• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek istiyorum

yok artık daha neler allahsennn
benim okulumda bi ders yüzünden dönem atacak boğaza çıkıp denizemi atayım kendimi
çok saçma bi düşünce kendine ge lütfen bunun için ölmek istemek nedir yaa

Hiç bitmicekmiş gibi geliyor bi de yanımda üni.yle ilgili ya da işke ilgili konusulunca üzülüyorum

Canım bu konuyu bölümünün bağlı olduğu enstitüyle görüşmen gerekir. Ben Ankara mezunuyum. 2009' da enstitü hesabına kredi başına 40 TL yatırarak istediğin yüksek lisans dersine kayıt yaptırabiliyordun.

Yalnız dediğim gibi özel öğrencisin ve bunun için harç dışında ders başına para yatırman gerekiyor. Birde belli sayıda ders alabiliyorsun. Aldığın dersler yüksek lisansa başladığında sayılıyor. Bence bir tane alsan yeter. Önemli olan bu süreci atlatmak.

Dediğim gibi bunu enstitüyle görüş...

Ben bunu bi araştırayım cok tesekkür ederim :)

Ölmek istiyorum cünkü okulum uzuyor..
Normalde busene bitmesi gerekiyordu ama olmadı.rahatsızlıgımdan dolayı okula gidemedim hocalara durumumu belirttim ama bazıları yan çizdi ve devamsızlıktan bıraktılar...
Ölmek istiyorum.ailene ne dicem durumum daha da kötüye gidiyor,gidecek.mahvolacam.

Okul icin olunmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz nasıl gecirdiniz o dönemi aileneize ya da cevresiNizdekilere karsı neler yaptınız?
Şu an olumlu dusunebileceğim hiçbi şey yok hayatımda..

Canim senin ya anlatmadigin birsuru sey var daha onceki zamanlarinda yada ufak seyleri asiri dert eden, pes eden, nsil atlatabilirim yerine ben bunlarla yasayamam diyen birisin. Bunu kotu sekilde algilama lutfen ama yasina gore daha guclu olmani beklerdim.. hastalaniosn okula gitmiosun ailenede soylemiosun ndden? Bence ciddi bi rahatsizlik deildi sevgilinle filan tartisip kendini yipratip okula gitmemezlik yaptin. Okula gidemicek kdr hstLansan ailen bilirdi die dusunuorm yada soyleyebilirdin bunda kotu bisey yok sonucta. Dier konulardada bakiorm erkek arkdsin rrkeklerin oldugu kisimda halat cekmis bunh dert ettin onu anlamadim ne varki bunda? Senin derdin baska bence gercekten psikolojik bi sorun bu psikologa gidersen inan rahatlarsin olaylari bu kdr buyutmezsin.. lutfen yanlis anlama seni yRgilamak yDa asagilamak icn demiorm psikologa git die ciddi olark seni dusunup soyluorm cbku bahsettign ufak seyler ve sen asiri mutsuzsuz hayattan bunu tek cozumu psikolojik yardim almak o şekilde kendine geleblirsin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde okulum 1 sene uzamisti en kotu derdin bu olsun bunun icin olum dusunulurmu. Baska insanlar ne durumlarda ne zorluklarda hayata tutunuyorlar. Tek cikis yolu olum olsa hayatin anlami olmaz. Acisiyla tatlisiyla herseyi atlatabilmek onemli olan. hayat yasamaya deger daha cok calisip bitirirsin hic kafana takma

Back
X