Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeginiz 1 yasinda masallah emmis bu zamana kadar
Sutten kesin ve ilaclarinizi alin hic olmadi agri kesici alin
Agrili bi halde bebeginize bakacak durumda olmamaniz sutten kesmekten daha kotu
Bende psikolojik olarak kotuydum bebegime sabrim yoktu bagirip hirpaliyordum arada
Sutten kestim 13 aylikken ilacimi aliyorum sevgi sevkat ilgi bebege daha gerekli
Bu hastalık uzun süreli ve ağrılı olmasına rağmen iyi tarafı vücuduna bir zararı yok. Fizik tedaviler ve ağrı kesiciler ile zaman içinde düzelebilirsin. Önemli olan sifasinin olması, moralini bozma, kızının sana ihtiyacı var
Bu hastalık uzun süreli ve ağrılı olmasına rağmen iyi tarafı vücuduna bir zararı yok. Fizik tedaviler ve ağrı kesiciler ile zaman içinde düzelebilirsin. Önemli olan sifasinin olması, moralini bozma, kızının sana ihtiyacı var
Geçmiş olsun. Neden sütten kesip tedavi olmuyorsun ki.3 aylık 5 aylık olsa neyse de.1 yaşında.yeterli artık.devam sütü verirsin.senin sağlığında önemli. Sen iyi ol ki evladına ıyi bak.kısmet süt işi istediğin kadar emziremeyebiliniyor bazen.