- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Baba evinde bak mutlular cocuklar ama kizim mutlu olamayacak çünkü ordada siddet varBunun sonu yok düzeliri hiç yok,çocuk olursa yapmazı hiç hiç yok,
arkadaşım 3 çocuğuyla geldi bunaldı bunaldı dayak ,psikolojik şidddet,ekonomik şiddet,bunlar hasta insanlar elinizi ayağınızı çekin ömrünüzü tüketmeyin,ki arkadaşımı tanıyorum sakin sessiz ve ona aşıktı ,stres topu gibi kullandı kızı,kızcağız en son darp raporu aldı şuan uzaklaştırma kararı var,boşanma davası açıcak,ailesinin yanına geldi çocukları o ortamdan kurtuldu huzurdalar anne biz rüyadamıyız diyorlarmışinan çok ağladım arkadaşım öyle deyince,birde sana ağlamayalım lütfen bunun adı sabır değil.
ÇEKME BUNU KENDİNE SAYGILI OL ÇEKME.
Yazık ya, oysa en masum varlık onlar.. Çocuklara bile merhamet etmeyen kimseye edemez,insan olamazBunun sonu yok düzeliri hiç yok,çocuk olursa yapmazı hiç hiç yok,
arkadaşım 3 çocuğuyla geldi bunaldı bunaldı dayak ,psikolojik şidddet,ekonomik şiddet,bunlar hasta insanlar elinizi ayağınızı çekin ömrünüzü tüketmeyin,ki arkadaşımı tanıyorum sakin sessiz ve ona aşıktı ,stres topu gibi kullandı kızı,kızcağız en son darp raporu aldı şuan uzaklaştırma kararı var,boşanma davası açıcak,ailesinin yanına geldi çocukları o ortamdan kurtuldu huzurdalar anne biz rüyadamıyız diyorlarmışinan çok ağladım arkadaşım öyle deyince,birde sana ağlamayalım lütfen bunun adı sabır değil.
ÇEKME BUNU KENDİNE SAYGILI OL ÇEKME.
Arkadaslarim var onlara giderim biraz birikmisim var is bulana kadar idare ederiz ama bu defada annemi kardeslerimi düşünürüm babam annemi öldürürÖnünü ardını düşün
Kaçtın nereye gideceksin
Ne iş yapacaksın
Bunun soğuğu var sen tek olsan çarp kapıyı git
Ufak çocukla sokaklarda mı yatacaksın
Önce işini hallet bi..
O hödükten de nafaka ve tazminat alman lazım
İkinci cocuk yok zaten olmaz bundan sonra benim.demek istedigim eger babam olmasa her seye katlanirim calisirim gece gunduz hemde hic gocunmam sorun sadece babaGit bi yüzünü yıka
Hala ne ikinci çocuğu..
Kalan sağlar bizimdirArkadaslarim var onlara giderim biraz birikmisim var is bulana kadar idare ederiz ama bu defada annemi kardeslerimi düşünürüm babam annemi öldürür
Sorun sensin Samireİkinci cocuk yok zaten olmaz bundan sonra benim.demek istedigim eger babam olmasa her seye katlanirim calisirim gece gunduz hemde hic gocunmam sorun sadece baba
KIZIN BABASININ EVİNDE DE MUTLU OLMUYCAK bak ne yazdım çocuk bile rüyadamıyız diyormuş ne kadar etkileniyorlar işte birde ikinci çocuk falan diyosun!!! ben artık bişey diyemem senin ruh halinide çözemedim hiç bir çözüme yanaşmıyorsun ki :/Baba evinde bak mutlular cocuklar ama kizim mutlu olamayacak çünkü ordada siddet var
Bende bunu diyorum zatenAh Samire ah
Hala ne diyosun
Sorun ekmek su vermek değil onu komşu bile yapar
Sorun arkanda 'dağ gibi bi babanın olmaması'
Eşin de meydanı boş bulduğundan böyle davranıyo
Kök söktürecek bi kayınpederi olsa böyle olur muydu, aklını alırlardı onun
Mutlu olacak kizim çünkü ben ne kadar ceksem bile benim yaşadıklarımı yasamiyacak en azindan okuyacak istedigini istedigim zaman alabilecem eger ben bosanirsam çocukla hapise girmiş gibi olacamKIZIN BABASININ EVİNDE DE MUTLU OLMUYCAK bak ne yazdım çocuk bile rüyadamıyız diyormuş ne kadar etkileniyorlar işte birde ikinci çocuk falan diyosun!!! ben artık bişey diyemem senin ruh halinide çözemedim hiç bir çözüme yanaşmıyorsun ki :/
Bende okumak isterdim okutmadi babam çalışınca hersey düzelecek miVe bence babasına güvenmeyen kızlar, eşine hiç güvenmez
Bu tabiri sevmem ama anlatmak adına kullanayım 'erkek gibi kız' denilen cinsten olurlar
Hayata dört elle sarılırlar, en çok kendine güvenirler
Ha babam bile böyleyse başkasının oğlu birgün beni üzerse elimde işim gücüm param olsun minvalinde
Sen kocam kızar diye çalışmıyorsun, evde oturunca da dövüyor halbuki
Dinlenecek söz var dinlenmeyecek söz var
Niye yapmış çocuk... çocuk bu ağlar ya nasıl bi adam bu ne yaptın ki vurdu geçerli bi sebebi mi varmış nasıl buldun evlendin kocani mutsuz san böyle hayat geçmez ki sanada yazık çocuğa daGenelde kizim aşırı aglayinca çıkıyor tartisma hic tahummulu yok çocuklara
Kocanın işi gücü var mi.alkol kullanı mi.hayatla onun derdi seneden çıkartıyor bence27 ama inanki 7 yasindaki cocuk bunun yaninda akilli kalir
Var isi gücü aileyle çalışıyor abileri babası falan alkol kullanmıyor bence psikilojii bozukKocanın işi gücü var mi.alkol kullanı mi.hayatla onun derdi seneden çıkartıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?