Ölmek istiyorum

Samire, aileni ara şiddet gördüğünü söyle. Aileni ikna et. Onların yanına dön ve çalışmaya başla. Ne kadar katlanacaksın bu adama?

Ha bu dediklerimi

yapamayacaksan dayak yeyip oturacaksın,cocuguna yazık be yavrum.

Kendini öldürmekten,evladını anasız bırakmaktan dahamı zor gitmek ve yeni bir hayat kurmak!!
Bilmiyorum bana tek çare kacip gitmek gibi geliyor

Samire, aileni ara şiddet gördüğünü söyle. Aileni ikna et. Onların yanına dön ve çalışmaya başla. Ne kadar katlanacaksın bu adama?
Ya onlar birsey yapmiyorlar ki hep ayni zaten babam calistirmaz boyle ışte gelinlikle gittin kefenle donecen iste okumak gunah diye okutmayanlardan disariya adimi attirmayanlardan bi pedi bile kendisi alanlardan biraz sesli guldugumuzde kizanlardan hatta burnumuzdan getirenlerden daha cok sey var sence boyle bir babayla yaşamak mi iyi yoksa eşle mi

Koçan neden şiddet uyguladı,alkol kullanırım?sorun ne derdi ne?
ailen konusunda maalesef seçme şansımız yok.
bos an san sığınma evine gidebilirsin.mesleğin yok ama calisabilirsin
nAfaka alırsın darp raporu al tazminat ta alırsın.
bilemedim şimdi yuvası yikmanida istemem

Bu konuda çözüme kavuşmak isteyen her kadına çok sağlam çözüm yolları önerilir..
Sen bu şiddetin ne şekilde çözülebileceğini zaten biliyorsun.. Ama uygulayıp uygulamamak kişinin elindedir..

Hayattan korkuyorsan korkma..Kendine güvenin yoksa güven..Değişime uğramayacağını düşündüğün şeyler, bir zaman sonra öyle değişiyor ki..

Bak yukarıda yazmışsın, çocuk ağlayınca tartışmaların çıktığını yazmışsın..
Üzerinize yapışan o gerginlikten biran önce kurtulun derim..
Destek almanızı tavsiye ediyorum..

Bence psikolojik rahatsızlığı var

Nasil ne yapmam lazum yapamıyorum güçlü olamıyorum sadece yapabildiğim sey oda ağlamak

Allah yardimciniz olsun ama mutlaka bi sekilde yardim almalisiniz ve bu adamdan kurtulmalisiniz cunku bi kiziniz var ve siz bi dur demezseniz kizinizda ayni sizin yasadiginiz skintilarla buyuyecek ve belki o da babasi yuzunden mutlu olamayacagi biriyle evlenecek kendi yasadiklarinizi dusunun ve kiziniz icin bir yerden baslayin biraz cesaret ve guven...

Genelde kizim aşırı aglayinca çıkıyor tartisma hic tahummulu yok çocuklara
Samirecigim bir ay once bir cocuk daha istiyordun konu acmistin bende sana kendine esine gyveniyorsan yap demistim iste gordünmü tekrar gelecegini,suanki caresizligini oyle iyi anliyorumki soyledikleirnden su varki senin kendinden baska caren yok ama olmuyor iste, cok uzgunum senin adina ,ya sabir diliyorum sana nedesem baska yapmicaksin o yuzden allahim sana sabir guc versin,esinide allah isla etsin cokmu hirpaladi seni,off insanin kelimeleri tükeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…