ölmek istiyorum...

dbazin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
64
1
36
İzmir
rabbimin verdiği canı ondan başkası alamaz biliyorum sırf O NA olan inancım beni durduruyor.ama dayanacak gücüm kalmadı...eşimle tartışmaktan yıprandım,yoruldum.günlerdir ayrı odalarda iki yabancı gibiyiz zaten.bugün konuşmak istedim ama yine her zamanki gibi sözleriyle canımı çok yaktı.sözleri çok ağır.en sonki tartışmamızda forumdaki arkadaşlar beni haksız bulmuşlardı tepkim fazla olmuş diye.inanın içimde biriktirdiklerimdi onlar.ama artık yer kalmadı.geçen tartışmamızda babamla konuşmuştm beni elaleme rezil etme kızım bir kere daha düşün demişti.o yüzden artık kimseye söylemek istemiyorum.içimden içbir şey gelmiyor.bıktım.küçük bir yerdeyim yardım alabileceğim birileri yok.yolun sonuna gelmiş gibi düşünüyorum............ aklımı kaçırmak üzereyim.evimi terkedeyim, şehri mi, hayatı mı?...............

Herşeyin bir çözümü vardır mutlaka ama bu çözüm asla ölmek,bir cana kıymak değildir, seni bu duruma sürükleyen nedir bu kadar tartışmanızın sebebi bilmiyorum ama mutlaka bir çözümü olmalı bu çözüm ayrılık bile olsa..

derdiniz nedir bilemiyorum aranızdaki sorunu...

ama ufak bişe de olsa buyuk de olsa sizi bu noktaya getirebiliyosa sizin için önemli olmalı...

ama ne olursa olsun ölüm hiçbirşeyin çözümü degil

olmadı

olmayacak da...

cekemiyorsanız sevmiyor istemiyorsanız bosanırsınız arkadasım

dunyanın sonu mu? tama zor bir surec ama olmeyi isteyecek kadar da buyuk bir sey degildir..

bi zamanlar bi erkek yuzunden olmek isteme sacmalagını bende yapıyordum...

ama gordumki degmezmiş

hersey zamanla yoluna giriyor... hatta daha bile guzel oluyor... 3 günlük dünya... hayatı böle kahretmeeye deger mi? yasadıgınz tek bir saniyeyi bile geri alamayacaksınız unutmayın

Canımm sakınaa böyle şeyleri düşünme
hiç bir şey için hiçkimse için canını feda etmeyi düşünemezsin
Bu dünyanın yükünü kaldıramadıgını düşünüyorsun şuanda
Peki öyle birşey yaparsan öbür dünyada hiç bir affı olmayan intiharı nasıl kaldırabileceksin

Bütün kötülüklerin dermanı sabırdır Allah yardımcın olsun bugün konuşamazsın yarın konuşursun eşinle illa ki oturup konuşursunuz.
Pes etme ve konuşmak için mücadele et geç karşısına otur içindekileri söyle

Bende bir dönem eşimle küs kaldım arıyordum gelmiyordu konuşmak istiyordum konuşmuyordu
Kalktım dükkanına gittim geçtim karşısına yezanesinin kapısını kitledim dökdüm içimde ne varsa sorunlarımızı konuşarak hallettik

Canım benim çok üzülüdüm bütün sıkıntıları bayanlar mı çekmek zorunda offfffffff

Kesinlikle katılıyorum değmiyor canım ben de aynı hatayı yaptım inan ki değmiyor değmez de olan ölüp gidene oluyor geride kalanlar hayatlarını yaşamaya devam ediyorlar
Bi anlık sinir insana herşeyı yaptırıyor sakına şeytana uyma ben uydum çok şükür rabbim canımı bağışladı şükürler olsun ki nefes alıyorum

eşinle arandaki sorunu bilmiyorum ama güçlü olmak zor değil canım heleki ölümden bahsetmek oluyormu hiç günah onun verdiği canı yalnızca o alabilir bi kere bunu unut...yıkmak kolaydır yapmak zordur evet yapıcı olmayı dene sorunların üstüne git güçlü ol evde huzursuzluk çok kötü birşey sakince konuşmayı dene bu böyle olmaz aynı evdeyiz ama ayrı odalardayız bu böyle gitmez sorunlarımızı birlikte çözelim bunun için evet demedik mi biz de iyi günde kötü günde ..ne evini ne şehrini ne de hayatını hepsini avucuna al ve yönet evin hanımı sensin bir evin hanımı demek ne demek biliyormusun sen o evin sultanısın sorunlarını çözme yoluna git kocana güzel yemekler yapıp onu hoş tutmaya çalış eve gelince hoş karşıla iyi davran belki oda hatasını anlar aranız düzelir bende daha yeni evliyim her zaman tetikteyim eğer ki konuşmanın ucu kötü bi yere kaymaya başlıyorsa hemen susuyorum iyi oluyor bu hani haksızlığa gelemem konuşurum hakkımı savunurum diyorlar tamam doğru ama bazen idare etmelisin canım allah yardımcın olsun...

dr.a gideceğini söylemiştin mi, gittin mi? eşinle evliliğinizi gerçekten dayanılmaz buluyorsan boşanabilirsin. ölsen ne olacak herkes hayatına devam edecek, kim için ne için öleceksin? çok saçma bir düşünce bu. boşansan da kimseye ihtiyacın yok sonuçta kendi ayaklarının üstünde durabilirsin, ölüm de ne demek..

hayattan ve yasamaktan vazgectiniz diyelim.
ne olacak?
bi sure aglarlar arkandan sonra unutulup gidersin.
gidenlerin yasi hala tutuluyo mu saniyosun?
boyle mi birilerine ders vermeyi dusunuyorsun?
giden gittigiyle kalir gerisi hayatini yasar..
hep oyle degil midir?

Canım bu yazıyı teyzem için yazıyorum sana...
Benim teyzemin eşi hep internete gidiyordu evde hemen hemen hiç durmuyordu. Birlikte zaman bile geçirmiyorlardı saygı sevgi yoktu kavga gürültü geçim sıkıntısı eşide çalışmıyordu hemde 2 tane oğlu vardı yaşlarıda küçük... Birgün gece haberini aldık... intihar etmişti ve bir msj çekmiş "dayanacak gücüm kalmadı çocukalrımıza iyi bak diye" !!! kendine kıydı ne için hiç bile etmeyen o adam için bu hayatı bırakmaya değmez ne olursa olsun... teyzem gideli 1 yıl oldu... Şimdi o adam başkasıyla evlenmeyi düşünüyormuş hayat bu kadar basit işte... Hayatı terketmek hiçbir zaman çare değil kalıp savaşmak direnmek gücünü göstermek ve yeni bir sayfa açmak çare... Hala atlatamadım o duygularımı, korkularımı Onu çok özlüyorum... bu yazıyı okuyunca belki sana bir faydası olur diye yazdım
Son olarak dünyada o kadar sorun var ki o kadar dert var kii belki senin sorunun çoğu insana göre dert bile değil hayatın değerini bil zaten birgün hepimiz öleceğiz sevdiklerinin yanında ol ve hiçbir zaman bırakma...

ölümü aklınızda çıkarın inanınki sizin durumunuzda olan hatta sizden çok zor durumda olan çok insan var
size bir örnek vermek istiyorum ben özürlülerde uzun süredir öğretmenlik yapıyorum orda bir bayan 2 kızıda özürlü hem zihinsel engel hemde bedensel engelliler, kadının ailesi istemiyor, kocasıda terk etmiş kızlarına tek başına bakıyor devletin verdiği maaşı ve çevreddeki insanların desetğiyle yaşıyor inanın onları gördükçe ben çok şanslı olduğumu hissediyorum elinizdekilerin değerini bilin en azından sağlığınız yerinde
ALLAH kuluna kaldıramıyacağı dert vermezmiş her derdin arkasında mutlaka mutluluk ferah vardır.
ailenizle konuşun son noktada olduğunuzu söyleyin hiçbir anne baba çocuğuna zarar gelsin istemez eminin yardım ederler size
eşinizle sorunlarınızın bu kadar çıkılmaz bir noktada olduğunu anlarlarsa boşanmanıza destek verirler
ALLAH yardımcınız olsun

çok şey yaptım aslında...bir çok şeyi anlatamıyorum , anlatmak istemiyorum yaralarım deşiniyor.destekçim yok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.nereye gideceğimi?onunla konuşmaya çalışırken gayet sakindim ellerimi sıkıyordum sadece. tırnaklarımı etime saplamışım farketmeden.bana öyle cümleler söyledi ki bu ben miyim dedim.son tartışmalarda evet fevriydim evet yeter ya diyordum.ama onun benim yüzüme söyledikleri hiç değildim.yanlışlarımı biliyorum.ama hangimiz hata yapmadık ki.hele de eşimin ne hatalarından sonra geri dönmeyi bildim.o bir hatamı ,ki bu da fevri davranışım, nasıl da büyütüyor.keşke ona hiç şans vermeseydim. kendinde bu hakkı görüyor anlaşılan.şu anda zafer sarhoşluğunda aslında...söylediklerini yediremiyorum kendime.
onun için değil onun yaşattıkları yüzünden boşluktayım........

aranızdaki problem ne bilemiyorum...ayrıl diyemem ne kadarlık ewlisin çocuğun warmı vs vs vs bir sürü şey war ama sırf babam beni rezil etme diye dewam ediyosan yapma yeni evliysen yani 1-2 senedir ewliysen süreç yaşıyosunuz bunu sadece sen değil oda yaşıyo bunuda biliyosun ne olursa olsun dinleyin birbirinizi onun yerine koyun kendinizi adil olun evlilikler böyle yürüyo ben çok uzun süredir ewli değilim belkide şanslılardanım bilmiyorum biz ilk aylar birbirimizi yedik inan bende ölmek istiyorum diye haykırıyodum bazen zamanla düzeldi biz o süreci beraber eşimle atlattık her tartışmada niye sorun çıkarıyosun diyodu bana konu ne olursa olsun o benim istemediğim yada eleştirdiğim şeyi sorun olarak görüyodu hep ben sorun çıkarmak istemediğimi derdimi anlatmaya çalıştığımı anlattım defalarca e sonunda anladı bende onun sadece huzur istediğini anladım açıkçası üstüne wardığımda herşeyin kötü olduğunu anladım nası yaklaşmam gerektiğini eleştirirken bile nasıl söylemem gerektiğini demek istediğim birbiriniz anlamaya çalışın sadece o diil sende öyle hani karşılıklı herşey herkes kendini haklı görüyor seninde onunda yanlış yaptığı şeyler war ne kadardır böylesiniz bilmiyorum ama mesela ben ne olursa olsun babama söylemem aileme yansıtmamaya çalışırım beni döwer aldatır anca öyle erkekler aile karışınca pek hoşlarına gitmiyor zaten....Sen ne olursa olsun ölmeyi düşünme...doktorada görünebilirsin....

Hayatınızdan vazgeçmek yerine hayatı size yaşanmayacak hale getirdiğini düşündüğünüz adamdan vazgeçmek daha akıllıca değil mi?

avukat_16 burda yardım alabileceğim dr yokmuş...
bu kadar basit bir insan değildim hele ölümü bu şekilde ağzına alabicek bir insan hiç değildim.zaten Allah a olan inancım beni durduruyor ama ağır hakaret ve aşağılama.özgüvenin ne kadar yüksek olusa olsun seni alt edebiliyor işte.

cok üzüldüm durumuna eşinle konuşmuyor musun? bu kadar hakaret ve aşağılamanın sonucu ne olacak? bu evlilikten beklentimiz nedir diye ama sakin sakin?

Kimse senden daha degerli degil unutmaki sen öldüğünde o çok sevdiklerin bir kaç gün aglayıp sonra hayatı kaldıkları yerden yaşamaya devamedecek...
Eşin yeni bir eş bulur evlenir yuva kurar keyf yapar...
Ailen kalan evlatlarıyla sen hiç dogmamış olmamışsın gibi arada bir hatırlayacak belki ama çok mutlu devamedecekler hayatlarına...
Sen önce kendini düşünmek zorundasın...
seni sen umursamazsan kimseninde umurunda olmazsın, herkezin ayıbı kendine el alem önce bi kendi ayıbına baksın bakalım herkez dört dörtlük bi perişan, rezil senmisin yani...
hem evlenip boşanmak ne zamandan beri rezillik sayılıyorki...
ilk senmi boşanacaksın yada sonmu olacaksın bi sorsaydınız babanıza keşke...
hiç birşey senin canından, mutlulugundan daha önemli degil bence ve senin yerinde olsam bana zor günümde sahip çıkmayan kimsenin duygu ve düşünceleride benim çokta umurumda olmaz bu benim babam annem bile olsa........

cok üzüldüm durumuna eşinle konuşmuyor musun? bu kadar hakaret ve aşağılamanın sonucu ne olacak? bu evlilikten beklentimiz nedir diye ama sakin sakin?

aynen bugün böyle başladım cümlelerime.az daha bekle durum daha da kötüye gidince anlarsın gibi cümlelerle konuşmaya başlayınca gerildim ama belli etmedim.şu anki her şeyden sen sorumlusun ve her şey senin yüzünden bu halde demeye başlayınca aptallaştım.bakışlarım bile değişti.ben atandıktan sonra çok değişmişim öyle söylüyor. dört dörtlük ev hanımı olcam çalışacam maaşımı eşim çekecek.ben neyim.birey değil miyim ya?dedim.daha önce bu kadar ağır tempom yoktu.bir anda yoğun çalışmaya başladım ev işleri de ağır gelmeye başladı.heralde bazı şeyleri dile getirecem .evlilik paylaşma değil mi dedim.benim çevremde ne insanlar var hem çalışıp hem ev işlerine yetişen...dedi.ben de yetişiyorum ama yoruluyorum sadece dedim.sonra ipler koptu....

sizin durum çok çok ilerlemiş boşa o zaman canım ya ölmekte nedir ya ne için kim için bu kadr zormu boşamak zaten zor gördüğün için bu kadar üzerine geliyor tamam bende eşimle sorunlarım olduğunu söylemiştim ama benim neler yapabileceğimide biliyodu korkut gözünü bırak peşini aldırma umursama bu terket gitsin ya....ne kaybedersinki hakaretlerimi kaybedersin seni aşalayan kocayımı kaybedersin sana hakaret eden kocayımı kaybedersin.........ama kendini öldürürsen bence o seni kaybetmiş olmıcak.....

canım ev işine yetişemiyorsan yapma o zaman, genelde (çok titiz olan erkekler dışında) erkekler dağınıklığı pisliği o kadar takmıyorlar, bizim kadar görmüyorlar bile. sen yemeği yap, kahvaltıyı hazırla. gerisi için kendini çok yıpratma. yardım etmiyor diye kavga etme, zorla davar güden çoban sürüyü kaybedermiş, kavgayla yapılan işten hayır mı gelir. çok temiz istiyorsa ztn yardımcı olacaktır. eşin ne iş yapıyor bu arada o devlet memuru mu? atandıktan sonra özgüvenin yerine geldi diye mi seni bu kadar yıpratmaya çalışıyor?

Bu bir bir kaçış;kaçmak da korkakların işi,ben sizin korkak olduğunuza inanmıyorum;

Sizi büyüten ana babaya haksızlık olmaz mı bu?
Hemde hayatınıza sonradan giren biri için...
Ailenizi üzmeye hakkınız yok,çünkü onlar bunu haketmiyor;
Bu derece bunalımdaysanız lütfen bir doktordan psikolojik yardım alın....

o kadar değerlisiniz ki yeter ki siz bunun farkında olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…