ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı arkadaşlar sadece eleştirmek için yazmış yardıma ihtiyacım olmasaydı sizlere derdimi anlatmazdım bazıları herşeyi anlamak istediği gibi anlıyor nedense bizim burdaki devlet hastanelerinde psikolog bölümü yok antidepresan kullanan kapıda onca insan vardı ki hepsi şikayetçi bu yüzden kullanmak istemedim ayrıca eşim olacak insan çalışmama izin vermiyor kurslara izin vermiyor bizim ailede çalışmak yokmuş öyle diyorlar kendime meşguliyet arıyorum malesef bulamıyorum katolog falan işlerine girsem onlar için de komşularımız hep yaşlı mühit alacak kimse yok bunu da yapamam şu an düşünüyorum neler yapabilirim diye bu arada üniversite mezunuyum soranlar için yazdım ben hakaret anlamında ilginçliği de kullanmadım doktor konusunda ilginç olduğunu kastettim bir arkadaşa. google da biliyorum herşeyi de biliyorum psikolog psikiyatris ayrımını da biliyorum sanki bu konularla uğraşmamışım gibi yorum yapılması da beni çok üzdü burada bazılarınız bana yardımcı olcakken beni daha çok üzüyorlar ama hiç kendi sorunlarına bakmıyorlar evet eşimden dayak yedim ama bunun bi,r daha olmaması için sizlerden o an ölmek istediğim için akıl almak istedim amboşanamadığımı da belirttim rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın:26:

özür dilerim ben atladım heralde neden boşanamıyorsun?ölmeyi düşünecek kadar bunaldıysan boşanmak en kolay çözüm bence.arkadaşları da yanlış anladığını düşünüyorum.herkes fikir veriyor ama sen bütün fikirlere kendini kapatmışsın zaten.eşin madem senin kıskançlıklarından bunalmış ,o da seni rahat bıraksın.çalışmaya izin vermemek ne demek?boşuna mı okudun sen onca yıl.bence kendine kpss kitapları al ve ders çalışmaya başla.napıyorsun derse kafayı yememek için kendimi meşgul ediyorum dersin.ders çalışırken kafan dağılır ve kendini iyi hissedersin inan bana.sınavı kazanırsan da inan bana o kadar kendine güvenin gelicekki bir şekilde ikna edersin eşini.

konu sahibi arkadaşım şuan ne durumdasıınıız merak ettim eşiniz yanlıışlarıınıı gördümü oturup konuştunuzmu yoksa iki yabancımısınız aynı evde...

konu sahibi arkadaşım şuan ne durumdasıınıız merak ettim eşiniz yanlıışlarıınıı gördümü oturup konuştunuzmu yoksa iki yabancımısınız aynı evde...

canım eşim yanaşmaya çalışıyo ama izin vermiyorum kızgınım ona söylemiştim bu sefer nereye varırsa varsın sonu buna izin vermeyeceğim bu durumda yabancı gibiyiz sağol merak ettiğin için.

eşim bırakmıyo işte ailesi de bırakmıyo evlenme şartları buydu çalışmayan bayan olacak bende bu günmi bilmeden evlendim şu an çok pişmanım . allah korusun başımıza bi durum gelmedikçe çalıştırmıyo bizimkiler. kazanmama gerek yok ki şu an bile işim hazır ama izin yok . herkesin fikrine saygı duyuyorum da yazılanların açıklamasını yapmak fikirlere kendini kapatmak mı oluyor

İyi de nasıl yardımcı olacağız? boşan diyorlar yok diyorsun? psikoloğa git diyoruz eşim göndermez pahalı diyorsun devlete git diyoruz orada yok diyorsun, bir yandan kendini suçluyorsun eşimi kısknaçlıklarımla bunalttım diyorsun bir yandan eşini suçluyorsun, seni döven adamın nesini kıskanıyorsun onu da ben anlayamıyorum. Tüm yolları kapatıp yardım istiyorsun. Yardımdan kastın sana sadece vah vah dememizse, onu yapacak yakınında arkadaşın komşun sırdaşın muhakkak vardır. Ah diyene vah demek çok basit. "seni anlıyorum ölmek istemek de haklısın" dememizi istiyorsun. Ama "kocandan ayrıl" "psikoloğa git tedavi ol" gibi önerilerin hiç biri yardımcı olmuyor sana. Bu durumda ben hiç bir şey demiyorum sana, bu yazdıklarımda yapılan yorumları tekrar okuyup tahlil etmen için.

Son düzenleme:
kendini meşgul edecek birşeyler bul...

madem boşanmayacaksın ve madem psikiyatriste de gitmeyeceksin, o zaman kendi yaralarını kendin saracaksın.

evde birşeyler üret. ne bileyim, değişik yemek tarifleri dene mesela.
artık malzemelerden çok güzel eşyalar üretenler var, onları bul internetten... yapacak çok şeyin var. bu şekilde kısır döngüden çıkamazsın. kendine yeni bir sayfa aç ve yapabileceğin herşeyi yap. mutlaka gerçekten keyif alacağın birşey bulacaksın.

durumunuz uygunsa mesela bir enstrüman çalmaya başlayabilirsin, ahşap boyama yapabilirsin... takı yapabilirsin.

bir arkadaşım çok kötü bir boşanma yaşamıştı. psikiyatrist ona bu tarz şeyler tavsiye etmişti. aklına kötü düşüncelerin gelmesini engellemeye çalışmalısın..

mesela bana bahçe işleri çok iyi geliyor. bu işten keyif alacağım hiç aklıma gelmezdi, denemeyince bilemiyor insan neyi sevip neyi sevmeyeceğini.

Sizi önceki konularınızdan hatırlıyorum.Çok çok çoooookkkk kıskançsınız.Ve özellikle açık bayanlardan eşinizi kıskanıyorsunuz.Aşırı kıskançlık gerçekten insanı çıldırtıyor.Mecaz anlamda demiyorum,gerçekten saç baş yolduruyor.Benim nişanlımda çok kıskanç.Şu anda artık çok göstermesede en ufak bi hesap sormaya yeltenmesinde ya da başka bir kıskançlık göstergesinde geçmiş şeylerden dolayı deliriyorum,resmen çıldırıyorum.Resmen boğuluyor insan.Yaşarken ölmek gibi.Eşiniz sizi dövmüş.Çok acı olmuş.Ama inanın bana benim de saldırasım geliyordu.Yani her yeri dağıtasım her şeyi parçalayasım geliyordu.Ben de bu konuda çok doluyum.Bu olması gerekenden fazla olan kıskançlık insanı bitirir.En iyi evlilikleri,en güçlü sevgileri bile yıkar.Vallahi bu sözlerimi dikkate alın.Kıskançlığın insanı ne hale getirdiğini görün.Bitiriyor.Sizde eşinizi mahfetmişsiniz. Sizin bu kıskançlık olayınız ne olacak? Siz de biliyorsunuz ya düzelecek ya düzelecek.Düzelmezse zaten her şey ne kadar kötü oluyor gördünüz.Kıskançlığınıza hakim olmaya çalışın.Kıskandığınız an başka şeyler yapın.Komik şeyler okuyun,müzik dinleyin.Size iyi gelen her şeyi yapın.Uzun oldu ama kusura bakmayın ben de çok doluyum.

sizi hiç ilgilendirmez kime ne yorum da bulundugum sizde benim yazdıklarıma saygı duymalsınız..sizde bu yorumu bana yazarken densizlik yaptıgınzın farkına varın lütfen

Canım ben de mersa_liz e katılıyorum.Bir hobisi olması lazım insanın hayatta.Kendim de çok sıkıntılı dönemlerde hep bu yola başvuruyorum ve genelde arkadaşlarımın da böyle zor,çaresiz dönemlerinde onlara tavsiye ediyorum.Çünkü insanın böyle durumlarda dikkatini enerjisini başka bir yere vermesi gerekiyor.Hep aynı şeye aynı bakış açısından baktığımızda kendimizi daha çok çıkmaza sürüklüyoruz.İlk mesajını okudum aradaki yorumlarını çok okuyamadım ancak sen ne yapmış olursan ol (sen onun bğazını sıkmadığın sürece) eşinin sana böyle bir şey yapmaya hakkı yok.Bunu da bir düşün ama kendine kızmadan.

Merhaba arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim benim en yakin arkadasim aldatiliyor bunu ona söyliyemiyorum cünkü biliyorum ki o bana deyil esine inanir ama
oturup bu olayi öylece seyretmek istemiyorum lütven akil verin bana arkadasima esinin bazi fotolarini gösterdim ama esi onu bi sekilde kandirdi ikinci cocugunu yeni dogum etti
yuva yikan kadin olmak istemiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim lütven:18:

as25,eşinle arandaki problemleri çözdün mü.bu konunu okurken üzülmüştüm bayağı.son açtığın konunda(eşinizin hiç sevmediğiniz huyları)soracaktım ama yersiz olur diye asıl konunda sorayım dedim.merak ettim gerçekten.son durumun ne.sanırım o tatsız psikolojiyi attın üzerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…