• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum ..

elin oğlu için değer miydi bunca sıkıntıya, borca?
önceliğin ailen olmalıydı.
şu saatten sonra söylemekten başka çaren yok.

Son düzenleme:
Bende ölmek istiyorum bu hayatla başa çıkamıyorum ama can çıkmadıkça umut vardır güzel kardeşim borç bu ödenir illa ailene şöyle yardım edebilirlerse etsinler faiz daha fazla artmadan...

canım arkadaşım hiç üzme güzel canını, bak biz okuduk ta ne oldu? hiç aileme senin gibi ufak da olsa katkım olmadı hep aldım hep hep... en kötü zamanlarında ailemin sofralarında bir zeytin varken okuttular beni o vicdan büyüdü gitti içimde, şimdi de devlete 8 bin lira öğrenim kredisi borcum var.. okulum uzadığı için zamanı gelmiş, faiz biniyor bindikçe büyüyor, bir azimle kpss hazırlanıyorum binlerce insanın içinde bir kazanan da ben olayım diye umudum da az, gördüğün gibi hayatta bazen bazı şeyler yolunda gitmiyor. eğer ailenin durumu varsa sana yardım etmelerine izin ver, eminim öldürmeyecekler seni... Her şey insanlar için... yine çalışırsın yine ödersin en fazla 2 sene sürer ama biter... ALLAH yardımcın olsun.

şu forumda konu okusaydınız biraz .
valla bdv yüzünden psikopatlık derecesinde paranoya oldum.
insanlar eşlerine bu kadar güvenmezken siz nasıl sevgiliniz için bu kadar yükün altına girdiniz?
ya bırakıp giderse ne yapacaksınız?
hemen ailenize anlatın..

Erkek arkadaşınız ne diyor bu duruma
sanki o borcu tek başınıza yaptınız?
yalnız değilsiniz bu işte unutmayın

hatalarla beraber buyyeceksin sende
ben o dedigin krediyi kocam için bile çekmem , parasi olan insan gider i$ini kurar
yoksada krediyi kendi çeker niye sen çekiyorsun " sevgili " adi altinda

neyse olan olmu$, ailene bi an once soyle evinize haciz falan gellmesin sonra
anne babayin yuregine iner yazik gunahtir insanlara :(

Olan olmuş artık ailenizle paylaşmanız gerek bir an önce ayrıca bu borç bir tek senin borcun değil erkek arkadaşınızında borcu oda elini taşın altına koymalı oda ailesine bahsettin durumdan iki aile bir olup birşeyler yapabilirsiniz en azından.

Krediyi neden sevgilin çekmedi'de sen çekme ihtiyacı duydun?
Size en yakın kişidir aileniz,bu sorununuzu onlarında bilmesi gerekiyor.

İnsan yaşayarak birşeylerden ders alıyor.Bundan sonrada attığınız adımlara daha dikkat edersiniz.
Ölmek çözüm olsaydı,dünyada insan kalmazdı galiba

Hepiniz o kadar haklısınız ki .. Erkek arkadaşımda suan iş kurmaya çalışıyor .. Babam çalışıyo , annemde suan iş bakıyor kendine .. Annem de babamda her şekilde bana yardım eder bunu biliyorum ama anlatmaya yüzüm yok .. Babam bana 1 senedir kızım bana kredi çek diyo bende herseferinde baba bana kredi vermezler diyip geçiştiriyorum .. şimdi nasıl kalkıp babama ya daanneme anne ben kredi çektim borçlarım var diyicem bilmiyorum .. 1 ayda 8 kilo verdim , uyku deseniz yok .. aklımda hep saçma sapan şeyler .. kapana kısılmış gibiyim ..

Krediyi neden sevgilin çekmedi'de sen çekme ihtiyacı duydun?
Size en yakın kişidir aileniz,bu sorununuzu onlarında bilmesi gerekiyor.

İnsan yaşayarak birşeylerden ders alıyor.Bundan sonrada attığınız adımlara daha dikkat edersiniz.
Ölmek çözüm olsaydı,dünyada insan kalmazdı galiba

Erkek arkadaşım çekemiyodu krediyi .. Bende malesef cahillikmi desiniz başka birşey mi dersiniz ne derseniz deyin yaptım işte ..

bence acilen bi iş bulup çalışmalısın eğerki çalışmıyosan
erkek arkadaşında çalışırsa neden ödeyemeyesinizki
ki ailenizinde beklentisi yok sizden bi talepleri yok anladığım kadarıyla allah başka dert vermesin canım :((

siz en azından kendiniz icin cektiginiz kredinin batagına girmissiniz.
bazı insanlar var ki baskalarının borcunu ödüyorlar...

hem siz niye her seyi ustleniyorsunuz, yardım icin ugrastıgınız erkek arkadasınız kendi payına dusen icin ne yapıyor?

15bin buyuk para degil, calısır odersiniz. ölmek istiyorum diyip ailenize borc bırakmak yerine bir an once iş bulmaya bakın.
bu da ders olsun. o ailenin de kıymetini bilin. ne guzel hep arkanızdalar...

Ailen senin paranı yemeye kıyamazken sen sevgiline al sen ye demişsin...1,5 sene o adamla bar işletirken ailenizin haberi varmıydı bundan?25 yaşındasınız küçük değil...kocanız dahi olmayan adamlara nasıl bu kadar güveniyosunuz aklım almıyo..

Ailene kendimi oldurucem havasina girerek uzme artik. O yuzden kizmamislar anlayisli yaklasmislar. Yazik ailene uzuldum. Bi kendimi oldururum psikolijisi birakmissin uzerlerinde.

NİYE ölmek istiyosun anlamadım, herkes yaptığı şeyin bedelini bir şekilde öder. Sen liseden atılmakla ilk hatayı yapmışsın, ailen hiç önayak olmadı mı liseyi bitirmende onu merak ettim? İkincisi erkek arkadaşının çekemediği krediyi sen neden çektin, adama bankalar güvenmiyor demek ki ordan uyanmalıydın. 3. Sü erkek arkadaşın hala yüzsüz gibi kendine iş kurmaya çalışıyormuş, allah aşkına çok mu başarılı iş adamı da iş kuracak? Girsin maaşlı bir işe, 1000-1500 neyse alsın onla da senin kredini ödemene yardım etsin. Hala battıkça batacak yani. Sen ç.ok safsın o çocuk da seni bi güzel kandırmış. Erkek olsaydı çöpçülük veya pazarcılık yapardı da o borcu sana yıkmazdı. Beyefendi bir de iş kuracakmış. Mekanınızı sattığınız adama da şerefsiz demeyin yani ne yaptı ki adam, zaten batmışsınız.. onla çalışmayıp başkası ile çalışsaydınız madem anlaşamadınız.

bunları erkek arkadasın ıçınmı yaptın.ya ben anlayamıyorum insan eşine bıle yuzde yuz guvenmezken nasıl olurda sevgılınıze bu kadar guvenırsınız. 5 yıllık ılışkıde olsa bukadar guven olmamalı..ama madem oldu artık oyle kötu şeyler düşünme...borç değilmi bu ıllakı bırgun bıtecek. erkek arkadaşınız umarım sorumlulugun bılıncındedır

Liseden atıldım ama şuan açıkögretim üni okuyorum .. Evet ben bir hata yaptım ve suan yaptıgım hata beni yerin dibine sokuyor ! Kendim için bir çıkar yol göremiyorum .. Erkek arkadaşımın kuracagı iş maliyetli bir iş degil! Kafam çok karışık ve üzgünüm .. Herkese alıntı ile cevap veremiyorum cepten giriyorum kk da problem var .. Yazdıklarınızın hepsini dikkate alıyorum ve yorumlarınız için teşekkür ederim ..

Liseden atıldım ama şuan açıkögretim üni okuyorum .. Evet ben bir hata yaptım ve suan yaptıgım hata beni yerin dibine sokuyor ! Kendim için bir çıkar yol göremiyorum .. Erkek arkadaşımın kuracagı iş maliyetli bir iş degil! Kafam çok karışık ve üzgünüm .. Herkese alıntı ile cevap veremiyorum cepten giriyorum kk da problem var .. Yazdıklarınızın hepsini dikkate alıyorum ve yorumlarınız için teşekkür ederim ..

Back
X