- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
YokMesleğiniz var mı samire?
Var bir bucuk yasindaÇocuk varmi
Sanmıyorum duzelmeyecek duzelse bile ne kadar sure düzelecek gibi olacak yine ayni şeylerAl darp raporunu,sikayetini et..
Kadın sıgınma evine gidebilirsin.
İnan hersey gececek,üzülme...
Ölüm de ne?Yasayacak güzel zamanların olacak
Pes etme hayata!Hayat seni itsede serce parmagınla bile tutunmaya devam...
Bnce kaç kurtul al çocuğunu geç bi kiraya çalış çocuğunu kreşe ver huzurla yasaVar bir bucuk yasinda
Yok esim.izin vermezÇalışma gibi bir durumunuz yok mu?
Ayri yasayamam biliyorum çünkü ayri yaşamam icin benim kizimida alip kacip gitmem izimi kaybettirmem lazim ki o zaman hersey iyi.olurNeden daha mutsuz olacaksınız?
Baba ya da koca evine gerek kalmadan yaşayabilirsiniz birçok kadın gibi.
Ya babanın baskıları ya kocanın şiddeti diye bir şeye üçüncü seçenek ölüm yerine aksine artık 'yaşamak' olmalı.
Nefes almaktan öte bir eylem kendisi.
Azıcık cesaret ister, içinizi dinlerseniz bulabilirsiniz.
O adamdan kurtulmazsan düzelmez..Dedigim gibi sikayette bulun,Polis seni bir sıgınma evine yerlestirir farklı bir sehirde.Ondan sonra kurarsın düzenini..Umutsuz olma.Sanmıyorum duzelmeyecek duzelse bile ne kadar sure düzelecek gibi olacak yine ayni şeyler
Kacarim da hadi kizimi arayip alirlarsa elimdenBnce kaç kurtul al çocuğunu geç bi kiraya çalış çocuğunu kreşe ver huzurla yasa
Durdurmazlar beni sığınma evinde falanO adamdan kurtulmazsan düzelmez..Dedigim gibi sikayette bulun,Polis seni bir sıgınma evine yerlestirir farklı bir sehirde.Ondan sonra kurarsın düzenini..Umutsuz olma.
Kacarim da hadi kizimi arayip alirlarsa belirli gelirin varsa almıolar bildigim
O zaman polis desteği alarak bunu yapın.Ayri yasayamam biliyorum çünkü ayri yaşamam icin benim kizimida alip kacip gitmem izimi kaybettirmem lazim ki o zaman hersey iyi.olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?