçük çocuklar her gece anne diye ağlayacak her gün her an seni özleyip sensiz bu hayata bir adım geri de başlamış olacaklar ve daha çok küçükler sanaa en çok ihtiyaç lari olduğu zaman da ne olursa olsun sakat kal kör ol ama evlatlarının başında ol
Yok arkadasım ne olursa olsun kimsenin hayatı toz pembe değil herkes neler cekiyor ama bişeylerle mücadele etmek kişinin elindedir gözünü karartıp Allah’ın verdiği cana kıymaya çalışmak bencilliktir zoru görüp kaçmaktır bencehastalanmış. bencillik değil bu.
Ben vereyim cevabını.Peki siz neden çekiyorsunuz bu adamı size yazık değil mi . ? Neden şikayet etmiyorsunuz ?
Beni en çok rahatsız eden şey kız ailelerinin kızlarını evlendirince gözden çıkarmalarına ifrit oluyorum neden kızın şiddet gördüğünde engellemezsin bu suçta kız aileleri bana göre çok daha fazla suçlu . Kızın öldükten sonra timsah gözyaşı akıtsan ne olur ki .........
maneviyatı kaybetmek, şükürsüzlük bunlar insanı boşluğa sürüklüyor. şu an içinde bulunduğu durum sağlıklı düşünmesini engelliyor. maalesef bazı insanlar güçlü olamıyor. hormonal denge bozulunca işte böyle sağlıklı düşünmek de mümkün olamıyor.Yok arkadasım ne olursa olsun kimsenin hayatı toz pembe değil herkes neler cekiyor ama bişeylerle mücadele etmek kişinin elindedir gözünü karartıp Allah’ın verdiği cana kıymaya çalışmak bencilliktir zoru görüp kaçmaktır bence
Evladınız normal bi çocuksa sizi görerek oda şiddete meyilli olacak. Verdiğiniz öğüde bi bakın.Evlatlarıni sahipsiz öksüz yetim mi bırakacaksin ben iki gün dur dayak yiyorum kocam dan yüzüm gözüm siş nerdeyse boğacaktı beni ama evladım için katlanıyorum p...lik kocama sende dayan o küçük çocuklar her gece anne diye ağlayacak her gün her an seni özleyip sensiz bu hayata bir adım geri de başlamış olacaklar ve daha çok küçükler sanaa en çok ihtiyaç lari olduğu zaman da ne olursa olsun sakat kal kör ol ama evlatlarının başında ol
Umarım intihar etmemiştirmaneviyatı kaybetmek, şükürsüzlük bunlar insanı boşluğa sürüklüyor. şu an içinde bulunduğu durum sağlıklı düşünmesini engelliyor. maalesef bazı insanlar güçlü olamıyor. hormonal denge bozulunca işte böyle sağlıklı düşünmek de mümkün olamıyor.
sizi anlamadığımı sanmayın. yazdıklarımızı okusa belki silkinip kendine gelir.
Canım Nasıl sağduyulusunuz.Acaba gordu mu esi uyuyodur ki
Akıl sağlığınız yerinde mi acaba?Evlatlarıni sahipsiz öksüz yetim mi bırakacaksin ben iki gün dur dayak yiyorum kocam dan yüzüm gözüm siş nerdeyse boğacaktı beni ama evladım için katlanıyorum p...lik kocama sende dayan o küçük çocuklar her gece anne diye ağlayacak her gün her an seni özleyip sensiz bu hayata bir adım geri de başlamış olacaklar ve daha çok küçükler sanaa en çok ihtiyaç lari olduğu zaman da ne olursa olsun sakat kal kör ol ama evlatlarının başında ol
Hayatta olmanıza çok sevindim :) Geçmiş olsun.Hepinizden özür dilerim dün gece içtim çocuğumun yanına yattım ağladı beni ilaçlar kusturmaya basladi tüm midem bosalana kadar kustum eşim geldi sesime doktorumu aradı hastaneye götürdü beni şimdi evime geldim polise ifade verdim doktorumla konuştum yarın yine terapi için çağırdı çok pişmanım çocuklarımın yüzüne bakamıyorum esimde bir ton laf saydı bu dahakine daha sağlama al işini dedi
Derin bi ohhhh cektim resmen... Eşini dövmek istiyorum suanHepinizden özür dilerim dün gece içtim çocuğumun yanına yattım ağladı beni ilaçlar kusturmaya basladi tüm midem bosalana kadar kustum eşim geldi sesime doktorumu aradı hastaneye götürdü beni şimdi evime geldim polise ifade verdim doktorumla konuştum yarın yine terapi için çağırdı çok pişmanım çocuklarımın yüzüne bakamıyorum esimde bir ton laf saydı bu dahakine daha sağlama al işini dedi
Bir daha en ufak çaresiz hissettiğin zamanda,Hepinizden özür dilerim dün gece içtim çocuğumun yanına yattım ağladı beni ilaçlar kusturmaya basladi tüm midem bosalana kadar kustum eşim geldi sesime doktorumu aradı hastaneye götürdü beni şimdi evime geldim polise ifade verdim doktorumla konuştum yarın yine terapi için çağırdı çok pişmanım çocuklarımın yüzüne bakamıyorum esimde bir ton laf saydı bu dahakine daha sağlama al işini dedi
çok geçmiş olsun.Hepinizden özür dilerim dün gece içtim çocuğumun yanına yattım ağladı beni ilaçlar kusturmaya basladi tüm midem bosalana kadar kustum eşim geldi sesime doktorumu aradı hastaneye götürdü beni şimdi evime geldim polise ifade verdim doktorumla konuştum yarın yine terapi için çağırdı çok pişmanım çocuklarımın yüzüne bakamıyorum esimde bir ton laf saydı bu dahakine daha sağlama al işini dedi
Doğru diyorsun arkadaşım insan kendine bunu reva görünce diyecek birşey yok , allah akıl versin .Ben vereyim cevabını.
Kendisinin çekme tamamiyle zevk meselesi.
Hoşlanıyor bu durumdan.
Konusunda çok yazıldı çizildi nafile, baksanıza hala 2 gündür dayak yiyormuş.
Katlanmak istiyormuş.
Katlansın.
Ama adına evladım için demesinler bari.
Evladı için dayak yiyip ALLAH muhafaza beyin kanaması geçirirse artık evladı için ölmüş olacak ama farkında değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?