Ölmek istiyorum :(:(:(

Bebeginiz 1 yasinda masallah emmis bu zamana kadar
Sutten kesin ve ilaclarinizi alin hic olmadi agri kesici alin
Agrili bi halde bebeginize bakacak durumda olmamaniz sutten kesmekten daha kotu
Bende psikolojik olarak kotuydum bebegime sabrim yoktu bagirip hirpaliyordum arada
Sutten kestim 13 aylikken ilacimi aliyorum sevgi sevkat ilgi bebege daha gerekli

Düzeldi mi hastalığınız şimdi? Çeşit çeşit tavsiye gelmiş buradan, bari hangi yöntem en çok işe yaramış onu öğrenelim. :)
Magnezyum kalsiyum takviyesi aldım ve sürekli ılık duş dinlenme çok iyi geldi çok şükür daha iyiyim ağrılarımdan ağlıyordum önceden

Bu hastalık uzun süreli ve ağrılı olmasına rağmen iyi tarafı vücuduna bir zararı yok. Fizik tedaviler ve ağrı kesiciler ile zaman içinde düzelebilirsin. Önemli olan sifasinin olması, moralini bozma, kızının sana ihtiyacı var

Geçmiş olsun. Neden sütten kesip tedavi olmuyorsun ki.3 aylık 5 aylık olsa neyse de.1 yaşında.yeterli artık.devam sütü verirsin.senin sağlığında önemli. Sen iyi ol ki evladına ıyi bak.kısmet süt işi istediğin kadar emziremeyebiliniyor bazen.

bebeğinize bakamayacagınızı düşünmek acı verirken onu annesiz bırakma düşüncesi normalmi geliyor?

iyileşeceksiniz ve mutlu bir hayatınız olucak

gecmis olsun. siz annesiniz! siz ölseniz o yavru koca dünyada annesiz napicak. Allah askina.

Tehsis nasil konuldu? annemdede ayni agrilar var ama sebebini bulamiyorlar

Magnezyum kalsiyum takviyesi aldım ve sürekli ılık duş dinlenme çok iyi geldi çok şükür daha iyiyim ağrılarımdan ağlıyordum önceden
Kuzum konun hortlamis uzulmustum ,msjini gordum daha iyisin sevindim...duygu karmasasi yasadim :KK45:

Allah sifa versin dahada iyi ol insaAllah

Back
X