- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ben sana nsj attm aynını bende yadadım benım annm oldu babm evlendı hergun dayak evden kactm evlndım sonra yamurdan kacrkn dolya yakldım hesabı baktm hep sıdddet bosandm ısegrdım calstım kendı hytmı kurdum aılne donmeeden sımdı tekrr evlndm hata bekar buryle ıykıde tandm onu anldnmı hayat devm efıo ıyı ınsanlar var yanlız cesaret edıp adım atmk gerekKonunun asli zaten bu baba ve anne onlar olmasaydi coktan gitmisdim
Kaç senedir Türkiye vatandaşlığına geçmiştir ya. Geçmemiş mi acaba
Şuan daha çok şey kaybediyor ama. Risk alsa her şekilde karlı olacak.
Buna karar verme lüksü yok ki.Gecti vatandaşlığı var ama istemiyor olmaz diyor babam kabul etmiyor turkiyede yasamasina
Bilmiyorum yapacam ama birşeyler sagolun hersey icin yorum yapıp bana fikir verdiğiniz icinkimsenin kabul etmesine ihiyacınız yok ki.. en azından babandan ve eşinden uzak olmuş olacaksınız..
bu kadar korkak olma samire .. yeni bir hayat kurmak çokta zor değil.. azıcık gözünü karart..
sen çalışırsın annen çocuğuna bakar bir yolunu bulursunuz elbet..
Çünkü oyle bize küçüklüğünden buyana hem fiziksel hemde psikoljik siddet uyguladı bende artik kafam durmus durumda robot gibiyim sankihay babana ya.. türkiye tapulu malı sanki ..
bu adamı bu kadar tepenize neden çıkardınız yahu..
O zaman ise girip çalışmak sonrada cekip gitmek buralardan benim yapabilecegim tek sey bu
Bak ben yadadım senn yasadıklarını anlıom senı ben kendme hyt kurdum ıs bulup aılme donmefım sonra bıda evlndım esım cok ıyı cok mutlym herkez ıkıncı sans hak edıo cesart et ıs bul para burktr sımdıden basla cals sonra kendını hazr etnde ac bosan davaBilmiyorum yapacam ama birşeyler sagolun hersey icin yorum yapıp bana fikir verdiğiniz icin
canım, karar almak zorundasın.Bilmiyorum yapacam ama birşeyler sagolun hersey icin yorum yapıp bana fikir verdiğiniz icin
Yok olmaz diyor ya hiçbir türlü kabul etmiyor neyse annem konusunu bosverelim onlar bu aralar iyi gibi iyi olmazlarsa anında gonderecem annemi azerbaycan aBuna karar verme lüksü yok ki.
Çünkü oyle bize küçüklüğünden buyana hem fiziksel hemde psikoljik siddet uyguladı bende artik kafam durmus durumda robot gibiyim sanki
Yok olmaz diyor ya hiçbir türlü kabul etmiyor neyse annem konusunu bosverelim onlar bu aralar iyi gibi iyi olmazlarsa anında gonderecem annemi azerbaycan a
Sen iş bul calıs sımdıden evde bunalıom de 1500 mass alıosan esıne de 1000 tl azar azar bırkm yap bankaya oarada bırkınce ac dava bosan kuzı sana verrler dıgortlı bıısn olrsa evde ttrsnYok olmaz diyor ya hiçbir türlü kabul etmiyor neyse annem konusunu bosverelim onlar bu aralar iyi gibi iyi olmazlarsa anında gonderecem annemi azerbaycan a
Ama ben kizimi korurum diye düşünüyorum en azindan annem kadar olmam bi okur meslek sahibi olur diye düşünüyorumbak işte bu yorumunu kendine baz al atacağın adıma ona göre karar ver..
eğer annen zamanında çekip gitseydi sen şimdi robot gibi olmayacaktın.. aynı şeyi sen yapıyorsun şu anda.. kırk tane bahanenin arkasına sığınıyorsun.. kızında aynı senin gibi bir kadın olacak büyüdüğünde.. korkak , hakkını savunamayan vs..
en azından git darp raporu al bir daha seni dövmesini engellemiş olursun.. gözünü korkutmalısın .. sen sineye çektikçe bu yediğin son dayak olmayacak..
Is alakalimi sizce ben diyorum ki kucuklugumden bu yana boyle hem sadece ben olsam neyse bir kiz kardesim var bir de ilkokula giden erkek kardesim onlarida düşünüyorum benbabanız ne iş yapıyor.? neyinden bu kadar korkuyosunuz?
Tamam sagolunNeyse sıze sohbetler ben dıceklrımı dedım sen bu cıleyı cekersın gıbı gorunuo kızına ıyı bak barı senn gıbı korkk buymesın
okumak yetmiyor, önce huzurlu bir aile ortamı, sağlam psikoloji gerek evladına.Ama ben kizimi korurum diye düşünüyorum en azindan annem kadar olmam bi okur meslek sahibi olur diye düşünüyorum
Is alakalimi sizce ben diyorum ki kucuklugumden bu yana boyle hem sadece ben olsam neyse bir kiz kardesim var bir de ilkokula giden erkek kardesim onlarida düşünüyorum ben
Tamam neyse bende zaten aglamaktan basim çatladı siz yazın yazmak isteyenler sonra ben cevaplarim sagolunyani polis mi hani sizi bi yerde şak diye bulsun ya da başınıza bela olsun.
biz size bin soru sorsak bin bahaneniz var. valla çok sıkıldım. anneniz de maşallah hiç boş durmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?