Ölmek istiyorum

Konunun asli zaten bu baba ve anne onlar olmasaydi coktan gitmisdim
Ben sana nsj attm aynını bende yadadım benım annm oldu babm evlendı hergun dayak evden kactm evlndım sonra yamurdan kacrkn dolya yakldım hesabı baktm hep sıdddet bosandm ısegrdım calstım kendı hytmı kurdum aılne donmeeden sımdı tekrr evlndm hata bekar buryle ıykıde tandm onu anldnmı hayat devm efıo ıyı ınsanlar var yanlız cesaret edıp adım atmk gerek

Kaç senedir Türkiye vatandaşlığına geçmiştir ya. Geçmemiş mi acaba

Şuan daha çok şey kaybediyor ama. Risk alsa her şekilde karlı olacak.

Evet bende aynı şeyi söylemek istedim zaten şuandakinden daha fazla kaybedicek birşeyi kalmamış ki..karısını öldürenler işte böyle yaşıyor,yaşatıyor..Kendine ve evladına birşey olmasını beklemek ne kadar akıllıca..hayatının şu noktasında risk almıcaksa zaten hiç almasın..ama sonra vah vah karabahtım kör talihim diye ağlamamalı insanlar..çünkü seçim hertürlü bizim elimizde..korkup kaderine boyun etmekte bir seçim çünkü

Bilmiyorum yapacam ama birşeyler sagolun hersey icin yorum yapıp bana fikir verdiğiniz icin

hay babana ya.. türkiye tapulu malı sanki ..
bu adamı bu kadar tepenize neden çıkardınız yahu..
Çünkü oyle bize küçüklüğünden buyana hem fiziksel hemde psikoljik siddet uyguladı bende artik kafam durmus durumda robot gibiyim sanki

O zaman ise girip çalışmak sonrada cekip gitmek buralardan benim yapabilecegim tek sey bu

Yani, cat diye plansiz, bes parasiz kacip gitme, ama hic vakit kaybetmeden biseyler yapmaya basla, anneni de yanina alirsin o cocuguna bakar sen calisirsin gul gibi gecinir gidersiniz.

Bilmiyorum yapacam ama birşeyler sagolun hersey icin yorum yapıp bana fikir verdiğiniz icin
Bak ben yadadım senn yasadıklarını anlıom senı ben kendme hyt kurdum ıs bulup aılme donmefım sonra bıda evlndım esım cok ıyı cok mutlym herkez ıkıncı sans hak edıo cesart et ıs bul para burktr sımdıden basla cals sonra kendını hazr etnde ac bosan dava

canım, karar almak zorundasın.
sen evladıma şiddet uygularsa saldırırım diyorsun ya, korkaklıkla bir şey yapamazsın.
bak canın ciğerin annen seni babandan koruyamamış. sen de aynı şeyleri yaşatma evladına.
muhakkak bir şeyler yapmak için çabala. çocuğun en azından rahat huzurlu yaşasın.

Çünkü oyle bize küçüklüğünden buyana hem fiziksel hemde psikoljik siddet uyguladı bende artik kafam durmus durumda robot gibiyim sanki

bak işte bu yorumunu kendine baz al atacağın adıma ona göre karar ver..
eğer annen zamanında çekip gitseydi sen şimdi robot gibi olmayacaktın.. aynı şeyi sen yapıyorsun şu anda.. kırk tane bahanenin arkasına sığınıyorsun.. kızında aynı senin gibi bir kadın olacak büyüdüğünde.. korkak , hakkını savunamayan vs..

en azından git darp raporu al bir daha seni dövmesini engellemiş olursun.. gözünü korkutmalısın .. sen sineye çektikçe bu yediğin son dayak olmayacak..

Yok olmaz diyor ya hiçbir türlü kabul etmiyor neyse annem konusunu bosverelim onlar bu aralar iyi gibi iyi olmazlarsa anında gonderecem annemi azerbaycan a
Sen iş bul calıs sımdıden evde bunalıom de 1500 mass alıosan esıne de 1000 tl azar azar bırkm yap bankaya oarada bırkınce ac dava bosan kuzı sana verrler dıgortlı bıısn olrsa evde ttrsn

Ama ben kizimi korurum diye düşünüyorum en azindan annem kadar olmam bi okur meslek sahibi olur diye düşünüyorum

Neyse sıze sohbetler ben dıceklrımı dedım sen bu cıleyı cekersın gıbı gorunuo kızına ıyı bak barı senn gıbı korkk buymesın

Ama ben kizimi korurum diye düşünüyorum en azindan annem kadar olmam bi okur meslek sahibi olur diye düşünüyorum
okumak yetmiyor, önce huzurlu bir aile ortamı, sağlam psikoloji gerek evladına.
huzur olmayan yerde ya kızın da evlenip kurtulmak isterse, büyüdükçe eşin ona da şiddet uygularsa. daha şimdiden psikolojik şiddete uğruyor kızın, farkında değil misin?

Is alakalimi sizce ben diyorum ki kucuklugumden bu yana boyle hem sadece ben olsam neyse bir kiz kardesim var bir de ilkokula giden erkek kardesim onlarida düşünüyorum ben

yani polis mi hani sizi bi yerde şak diye bulsun ya da başınıza bela olsun.

biz size bin soru sorsak bin bahaneniz var. valla çok sıkıldım. anneniz de maşallah hiç boş durmamış.

ayrıca neden annen azerbaycan'a gitsin ki? orada da kimsesi yok diyorsun. kardeşlerin de var madem, annen size bakar, evladına bakar. sen de çalışırsın.
neyse arkadaşların dediği gibi, sen istemediğin sürece hiçbir şey düzelmez. önce sen isteyeceksin.
Allah yardımcın olsun, cesaret versin. ne diyelim.

yani polis mi hani sizi bi yerde şak diye bulsun ya da başınıza bela olsun.

biz size bin soru sorsak bin bahaneniz var. valla çok sıkıldım. anneniz de maşallah hiç boş durmamış.
Tamam neyse bende zaten aglamaktan basim çatladı siz yazın yazmak isteyenler sonra ben cevaplarim sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…