- 4 Ağustos 2021
- 1
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi Yanlz kelebek 2001
Ölmek istiyorum erkek arkadaşımla 4 sene oldu ama artık uzaklaşıyor ve onu kaybetmek istemiyorum o benim tek arkadaşım ailem Bi yandan baskı yapıyor ve artık çok bunaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz neler olduğunu anlatır misin. Herkesin sorunları var oyle pes etmek yok, yoksa hepimiz ölmustukÖlmek istiyorum erkek arkadaşımla 4 sene oldu ama artık uzaklaşıyor ve onu kaybetmek istemiyorum o benim tek arkadaşım ailem Bi yandan baskı yapıyor ve artık çok bunaldım
Yaşın daha çok ufak (eğer profiline girdiğin yaşsa) biliyorum o yaşlarda benim de öyle sıkıntılı bir ilişkim vardı 15 yaşından beridir tanıyorduk birbirimizi 10 yıl sonra baktım ki adım atmıyor kestim attım. Allah daha iyisini karşıma çıkarttı iyi ki onla olmamış olmadığı için de her gün şükrettim. Yani her şer de bir hayır vardır. Biliyorum senin için çok zor insan kafasında kalbinde bitirmediğinde kendi kendini yiyip bitiriyor. Başka ilgi alanları bulmaya çalış hayatından istikrarlı bir şekilde çıkar. Yoksa çok üzülürsün yazık günah.Ölmek istiyorum erkek arkadaşımla 4 sene oldu ama artık uzaklaşıyor ve onu kaybetmek istemiyorum o benim tek arkadaşım ailem Bi yandan baskı yapıyor ve artık çok bunaldım
Zaten bi gün ölcez acele etme hele ki biri için ölmeyi düşünmeÖlmek istiyorum erkek arkadaşımla 4 sene oldu ama artık uzaklaşıyor ve onu kaybetmek istemiyorum o benim tek arkadaşım ailem Bi yandan baskı yapıyor ve artık çok bunaldım
ya evet belki klişe olacak ama, gerçekten bir insan faktörü için mi ölmek istiyorsunuz? yani başka bir insan yüzünden ölmeyi istemek...Ölmek istiyorum erkek arkadaşımla 4 sene oldu ama artık uzaklaşıyor ve onu kaybetmek istemiyorum o benim tek arkadaşım ailem Bi yandan baskı yapıyor ve artık çok bunaldım
kullanıcı adınızı okuyunca mayışmam?Zaten bi gün ölcez acele etme hele ki biri için ölmeyi düşünme
Hiçkimse için ölmeye değmez zaten değecek olan kişi sizi bırakmaz. Belki de onu kaybetmeniz kendinizi kaybetmenizden iyidir . Geçen senelerde zengin bi kız vardı bekarlığa veda olarak arkadaşlarıyla özel uçakla yabancı ülkeye gitmişti uçak düşmüş kız ölmüştü . Nişanlısı çok çok üzgün görünüyordu geçenlerde gazetede gördüm nişanlı olan bey başkasıyla nişanlanmış demem o ki sen yoksan o da yaşamaz diye bir şey yok hayat devam ediyor . Gün gelir şükredersin ki iyi ki de gitmiş dersin . Biraz ayaklarınızın üzerinde durun ya zaten kadınlarımız her gün öldürüyor niye bi sevgili için kendi canımı alayım . Emin ol 3 gün üzülür 4.gün başkasını bulur aklını başına topla lütfen . Biliyorum uzaktan davulun sesi hoş gelir bana konuşmak kolay yaşayan sensin .Birini çok sevmiştim ne isterse yapardım o benim ömrümdü onun için yapmadığım şey kalmadı (yanlış anlamda değil ) ama ne oldu biliyor musun uzaktan bi arkadaşımla konuşurken yakaladım çok üzüldüm aynı senin gibi ölmek istedim sonra o kızı da bıraktı bende eşimle tanıştım şimdi o kişiye bir teşekkürü borç bilirim benim eşimi taşımama vesile oldu iyi ki hayatımdan defolup gitmiş iyi ki hayatıma eşim girmiş dünyanın en şanslı kadınıyım ve ayrıca yıllar sonra o kişiyi görünce içimden dedim ki Allah seni kahretsin bunu mu sevdin bunun için mi göz yaşı döktün bunun için ölmek istedin güldüm geçtim . Demem o ki bir şey olmuyorsa daha iyi olacağı içindir. Aile konusunda ise eğer sevgili konusunda sana baskı yapıyorlarsa lütfen onları dinle senin gözün aşktan kör olabilir ama seni gerçek seven insanlar her şeyin farkındadır . Çok uzun oldu inşallah okursun ve bu söylediklerimi özümsersinÖlmek istiyorum erkek arkadaşımla 4 sene oldu ama artık uzaklaşıyor ve onu kaybetmek istemiyorum o benim tek arkadaşım ailem Bi yandan baskı yapıyor ve artık çok bunaldım