ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canım

En önemli mevzu ise ölmeyi bir kere kafandan sil çıkar at böyle düşünme sakın Allahın verdiği canı sadece mevlam alır bir anlık gaflete düşüp canına kıydığında ne bu dünyanı nede öteki dünyanı mahvetme

Eşinin yaptığı davranışı asla ve asla tasvip etmiyorum.

Ancak herşey sende bitiyor bu kıskançlığının dozunu mümkün olduğu kadar düşürmen gerek sendeki durum abartıya kaçmaya başlamış hem seni hemde eşini olumsuz etkiliyor. Yuvanızın içinde soğuk rüzgarların esmesine neden oluyor biraz rahat ol hep sen koşma bırak eşin seni kıskansın fazla ilgi ve sevgi inan buna erkeklerin kendilerini bir halt sanmasına nedeniyor nasılsa bensiz yapamaz düşüncelerine getiriyor. O yüzden geniş ol sana tavsiyem şeytanın sürekli vesvesini duymakdansa bol bol tesbih çek dualar et en büyük rahatlama yöntemi en güzeli KURANI KERİM biliyorsan bol bol surelerden oku gerçekden en büyük terapiyi göreceksin iç huzuru bulacaksın yuvanın huzursuluğu karşısında sen dualar edip bu olumsuz yönünü kuruttukça şeytan inan ezilip küçücük kalacak

Son düzenleme:
Umarım gelince okursun bu mesajımı.
Ben senin eski konularını da çok iyi biliyorum, seni kıyasıya eleştirenlerden biriydim. Hatta son bir iki konunda artık sinir katsayım tavana vurduğu için yorum bile yapmadan kapatıp çıkmıştım. Evet kıskançlığın ve bir arkadaşın da dediği gibi açık kadınlarla ilgili takıntın hastalık boyutunda. Evet eşinde bundan bunalmış her normal insan bunalır, hak veriyorum

AMAAAA....

Hiçbirşey eşinin sana şiddet uygulamasını haklı çıkarmaz.

Hiçbirşey eşinin senin sağlık hizmetinden yararlanmanı engellemesini açıklamaz. Madem çalışmıyorsun ve sosyal güvence olarak ona bağımlısın hem hukuken, hem vicdanen, hem dinen senin sağlığınla ilgili sorumluluğu almak zorunda.

Sen ise bir doktora gitmek için ondan izin almak zorunda değilsin. Birgün hatta bugün çıkacaksın ve gideceksin. O da paşa paşa ödeyecek.

Sen sen olmaktan çıktıktan sonra ne sana faydan olur ne ona.

Hemen bugün bir doktora git. Eşşek gibi ödeyecek masrafı. Kredi kartını kullan.

Yok cesaret edemem diyorsan biraz kurnazca bir yol önereceğim. Akşam sinir krizine gir. O sana vurmaya fırsat bulamadan herşeyi kır dök. Bak nasıl götürecek bir tarafı tutuşunca seni acile.

Bunalmasına hak veririm ama insanlıktan çıkmasına hak veremem ki bence kendisinin de tedaviye ihtiyacı var. Da o aşama ona biraz uzak.

Herneyse, uzun lafın kısası o çemberden çıkıp kendine sahip çıkmak zorudasın. Seni ancak sen koruyabilirsin. Durma artık, çık git çareni ara.

Ha bir de kıskançlık bir hastalık boyutuna gelmiş evet ama bunun seni suçluluk psikolojisine sokup dayağı hakkettiğin hissine kapılmasına izin verme. Dayağı kimse haketmez, hele hasta bir insan hiç hak etmez.

eşinin şiddet uygulamasını tasvif etmem mümkün değil. ne olursa olsun yapmamalıydı. boşan diyemem sana, çünkü çok seviyorsun eşini, yapamazsın.

kıskançlığına gelince, bende evlendiğim zaman aşırı kıskançtım. ama seninki kadar değildi. sonra yavaş yavaş aynaya bakmaya başladım. ne alaka diyeceksin belki. ya bu adam benimle neden evlenmişti, tabi ki sevdiği için. beyendiği için evlendi. dediğin gibi (açık bayanlara tehdit olarak gördüğün için diyorum) çok açık bir bayan değilim. ama evde açığım. neden kendine çeki düzen vermiyorsun. kilolu ama çekici bayanlar yok mu hiç? var. aynaya bakmayı öğren. bırak dünya seninde etrafında dönsün. eşini çok seviyor olabilirsin, ama abartma, herkeze hak ettiği değeri ve ilgiyi vermeye öğren.

dua et. maneviyatını güçlendir. kişisel gelişim kitaplarınnı oku. zaten çoğu aynı öğütleri verecek. maneviyatını güçlendir diyecek. eşin seni sen olduğu için evlendi. bırak elalemin kadınlarını. sosyal hayatta birçok kadınla diyaloğu mutlaka olacak. engelleyemezsin ki. kendini düşün. çarşıda yada pazarda erkeklerle konuşmuyormusun? elma tart da mı demiyorsun?

ama en önemlisi ölmeyi aklından geçirme. inadına yaşa....

Cnm önce hayatına son vermek gibi bi düşünceyi kafandan at.
Bu bi çözüm değildir ve olayları karmaşıklaştırır..
Sen demişsin ki bi mewsajında doktora gittim hap verdi bıraktım
neden bıraktın onu anlamadım ben..
Bak ben de obsesif bozukluk vardı psikolojik yani bende 1.5 seneye yakın direndim hap kullanmamak için.
ama en sonun da yanlışı yine kendime yaptım
Ve her geçen gün giderek büyüdü rahatsızlığım..
Kendim yenemedim
İnsan kendi kendinin doktoru filan olamaz onu bi geçiceksin ilk başta..
Tabiki bazı desteklerden sonra zemin hazırlandıktan sonra olabilirsin ama bu tedavisiz olmuyo işte..
Şuan 8 aydır da hap kullanıyorum ve Allah a şükürler olsun gitgide azalıyo..
Yendim de diyebilirim.
Bundan 8 ay önce hiç düşünmezdim bu durumda olabileceğimi

Son düzenleme:
eşin kıskançlıklarından bunalmış olabilir ama sana el kaldırmamalıydısende kıskançlığını kontrol altına almalısın canım.eşin izin vermiyorsa bile mutlaka doktora git.hatta eşinde gitmeli bence

Arkadaşım sana burada hiç kimse yardımcı olamaz.
Adam seni dövmüş ,sen hala yatağına beni almıyor diye kahroluyorsun ?
Adam dövmüş seni dövmüş !
Dayak arsızı derdi annelerimiz bazı çocuklar için sende öyle olmuşsun.
Adam som altından mı yapıldı nedir bu tutkun madem sapık adam madem gözü başka kadınlarda,bırak ayrıl.
Annenin evinden daha az acı çekersin hadi laf söz yerim diyorsun en azından dayak yemezsin.
Adamı kıskanmaktan kendini yemezsin.
Devletin psikloguda mı yok? Bu adam 7/24 evde mi?
Adam evden çıktı mı koş git devlet hastanesine olmuyor mu?
Yok sen çözüm değil mucize bekliyorsun..

aynen ya hala kıskanç olma vs diyorlar adam boğazını sıkmış kadının kıskançık yüzünden el kaldırılır mı kadına ?yani tartışırsın vs okadar bu kadar ileri boyuta gelinir mi ?allah korusun ya bencede bıraksın sürdürmenin hiç anlamı yok yazık bu erkeklere .

Evlilikte tahammülüm olmayan bence çaresi olmayan iki hadise var biri şiddet diğeri ihanet.
Ancak sen düğüne giden eşine "gelinle tokalaşma "diyebilen birisin.
Bu noktadasın yani eşinle o gün evlenen kadının cinsel fantazilerini düşünüyorsun yani.
Ve bunu eşine 4 yıldır yapıyorsun,bana 4 yıl bu şekilde davranılsa bende çıldırırdım eminim.
Eşin sağlam ayakkabı değildir belki de sende haklısındır o zaman vur tekmeyi?

Tekrar ve son defa özür dileyerek yazıyorum.
Buraya yazan kadınların kocaları kendilerine türlü işkenceler yapıyorlar.
Ağızlarından burunlarından getiriyorlar hayatı piskolojik,fiziksel şiddet en alası.
Gel gör ki buraya yorum yazıyorsun.konu sahibi geliyor ben kendimi öldüreceğim psikolojimi düşünüp yorum yazın.
Yahu bu artistliği git kocana yap buraya mı yetiyor gücün?
Kocalarına tapan ne yaparsa yapsın ayrılmayan her türlü hakareti kabul eden kadın,
Şurada mantıklı iki tane cümle duymaya tahammül edemiyor.
Herkes hakketiği gibi yaşıyor...

Valla pek geyik bulduğumdan kullanmak istemiyorum bu tabiri, genelde de kullanmam KK'da ama dayanamayacağım bu sefer.
İmzamı atıyorum altına.

Psikolog ilaç vermez,sen psikiyatriste gidiyorsun.
Sence özel devlet ayrımı yapabilecek durumda mısın ?
Herhangi birinin yardımına ihtiyacın var kafası az buçuk çalışan komşu teyze bile olur bu?
Sen istikrarla git , kocan bir seferde psikologa gittin diye dövsün nedir yani pavyona mı gideceksin?
Saçma sapan kıskançlıklar yüzünden dayak yiyeceğine hastaneye gittiğin için dayak ye
Sanki kocanın her lafına uyuyorsun da buna uymak kaldı.
Adam beni boğma kıskanma daraltma diyor ,o lafını niye dinlemiyorsun bu kadar koca lafına sadıksan _?

Sen eşine karşı hatalı davranıyorsun,sabrını zorluyorsun.
Ama eşinin yaptığı da hiç affedilecek birşey değil.
Gerçekten profesyonel yardıma ihtiyacınız var ikinizin de..

Durumunuza gercekten uzuldum ama diğer konularinizi okurken de esinizde de bi eksiklik oldugunu dusunmustum. Bu dusuncemi destekler tarzda sizin cook kiskanc oldugunuzu bildigi halde esinizin bayanlarla konustuktan sonra gulumseyerek o ani hatirlamasi bence sadistce bi hareket olmus. Dayak bolumune hiic deginmiyorum bile..

Neden bu kadar cok kiskaniyosunuz? Kendinizi sorgulayin ve once buna cevap verin. Sizi birakip gidecek ihtimalinin korkusu mu? Aldatilma korkusu mu? Esinizin bi an bile sizden baska seye ilgisinin dagilmasi mi? Ne? Ve hepsine kendinizi tatmin edecek cevaplar verin. Mesela aldatilmak mi? Zihninden gecirir yapacak olan yine yapar. İlgisi mi dagilacak? Size olan ilgisiyle baskasina olan ilgisi bir olur mu hic? Siz onun esisiniz. Gbi gbi..

Ve sunu merak ediyorum esiniz sizi kiskanir mi? Cok kiskanan kadinlar aslinda beni kiskan demek isterlermis,bi yerde okumustum. Birakin o sizi kiskansin..

Madem ayrilamiyosunuz burdaki arkadaslar gibi ben de esinizi cok onemsememenizi tavsiye edicem cunku bi sure sonra kendilerini bulunmaz hint kumasi sanabiliyolar. Eminim cok hos bi bayansinizdir. Bi sure sabirla kiskancliginizi engellemeye calisin ugraslar bulun kendinize ve "kiskanilmasi gereken benim" vs. diyerek kendinizi motive edin.

Son düzenleme:
Bir ara dolmuş muhabbeti ve açık saçık kadınlar diye bir konunun içindeydik ve oradaki kişide sendin sanırım..Toplu taşıma araçlarına binen kadınlardan bile kıskandığına dair talihsiz bir açıklaman olmuştu..Sana göre kocan hint kumaşı ve herkes tarafından şiddetle ARZULANAN (!) bir adam..Bırak böyle düşünmeyi artık...Burada ölmek istiyorum demekle neyi haledebilirsin ? hem bir doktora gidebilmek ölmekten daha kolay olmalı :) Ne kadar basit sebebler için ölümü reva görüyorsunuz hemen kendinize..

Eşinin şiddet olayına hiç yazmayacağım bile kendimi kaybetmekten korkarım !

Ayrıca eşin doktora gideceksin diye seni niye dövsün ona anlam veremedim..Her dediğini yapıyormusun ki ? Kendini toplarla biran önce..

şaka !
düğündeki gelinden mi kıskanmış

şoktayım suan sız ıyı değilsiniz!
üstünüze de fazla gelmek ıstemıyorum ama...

arkadasa katılıyorum madem size gore adam sapık herkese bakıyor neden ayrılmıyorsunuz? çünkü psıkolojık rahatsızlık bu...
böyle yaşanmazki
profesyonel yardım almanız şart hatta daha fazlası

konu sahibine göre bütün açık kadınlar potansiyel sapık ve hepsi eşinin peşinde

herkesten kıskanıyor kocasını,karısının huyunu bilen kocada inadına üstüne gidiyor galiba

AS25 rüyamda seni gördüm.
Durumuna üzüldüm.
Kıskançlık krizinin ne demek olduğunu iyi bilirim.
Ama kendini kontrol etmeyi öğrenmen lazım.
Lütfen bunu başar ve kendine çeki düzen ver.
Kocandan umudun varsa

Anladığım kadarıyla eşiniz fazla suçlamıyorsun kendine çok yükleniyorsun... Ne olursa olsun seni dövmeye hakkı yok bir kere dön kendine bak güvenin gelsin yaşın kaç senin ne o eşine çokmu muhtaçsın neyinden ayrılamıyosun... Bir kadın için eşim gelcek benim boğazıma yapışcak bende ölcem öylemi yok ya kocanı bu yaptığna pişman ettir.. Karı koca arasında herşey oluyor ben bazen öyle saçma şeylere kafam takıyorum ki hiç olmadık şey kocam gülüyo geçiyo.. Kocamda aynı şekilde. Hatta geçen misafirlerim geldi hamileyim eve birşey yapamıyorum gelenlere birşeyler hazırladım diye darıldı onlar bana yapılmamış dedi bende güldüm sarıldım ona hayır oda biliyor saçma oldugunu ama yerli yersiz nazım benim kocama geçmiyecekse içimdekini ona söylemiyeceksem ne işe yarıyacak o koca çok merak ediyorum

Anladığım kadarıyla eşiniz fazla suçlamıyorsun kendine çok yükleniyorsun... Ne olursa olsun seni dövmeye hakkı yok bir kere dön kendine bak güvenin gelsin yaşın kaç senin ne o eşine çokmu muhtaçsın neyinden ayrılamıyosun... Bir kadın için eşim gelcek benim boğazıma yapışcak bende ölcem öylemi yok ya kocanı bu yaptığna pişman ettir.. Karı koca arasında herşey oluyor ben bazen öyle saçma şeylere kafam takıyorum ki hiç olmadık şey kocam gülüyo geçiyo.. Kocamda aynı şekilde. Hatta geçen misafirlerim geldi hamileyim eve birşey yapamıyorum gelenlere birşeyler hazırladım diye darıldı onlar bana yapılmamış dedi bende güldüm sarıldım ona hayır oda biliyor saçma oldugunu ama yerli yersiz nazım benim kocama geçmiyecekse içimdekini ona söylemiyeceksem ne işe yarıyacak o koca çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…