Canım doktor çok kötü bir hastalık dePeki ya ölünce bu bir kurtuluş mu olacak . Şuan moralinizi yüksek tutmalı ailenize gücünüzü göstermelisiniz . 1 yaşında ki kızıniz sizin bakmanjzdan çok kokunuza ihtiyacı vsr unutmayın ne mutlu ki eşiniz yanınızda evladınız ile birlikte onlara sıkıca sarılıp güç alın . Bu araca çok kötü bir durum olsa idi sütten cocugu kes der di doktor dedi mi
Canım doktor çok kötü bir hastalık değil dedi ama ağrılarım şiddetli Rabbim düşmanıma vermesin çok kötü bütün vücudum her gün ağrıyor bi de öğretmenim bu halimle nasıl çalışacağımPeki ya ölünce bu bir kurtuluş mu olacak . Şuan moralinizi yüksek tutmalı ailenize gücünüzü göstermelisiniz . 1 yaşında ki kızıniz sizin bakmanjzdan çok kokunuza ihtiyacı vsr unutmayın ne mutlu ki eşiniz yanınızda evladınız ile birlikte onlara sıkıca sarılıp güç alın . Bu araca çok kötü bir durum olsa idi sütten cocugu kes der di doktor dedi
Canım yani hayattan soğudum onu demek istiyorum yoksa dediğini kastetmedimÇok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ne öyle intihar mintihar yakışıyor mu bir anneye bu laflar ?
Kaç yıldır var hastalık ağrıların şiddetli müAllah şifa versin, mutlaka tedavisi vardır, gerekirse başka doktorlara gidin, bendede artirit var hergün düzenli spor yapıyorum, yapmazsam yüruyemeyecek hale geliyorum.
O kadar haklısın kiTeşhisi yok mu yoksa fibromiyalji misin???
Hemen bi ölmeyin ya..
Çaresiz tek şey ölüm.
Mutluymuşsun da iyileşirsin çabucak.
Abartıp hayatını karartıyorsun boşu boşuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?