- Konu Sahibi jelibon_prenses
-
kizlar erkekarkadasimla üc gün önce kavga ettik sinirden bir daha yüzümü göremezsin dedim biraz agir konustum iki gün sonra almanyaya gidicem sonra o günden sonra bisey yapmadi dogru dürüst dün aksam ne zaman izin günün grs dedim bisey demedi bügünde msnde veda etmicem sana sana cok kizginim dedi uzak ol dedi almanyaya git gel öyle görselim dedi cok kötüyüm bittimi sizce nasil dayanir bana veda etmeden ben cok aci cekiyorum aradim agladim tas gibi cok sert bende aci cekiyorum diyor ama benim kadar degildir yine agladim ölmek istiyorum dedim sevmiyormusun dedim hadi söyle madem veda etmek istemiyorsun o zaman sevmiyorsun dedim sinir etme beni dedi en sonunda seviyorum ama kizginim dedi yaa cok kötüyümmm simdi yasamak istemiyorum dedim telimi kapatim agliyorum iki gün sonra gidiyorum sositososito:a015:
Hersey düzelir canım üsüülme bu kadar söylemesi kolay gibi görünüyor ama ghercekten sewiyormuş bak söylemiş de..
sen de agırdan al kendini sürekli arayıp da aglayıp zırlama az gururlu ol canım aaaa..
sadece giderken bi hoşöakal die msj at sonra bekle o ararsa zaten sewiyordur seni..
[sıze="3"]ah be güzelimm sen nie yanıyon sne nie ağlıyonn oda göremicek senii oda ayrı kalıcakk bak o görmeden yapabiliyoo sen neden zayıfsınnn neden ağlanıp sızlanıp sulu gözlülük yapıyorsun ona karşıı dur biraz zayıf gösterme kendini ve sakın almanyaya gidene kadar arama bakalım o beyfendi merak edip aricakmı senii lütfen biraz dik dur ve sulu gözle olmaa hem ne o öle ölmek istiyorum falan bukadar kolaymı?? Helede bir erkek için peki sence değermi??ne olucak hayatına son verinece neyi kanıtlamış olucaksın?? öyle kolay değil işte hayatına son vermek sen vermedin o canı sende kolay kolay o cana kıyamazsın dur biraz düşün yaa bir erkek için değrmii hernekadar çokta sevsende?? Sen benim gözümde akıllı mantıklı nedediğini bilen kızsın hala bu sözleri sen yazmış olamazsınnn anlaştıkmı?[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?