- 18 Ocak 2016
- 428
- 848
- 18
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bosansam ne olacak bi degisen birsey olacak miBurada sabaha kadar söyleyecek olsak bile biliyorum boşanmayacaksınız,Rabbim yar ve yardımcınız olsun,gönlünüzden geçen istekleriniz dualarınız kabul olsun inşallah.
Bilmiyorum bana tek çare kacip gitmek gibi geliyorHa bu dediklerimi
yapamayacaksan dayak yeyip oturacaksın,cocuguna yazık be yavrum.
Kendini öldürmekten,evladını anasız bırakmaktan dahamı zor gitmek ve yeni bir hayat kurmak!!
Ya onlar birsey yapmiyorlar ki hep ayni zaten babam calistirmaz boyle ışte gelinlikle gittin kefenle donecen iste okumak gunah diye okutmayanlardan disariya adimi attirmayanlardan bi pedi bile kendisi alanlardan biraz sesli guldugumuzde kizanlardan hatta burnumuzdan getirenlerden daha cok sey var sence boyle bir babayla yaşamak mi iyi yoksa eşle miSamire, aileni ara şiddet gördüğünü söyle. Aileni ikna et. Onların yanına dön ve çalışmaya başla. Ne kadar katlanacaksın bu adama?
Genelde kizim aşırı aglayinca çıkıyor tartisma hic tahummulu yok çocuklaraNeden şiddet uyguluyor?
Eskiden beri mi var?
Çocuk bu ; hem ağlayarak, hem gülerek büyür. .Genelde kizim aşırı aglayinca çıkıyor tartisma hic tahummulu yok çocuklara
İstiyordu ya nasıl deyim kendisi çocukluktan cikamamis daha iste ergen ergen hareketlerÇocuk bu ; hem ağlayarak, hem gülerek büyür. .
Bu ne tahammülsüzlük. .
Çocuğu istemiyor muydu eşin?
İstiyordu ya nasıl deyim kendisi çocukluktan cikamamis daha iste ergen ergen hareketler
Bence psikolojik rahatsızlığı varKoçan neden şiddet uyguladı,alkol kullanırım?sorun ne derdi ne?
ailen konusunda maalesef seçme şansımız yok.
bos an san sığınma evine gidebilirsin.mesleğin yok ama calisabilirsin
nAfaka alırsın darp raporu al tazminat ta alırsın.
bilemedim şimdi yuvası yikmanida istemem
Nasil ne yapmam lazum yapamıyorum güçlü olamıyorum sadece yapabildiğim sey oda ağlamakBu konuda çözüme kavuşmak isteyen her kadına çok sağlam çözüm yolları önerilir..
Sen bu şiddetin ne şekilde çözülebileceğini zaten biliyorsun.. Ama uygulayıp uygulamamak kişinin elindedir..
Hayattan korkuyorsan korkma..Kendine güvenin yoksa güven..Değişime uğramayacağını düşündüğün şeyler, bir zaman sonra öyle değişiyor ki..
Bak yukarıda yazmışsın, çocuk ağlayınca tartışmaların çıktığını yazmışsın..
Üzerinize yapışan o gerginlikten biran önce kurtulun derim..
Destek almanızı tavsiye ediyorum..
27 ama inanki 7 yasindaki cocuk bunun yaninda akilli kalirKaç yaşında bu adam çocuk mu
Adamı kov evden27 ama inanki 7 yasindaki cocuk bunun yaninda akilli kalir
Samirecigim bir ay once bir cocuk daha istiyordun konu acmistin bende sana kendine esine gyveniyorsan yap demistim iste gordünmü tekrar gelecegini,suanki caresizligini oyle iyi anliyorumki soyledikleirnden su varki senin kendinden baska caren yok ama olmuyor iste, cok uzgunum senin adina ,ya sabir diliyorum sana nedesem baska yapmicaksin o yuzden allahim sana sabir guc versin,esinide allah isla etsin cokmu hirpaladi seni,off insanin kelimeleri tükeniyorGenelde kizim aşırı aglayinca çıkıyor tartisma hic tahummulu yok çocuklara
Orası dağ başımaDurdurmazlar beni sığınma evinde falan
27 ama inanki 7 yasindaki cocuk bunun yaninda akilli kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?