- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bence baban kocandan daha iyiBundan iki yil once annemde bosanacakti ama ben salak ne diye dunyaya geldiysem o.sıralar dogum yapacaktım acaip duygusaldim anneme ihtiyacim vardi hergun agladim annemle babam bosanmaktan vazgecti hala onun pismanligi yasiyorum Allahim ben ne yaptim diye hersey benim mutsuz olmam.icin oluyor gibi
Zaten böyle de vuruyolarya isterseniz bu konu 100 sayfa da uzar. ama siz hala boşanamam, edemem, çalışamam, vururler bilmem ne diyosunuz. belli ki boşanmaya niyetiniz yok. niye insanları yoruyosunuz.
İyi de kaç yıldır Türk vatandaşı da olmadı mıAnnem zaten yabanci
Samire de annesi de bir alemhay babana ya.. türkiye tapulu malı sanki ..
bu adamı bu kadar tepenize neden çıkardınız yahu..
Yetişkinler de yapmasın zaten, çok saçmaLütfen konuda gazı aç, tüpü yak gibi şeyler yazmayın, bu siteyi 15-16 yaşında gençlerde okuyor.
İnsanların psikolojisini olumsuz etkileyecek, intihara meyillendirecek yazılar yazmak kanunende suç.
Biraz sağduyu lütfen...
a) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan;
1) İntihara yönlendirme (madde 84)
Çok tehlikeli gördüm kendimiBabandan kasap gibi bahsediyosun, annemi öldürür ben kaçarsam başka bi yere diyosun
Babana de ki bu hödük beni dövdü, dövüyor. İki deliyi birbirine kırdırt
Dinsizin hakkından imansız gelir misali
Ya ne kadar kolay yazıyorsunuz kızın mesleği yokmuş. Ne kadar para alcak? Kira ödeyecek, kreş parası, mutfak masrafı vs. Tek başına bi sürü sorumluluk. Bu kadar kolay olsa kız yazmaz buraya zaten direkt yapar.Bnce kaç kurtul al çocuğunu geç bi kiraya çalış çocuğunu kreşe ver huzurla yasa
Zaten böyle de vuruyolar
Bi kez de boşanma için riski göze alsın
Çok acımasızca bir yorum.Herkes hakettigini hayati yasar bu dunyada
Sizinkide bu misal
Bu hayati kendinize reva goruyorsunuz ve yasiyorsunuz
Size mutluluklar
tatlım ben ne baba evinde hayır gördüm ne de koca evinde çok mutsuzum bende be yapacağımı şaşırmış durumdayım seninle aynı kaderi yaşıyoruz umarım herşey istediğin gibi olur bi yerlerde çalısmaya bak sonrasına bakarsınArtik dayanacak gücüm kalmadi gercekten insanın hic küçüklükten bu yana mi dert tasa yaşar hic yüzü gülmez kendi bildim bileli her gun olmasa da iki gunde bi ağlarım aglatirlar insanlar asik olup sevdiği birisiyle yuva kurmak ister ben ise aile baskısından kurtulmak icin evlendim burdada mutlu olamadım malesef ama inanirmisiniz burdaki herseye katlaniyorum çünkü bosanirsam burdaki mutsuzlugumdan daha çok mutsuz olacam esimden yine.şiddet gördüm aglamaktan gozlerim helak oldu buralardan kacip gidesim var ne olur bi akil verin ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Konu sahibinin eski konularina bakarsiniz beni anlarsinizÇok acımasızca bir yorum.
Kadının bir mesleği yok destek çıkacak ailesi yok yeni hayata başlamaya cesareti yok.cesaretlendirmek yerine hakettiğini yasar diyorsunz.lutfen biraz empati.
Ilk söylediğine cevap vermek istiyorum ben herseye tamam demedim tamam demeye mecbur birakildim bende isterdim o degil su olsun onu giymem bunu giyerim diye ama olmadi intihar etsem bile yani gencken sunu yap yapmazsan intihar ederim desem bile intihar et ama yapmam der bunu der yani siz anlamiyor musunuz ama bilmiyorum caresizim isteSamire, yine ben
Ama gözünü açmanı istiyorum
Sen babanın kızı, kocanın eşi, kızının annesi olmadan önce sensin. Samire'sin
Benim 1 yaşında kızım bile beğenmediği yemeğe kafa sallıyor, ötekini parmağıyla diretiyor
Sen hayatta neye hayır dedin, diğerini alacağım dedin?
Herşeye 'tamam' diyerek mükemmel evlat olmadığın gibi mükemmel eşte olamadın işte
Devir öyle 'hanım hanımcık' kızlar devri değil, çıkar tırnaklarını artık
Önce kendin için, 30 una geldin gün yüzü görmedin. Kamçılamalı seni tüm bunlar
Yaşıtlarına bak, nasıl şen, nasıl huzurlular. Onlardan neyin eksik
Engelli insanlar çalışıyorken sen babanın kocanın icazetini beklemeyi bırak, her türlü kızıp dövmüşler zaten daha fazla ne yapabilirler ki
Ah Samire kendin için değilse kızın için yap artık
3 günlük dünya 2 hödük için, seyirci olarak yaşamaya değmez
Gencecik kadınsın, anneni de al git buralardan. Türkiye babanın tapulu mülkü değil, başka küçük bi şehre gidin geçim kolay olur diye diyorum. Annen olursa kızına bakar. Olmazsa merdiven sil, müştemilatlarda kal kızınla yeni bi hayat kur.
Her anne baba mükemmel olsa sen bu halde olmazdın dimi
Bırak baba sözü dinlemeyi
Sen kendin annesin artık, kızın için dik dur dört elle sarıl hayata
O gulyabani kocanı da kendi çöplüğünde bıraksan yeter, onu senden başkası çekmez zaten
Ya koca evinde senede oluyorsa baba evinde hergun var sadece siddet de degil birsürü sey varyani. bi de şu var. baba evinde de koca evinde de dayak yiyosan ben baba evindekini tercih ederim. belki çok mantıksız ama bence böyle. en azından o evde annen var. bir olup bi adama karşı çıkabilirler veya biraz olsun sindirebilirler.
Ya bide şöyle konusmalariniz varya adami cileden çıkarır he hak ediyorum herseyi hakediyorumHerkes hakettigini hayati yasar bu dunyada
Sizinkide bu misal
Bu hayati kendinize reva goruyorsunuz ve yasiyorsunuz
Size mutluluklar
Eski konularda ne varmış merak ettim doğrusuKonu sahibinin eski konularina bakarsiniz beni anlarsiniz
Konularini bildigim icin yazdim yoksa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?