Ölmek istiyorum

samire sürekli dayak -değer görmeme varsa boşanmak sonuna kadar hakkın -sebebi ne bu tartışmalarınızın içki falanmı var -sakin bir anı yokmu eşinin -ne anne baba evinde ne koca evinde dayak ne demek ne hakla ne cüretle...bilmiyorum ancak sanırım diğer konularında hep bu şekile galiba-acaba bu konuların suç duyurusu yerine geçmezmi olamazmı acaba mune abla böyle bi şey

Piskyatri verıo yanlız bııse yaramıo hapları lulnrkn extrada pıslıltan terapıal ıyı gelıo emın ol

Cok soledık de bosanmyadayanasmıo kucukkn ezılnıs busuru akl verdık ama cocuk var ortada aslnda eblılk terapstnmı gıtseler

Cocuguda alip gidin bencede bir kadin bi is yapmak isterse her turlu helal para kazanir kendine guveniyorsan al cocugunuds cik git meslegn yoksa bulaskcilik yap ev temizle nebiliyim bisey yap kurtar kendini

100 sayfada yazılsa şundan başka yapabileceğin, sana uygun başka mantıklı bişey olmadığını düşünüyorum, kızna üzüldüm, bütn çocuklar huzur ve sevgiyle büyümeyi hak ediyor, umarım hak ettiği gibi büyür o da.

Canım senin şuanki durumda yapabileceğin bişe var, bol bol dua etmek
Namazlarını kıl, sürekli dua et, kendini İmana ver. Allah'ın izniyle her sıkıntı geçer. Bunlar hep imtihan, Hakkı'yla çıkacaksın sen çok güçlü bi kadınsın. Bak bu kadar insan senin için yazıyor, seni seviyoruz görmesek de demek ki, bi daha o ölüm laflarını etme. Gün gelir herşey değişir şaşırırsın

Ya bide şöyle konusmalariniz varya adami cileden çıkarır he hak ediyorum herseyi hakediyorum
Samire, kızıyorsun ama sende biliyorsun sana burada fikir verenlerin haklı olduğunu, şu an boşanmıyorsan dahi en azından çalışmanı onaylaması için ikna etmelisin eşini, evlilik terapisti olur, bir uzman olur, yardım almalısın o arada, sen baba evinde de çok ezildiğin için özgüvenin kalmamış ablacım
Önce kendine olan inancının tazelenmesi için hem uzman desteği alman hemde mutlaka bir işte çalışman lazım, sonrası zaten eminim çorap söküğü gibi gelecektir.

En azından şu an kendi kendine üzülmekten çok daha iyi durumda olacağından eminim çalışırsan, bir işin ucundan tutar, ekmeğini kazanırsan hayatına yön verebilirsin, evliliğin devam mı tamam mı daha sağlıklı kararlar alırsın, en azından bu yolu denemek için bir girişimde bulun gülüm.

Evet abla hakli buluyorum zaten ama yapamıyorum caseretim yok sizin dediginiz gibi çalışmaya baslayacam sonra Allah yardim eder herkesden Allah razi olsun yorumlariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…