- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Piskyatri verıo yanlız bııse yaramıo hapları lulnrkn extrada pıslıltan terapıal ıyı gelıo emın olEvet abla gitmem lazim hangisi hap veriyordu psikolog mu ona gitmeye taaa küçükken 14 yasinda başladım sonuc hic bir gelişme yok hap bitince iki kat daha fazla psikolojim bozuldu digerinede gitmedim gidince bi faydasi olurmu onuda bilemem
Cok soledık de bosanmyadayanasmıo kucukkn ezılnıs busuru akl verdık ama cocuk var ortada aslnda eblılk terapstnmı gıtselersamire sürekli dayak -değer görmeme varsa boşanmak sonuna kadar hakkın -sebebi ne bu tartışmalarınızın içki falanmı var -sakin bir anı yokmu eşinin -ne anne baba evinde ne koca evinde dayak ne demek ne hakla ne cüretle...bilmiyorum ancak sanırım diğer konularında hep bu şekile galiba-acaba bu konuların suç duyurusu yerine geçmezmi olamazmı acaba mune abla böyle bi şey
Bol keseden salliyor millet..ben de aynı yorumu yaptım
kızın kımsesı yok
kiraya cıkması tamam okey de
bir de krese ver demişler,
en uyduruk kres 400-500 tl
100 sayfada yazılsa şundan başka yapabileceğin, sana uygun başka mantıklı bişey olmadığını düşünüyorum, kızna üzüldüm, bütn çocuklar huzur ve sevgiyle büyümeyi hak ediyor, umarım hak ettiği gibi büyür o da.İçinde bulunduğun duruma gerçekten çok üzüldüm.
Çözüm lazım ama ne.
Direk çekip gidebilmen için
ekonomik olarak güçlü olman gerekir.
Babanın tüm despotluğuna rağmen ailene sığın desem,
Bu daha tramvatik sonuçlar doğurabilir.
Sonuçta sana, kardeşlerine, annene uygulanan
fiziksel ve psikolojik şiddet kızına da gösterilecektir.
Kızın için asla olmaz bir seçenek.
Annen de madem mutsuz, onunla birlikte yepyeni
bir hayat kur desem,
2 kardeşin var, okuyorlar.
Kızınla birlikte 3 kişinin daha sorumluluğunu alabilecek
potansiyelde değilsin.
Bir işe girsen eline ilk etapta asgari ücret geçse,
Kira+geçim+annenler neredeyse imkansız.
Sen sadece kızınla ayrı bir eve çıksan kızına bakacak kimse yok.
Kadın sığınma evi, bilemiyorum.
Belli bir süre hiç bilmediğin bir yere sığınmak çok kolay olmasa gerek. Üstelik bebegin var.
Ki oradan sonrası da muallak.
İş bulsan yine çocugu emanet etmen gerecek birilerine.
Kreş yada bakıcı para demek.
Eşinin tutup ta nafaka vereceğine yada sizi rahat bırakacağına
dair inancım yok.
Aklı beş karış havada.
Ailesi ve baban da rahatsız edecektir.
Onun için benim önerim eşinle mümkün oldugunca en az seviyede diyolog da bulunman.
Kızını mümkün oldugunca uzak tutmaya çalış.
Ağladığı anda al kucagına en uzak odaya götür.
Bu süre içinde de daha naif bir şekilde çalışmak istediğini
Kızının geleceği için birikim yapmak istediğini söyle.
Herkes çalışıyor, daha refah daha iyi şartlar varken
neden sıkıntı yaşayalım ki diye bıkmadan usanmadan
işlemeye çalış.
İkna etmek zorundasın.
Bunu unutmadan her fırsatta gündeme getir.
Çünkü senin tek çıkış yolun bu.
Samire, kızıyorsun ama sende biliyorsun sana burada fikir verenlerin haklı olduğunu, şu an boşanmıyorsan dahi en azından çalışmanı onaylaması için ikna etmelisin eşini, evlilik terapisti olur, bir uzman olur, yardım almalısın o arada, sen baba evinde de çok ezildiğin için özgüvenin kalmamış ablacımYa bide şöyle konusmalariniz varya adami cileden çıkarır he hak ediyorum herseyi hakediyorum
Evet abla hakli buluyorum zaten ama yapamıyorum caseretim yok sizin dediginiz gibi çalışmaya baslayacam sonra Allah yardim eder herkesden Allah razi olsun yorumlariniz icinSamire, kızıyorsun ama sende biliyorsun sana burada fikir verenlerin haklı olduğunu, şu an boşanmıyorsan dahi en azından çalışmanı onaylaması için ikna etmelisin eşini, evlilik terapisti olur, bir uzman olur, yardım almalısın o arada, sen baba evinde de çok ezildiğin için özgüvenin kalmamış ablacım
Önce kendine olan inancının tazelenmesi için hem uzman desteği alman hemde mutlaka bir işte çalışman lazım, sonrası zaten eminim çorap söküğü gibi gelecektir.
En azından şu an kendi kendine üzülmekten çok daha iyi durumda olacağından eminim çalışırsan, bir işin ucundan tutar, ekmeğini kazanırsan hayatına yön verebilirsin, evliliğin devam mı tamam mı daha sağlıklı kararlar alırsın, en azından bu yolu denemek için bir girişimde bulun gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?