ölmek istiyorum...

ben de düşündüm ölmeyi. gerçi buna cesaretim yoktu ama öyel bi rhal almıştıki evlivliğim .. bir gün dedim dile getridm bunu ölemkisityorum yad uyuup uyanmamak yada hafızamı kaybetmek.. o kadar yılmıştım .. çocuklar bile umruumda değildi..ne dedi hatılamıyorum bile..
bizi bu hale getirenler utansın.. iyiki yaşamaışım iyiki o cesaretim yok muş.. çünkü değmezmiş ona.. değmez birine kızıp neden hayatta göreceklerinden mahrum olasın .. snei anlıyorum .. ama her halin çözümü vardır .. şahsen ben her şekle kendimce bir çözüm buldum .. madem öyel yapıyro bende şöyle düşünür ve davarnıırım dedim bnei rahat edecek her hali kendimde uygulamaya çalıştım .. sorunalrdan uzak tut kendini ..tartışıyrosa konuşma .. evde ise uzak dur ..o varken yokmuş gibi düşün .. ne bilim kendince çözümler üret eğer kaçacak yerin yoksa ..ben öyel yaptım .. ve hala HAYATTAYIM..

son yazdıklarını oludumda snei aşağılayan bir adama ki bunu anlayanlardan biriyim .. tenezzül etme cevap vermeye.. sadece kompleksi olan erkkeler kadınalrını aşağılarlar bunuda unutma.. snei aşaılayarak özgüvenini sarsmaaya çalışıyro ve bunuda başarmaya az kalmış.. bunu yapma kendine.. ondan anlayış bekleme mantıklı olmasınıda bekleme ...bneidme başımda vardı buna benzer biri .. yaşamayan bilmez zordur aşağılayan biriyle yaşamak... ama şunu öüğrendim.. değerli olan bneim .. o değil.. isteidği kadar rencide etsin isteidği kadar aşağılasın önemli olan bneim .. eğer hala ona cevap veriyrosan onu kaale alıyrosun demektir .. kendien güven veonun dedikleirni duyma ne olur eğer hala aynı evde isen.. kulaklarını mı tıkarsın başak odaya mı kaçarsın ... en azından karar verene kadar bunu yap.. sağlığın için !!

Sevgili Dbazin.. Öncelikle sakin olun..
Hayatınızda negatif şeyler çok fazla üst üste geliyor ve anladığım kadarıyla duygusal, dolayısıyla da biraz alıngansınız...
Şu an, affınıza sığınarak söylüyorum, biraz kütük olan eşinizi de agresifleştirmiş olabilir yaptıklarınız.. Zira kendisi kütük olduğu için, sizi neyin böyle delirttiği hususunda bir fikri yok... Evliliğiniz henüz çok taze olduğu için bazı tepkileriniz fazlaca oluyor.. Dahası, kadının duygusal bünyesine zaten hakim olamayan erkekler, böyle durumlarda işin içinden hiç çıkamıyor ve tamamiyle agresif yaklaşıyor bilmediği bu duruma...
Sana ne oluyor? diyebilirsiniz..
Ben üç senelik evliyim... Evliliğimin ilk yıllarında (neredeyse ilk iki yılı) yorganlar bile ayrı yattık.. Ben zor alıştım tabi.. Ama eşim bir uçta.. ben bir uçta.. O böyle istiyor diye.. Bunu beni sevmeyişine yormuştum ilk zamanlar.. Oysa hiç ilgisi yoktu.. Akışına bırakınca da... şimdi yapıştığı zamanlar oluyor, nereye ittireceğimi şaşırıyorum.. İnsan evliliğinin ilk zamanlarında bu tarz yakınlıklar istiyor, biliyorum.. Ama evlilik üç beş sene değil.. Allah ömür versin.. belki 50 sene.. daha ne çok şeyler yaşanacak o yatakta.. kavgalar, tartışmalar.. sıkı sıkıya sarılmalar.. herhangi bir sebepten... Her şeyi birden istememeliyiz...
Bana kızmayın.. Alt sebeplerine bakmak lazım... Nasıl bir şehirden buraya geldiniz.. Çevreniz nasıl şu an bulunduğunuz yerde? Odak noktanız yalnızca eşiniz mi şu an? Bu soruların cevaplarını bulmak lazım..
Ancak yine de bir konuda da emin olmak lazım.. Sizi törpüleyen ve nefesinizi tüketen onca şey bunu tırmandırıyorsa, buna bir çözüm bulmalı hemen.. Zira ölümü anacak hale gelmişsiniz.. Bu olmamalı.. Allah inancınızı arttırsın.... Bulunduğunuz durumu kötüleştiren tek şey yalnızca eşiniz değil, ben yazdıklarınızdan bunu çıkartıyorum.. Sadece destek alabileceğiniz tek şey, eşiniz.. ve alamıyorsunuz.. Bu durum da tek suçlu onu görüyorsunuz gibi geliyor.. Ancak bir konuda emin olmalıyız önce.. boşandıktan sonra herşey sizin için güllük gülistanlık olacak mı? yoksa başka bir çözüm mü bulmalıyız hep birlikte?
Yazdıklarıma zaman ayırdığınız için teşekkür ederim,
Selamlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…