sizin durum çok çok ilerlemiş boşa o zaman canım ya ölmekte nedir ya ne için kim için bu kadr zormu boşamak zaten zor gördüğün için bu kadar üzerine geliyor tamam bende eşimle sorunlarım olduğunu söylemiştim ama benim neler yapabileceğimide biliyodu korkut gözünü bırak peşini aldırma umursama bu terket gitsin ya....ne kaybedersinki hakaretlerimi kaybedersin seni aşalayan kocayımı kaybedersin sana hakaret eden kocayımı kaybedersin.........ama kendini öldürürsen bence o seni kaybetmiş olmıcak.....
canım ev işine yetişemiyorsan yapma o zaman, genelde (çok titiz olan erkekler dışında) erkekler dağınıklığı pisliği o kadar takmıyorlar, bizim kadar görmüyorlar bile. sen yemeği yap, kahvaltıyı hazırla. gerisi için kendini çok yıpratma. yardım etmiyor diye kavga etme, zorla davar güden çoban sürüyü kaybedermiş, kavgayla yapılan işten hayır mı gelir. çok temiz istiyorsa ztn yardımcı olacaktır. eşin ne iş yapıyor bu arada o devlet memuru mu? atandıktan sonra özgüvenin yerine geldi diye mi seni bu kadar yıpratmaya çalışıyor?
haklısın.sadece kapıdan çıkıp gitmeyi beceremiyorum.gidebileceğim tek yer var burda.öğretmenevi.orda kalan çok arkadaşım var.kimsenin duymasını istemediğim için, ilk baştan beri gitmeyişimin nedeni de bu.ama rtık kim neyi duyyorsa duysun bıktım....
bu çıok titiz gün boyu temizlik yapsam köşede unuttuğum tozu görür...
eee evde oturup devamlı temizlik yapamayacağına göre, kendisi de yardım etmediğine göre, sanırım seninkinin geçinmeye gönlü yok gerçekten..
sanırım ben kendimi boşuna yıpratıyorum.o buna cesaret edemediği için bana başka yol bırakmıyor.zaten kendi isteklerini aynen böyle yaptırırdı.bana başka seçenek bırakmazdı...yine kalmadı.en azından birkaç gün uzak kalmam lazım her şeyden.şeytana uymamak için. evi terk edersem hatalı ben olur muyum avukat_16?
sanki ewde tek başına yaşıyosun sinir oluyorum bak bide öğretmenmişsin ne güzel işin war kadın çağır ya insansın sen köle diilsinki... ulan bizzim üst kat komşu war çalışmıyo etmiyo ne bilim azıcık zorlansın hemen kadın çağırıyo onun kadar olamıyomuyuz bide çalışıyoruz...
canım eşin senin açtığın boşanma davasını kabul edecekse ya da anlaşmalı olarak boşanmayı kabul edecekse kusurun kimde olduğunun önemi yok. ama mal varlığınız varsa eşin senden ya da sen ondan tazminat talep edeceksen o zaman kusurun kimde olduğu önem arz eder. eğer boşanmayacaksanız evi terk etmeye kalkmayın, bir kadının evden gidip geri gelmesi hoş bir durum değildir çünkü. eşinle konuş canım, o ne iş yapıyor belki o gider. belki anlaşmalı boşanırsınız. seni evden kovmadığı müddetçe davayı açmadan evden ayrılma derim ben..
sanırım o da boşanmayı düşünüyor.çok fazla mal varlığımız yok.ama bunları bile dile getirdi.utanıyorum ben yaaaaaa....
bunlar benim için çok ağır...hiçbir şey istemiyorum hakkım olanı da istemiyorum yeter ki huzurum olsun.dilekçe mi vermem gerekiyor?ne yapayım?ya da ona da imzalatmam gereken bir şey olacak mı?
avukat_16 burda yardım alabileceğim dr yokmuş...
bu kadar basit bir insan değildim hele ölümü bu şekilde ağzına alabicek bir insan hiç değildim.zaten Allah a olan inancım beni durduruyor ama ağır hakaret ve aşağılama.özgüvenin ne kadar yüksek olusa olsun seni alt edebiliyor işte.
aynen bugün böyle başladım cümlelerime.az daha bekle durum daha da kötüye gidince anlarsın gibi cümlelerle konuşmaya başlayınca gerildim ama belli etmedim.şu anki her şeyden sen sorumlusun ve her şey senin yüzünden bu halde demeye başlayınca aptallaştım.bakışlarım bile değişti.ben atandıktan sonra çok değişmişim öyle söylüyor. dört dörtlük ev hanımı olcam çalışacam maaşımı eşim çekecek.ben neyim.birey değil miyim ya?dedim.daha önce bu kadar ağır tempom yoktu.bir anda yoğun çalışmaya başladım ev işleri de ağır gelmeye başladı.heralde bazı şeyleri dile getirecem .evlilik paylaşma değil mi dedim.benim çevremde ne insanlar var hem çalışıp hem ev işlerine yetişen...dedi.ben de yetişiyorum ama yoruluyorum sadece dedim.sonra ipler koptu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?