- 29 Ekim 2016
- 9
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi sizcearkadaslar
-
2 yıldır sevgiliydik yeni sözlendik 5 ay falan oldu ve o kadar pişmanımki bir daha tövbeHata yaptığının farkındasın o iyi bişey..
Hamile değilsin.. korkudan psikolojin oyun oynuyor sana..
Seni 15 yaşında ailen mi sözledi, onu anlamadım..
Belirtiler aşırı yoğun.Burada okuduğuma görede 9 ay adet olan varmış.Ve korktukça belirtiler artıyor.Lisede nişanlanmadım ki sözlendim sözlenmek derkende yüzük taktık sadeceNe sözlusu yahu liseye gidiyrm diyosun....
Adet olmussun ya o kadar test yapmayi cinsellik yaşamayi bilmissin drada gitmissin hamile olup olmadıgınımi anlayamıyosun hala...¿
Çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi şuan anladığınız için şükürler olsun hepiniz çok iyisiniz.İlişkiye gireli 7 haftayı geçiyor ama...Hamile değilsin merak etme. Hem okadar kolay hamile kalınmaz, hem kaldıysan bile adet olman imkansız, bulantı falanda 6 hafta sonra falan başlar. Kafana taktığın içindir tüm belirti. Üzme kendini hiç.
Teşekkürler çok rahatlattınız.Allah ne muradınız varsa versin.Sağlıklı doğumlarCanım hatanın farkındasin tövbe et ve Allaha Sığın.
İçin rahat olsun hamile değilsin. Tamamen psikolojik. Üzülme lütfen kendini iyi hisset. Hamile değilsin. Hem inan hamile kalmak çoğu zaman bu kadar kolay değil..
Canım hiç kafana takma sen. Bak 7 hafta diyorsun hamilelik olsa çoooktan testte pozitifi görürdün. İçini ferah tut yoksa psikolojini bozarsın. Birdahakine daha dikkatli ol lütfen daha çok küçüksün. İlerde pişman olma olurmuÇok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi şuan anladığınız için şükürler olsun hepiniz çok iyisiniz.İlişkiye gireli 7 haftayı geçiyor ama...
Çok çok çok teşekkürler.Bebiş inşAllahsağlıklı doğarCanım hiç kafana takma sen. Bak 7 hafta diyorsun hamilelik olsa çoooktan testte pozitifi görürdün. İçini ferah tut yoksa psikolojini bozarsın. Birdahakine daha dikkatli ol lütfen daha çok küçüksün. İlerde pişman olma olurmu
Hamile degilsindir canim merak etme. Allaha sigin. Ve bidaha boyle seyler yapma. Kendini kimsenin karsisinda kucuk dusurme tamammi ablacim? Hatani anlaman guzel. Opuyorum seniTeşekkürler çok rahatlattınız.Allah ne muradınız varsa versin.Sağlıklı doğumlar
Derslerimde çok başarılı bir öğrenciyim Fen lisesindeyim o kadar moralim bozukki inanın derse odaklanamıyorum bile sevgilimde aynı durumda kan testini daha geçen hafta yaptırdım.Kesin çıkması lazım değilmi?Sekreter kesin görüp söylerdi bana ekrana düşerdi.Ve ilişkiden 40 gün sonraki idrar testi doğruymuş 2 testte negatif :/ kan testine gidip okuldan geri kalmak istemiyorumYargılamak büyük konuşmak kimse istemez canim ama hata yaptığının farkında ol öncelikle yaşın daha çok küçük sen şimdi bu kişiyi ileride istemeyebilirsin düşünceler çok değişiyor 25 yaşına kadar daha iyi anlıyor insan herşeyi..Ve ileride evlenecegin kisi farkli birisi olabilir bu kişiye karsi icin rahat edicek mi boyle bir geçmişim vardi diye anlatamazsin.Burda kimse sana iyi birşey yaptın demez ama ağır laflar konuşmak da doğru değil..test negatif insallah hamilelik yoktur sen bi kan testi yaptir tekrardan keşke annene anlatabilsen bu durumu? Bir daha da evlilik öncesi yaşama ve izin verme böyle şeylere ..saniyeler sonrası bile ne olacağını bilemeyiz nasil olsa evleneceğim dediğin kişi seni yarı yolda bırakabilir ya da düğün günü bile kaza oluyor gelin hayatta damat ölüyor vs vs.. neyse sen bu hatayı tekrarlama sadece okulunu geleceğini düşün.
Hamile degilsindir canim merak etme. Allaha sigin. Ve bidaha boyle seyler yapma. Kendini kimsenin karsisinda kucuk dusurme tamammi ablacim? Hatani anlaman guzel. Opuyorum seni
Sağ ol canım cumlemizin. İlerde bu yaptığından daha fazla pişman olmamak adına abla tavsiyesi ve tabi kendin için lütfen tekrarlama. tabi sen bilirsin orası ayrı.Teşekkürler çok rahatlattınız.Allah ne muradınız varsa versin.Sağlıklı doğumlar
Olsa kesin söylerdi. Aklında yüzde 1 ihtimal bile olmasın. Kaç tane test yapmissin kan vermissin. İçin rahat olsun.Derslerine odaklan...Derslerimde çok başarılı bir öğrenciyim Fen lisesindeyim o kadar moralim bozukki inanın derse odaklanamıyorum bile sevgilimde aynı durumda kan testini daha geçen hafta yaptırdım.Kesin çıkması lazım değilmi?Sekreter kesin görüp söylerdi bana ekrana düşerdi.Ve ilişkiden 40 gün sonraki idrar testi doğruymuş 2 testte negatif :/ kan testine gidip okuldan geri kalmak istemiyorum
Derslerini kesinlikle ihmal etme canım inşallah bir daha yaşamazsın aynı şeyleri adet tarihinin 2 gün sonrasında yapılan idrar ve kan tahlilleri kesin sonucu veriyor.Derslerimde çok başarılı bir öğrenciyim Fen lisesindeyim o kadar moralim bozukki inanın derse odaklanamıyorum bile sevgilimde aynı durumda kan testini daha geçen hafta yaptırdım.Kesin çıkması lazım değilmi?Sekreter kesin görüp söylerdi bana ekrana düşerdi.Ve ilişkiden 40 gün sonraki idrar testi doğruymuş 2 testte negatif :/ kan testine gidip okuldan geri kalmak istemiyorum
Olsa kesin söylerdi. Aklında yüzde 1 ihtimal bile olmasın. Kaç tane test yapmissin kan vermissin. İçin rahat olsun.Derslerine odaklan...
İyi yürekli ablalarım çok teşekkürler.Derslerime odaklanıcam artık...Sağ ol canım cumlemizin. İlerde bu yaptığından daha fazla pişman olmamak adına abla tavsiyesi ve tabi kendin için lütfen tekrarlama. tabi sen bilirsin orası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?