- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
niyemi ? bence sukretmelisin nefes aldigin icin yurudugun icin gidip gelebildigin icin cat olmek istyorum of sikldm bugn oleyim bu nedir ya ? yazik degilmi baskalarina onlar bi nefes alabilmek icin neler verirdi kim bilir siz neler sacmaliyosunuz hayata gelmek evlenmek cock yapmak degil elbette allah nasip etsin ama ee esin ote git dediginde off olmek istyorum bebek agladignda bi olumde mi gelim diceksin kac yasindasin bilmiyorum ama 18 yasindaki ergen gibi konusuyosnNe o zaman? Niye geldik dunyaya
Ben yasamiyorum ki zaten ölüyüm zoraki yasiyorum sadece ise git calis para kazan kazandigin para ile karnini doyur evini ısıt nefes al uyu uyan
Kıskançlık seni mafetmiş sıyrıl kendine gel çocuğumuz olmuyorsa belki bizde kimsesiz çocuklara yardım için dünyadayız bencilliği bırak birde yardım etmekte ara huzuruen acisiz hangi yöntem varsa hepsini dusunuyorum kafayi yedim biktim.. benim icin yasamanin hiiiiiiç bir nedeni yok.. sirf anam babam üzülmesin diye zoraki yasiyorum itekleye itekleye.. herseye sahibim yani isteyipte yapamadigim hic birsey yok.. bi hedefim
Bi gayem yok yok yok
Burayada niye yaziyorum bilmiyorum ama cok sıkıldim simdi ya kendimi öldürecegim yada birilerini....
Olay cikarmak istiyorum mesala isyerimi yaksam heryeri dagitsam....
bu dunya kotulerin dunyasi benim hayatimi hayallerimin mahfettiler yok artik bi gelecegim melecegim yok bitti hersey.. mutlu olma ihtimalim yok..
basubosuna yillarim gitti genclik gitti
Evlenip bosansaydim en azindan bi cocugum olurdu gayrimesru mu yapsam ne yapsam bilmiyorum ki..
Benden 4 yas kucuk kuzenimin bile bebegi olacakmis fotolar koymus sosyal medyaya deliricem kiskaniyorum ya icine edeyim boyle kaderin ben
Bana birisi çaresi Yok senin gibi bende öğrensem nolacak ki demişti ona yardım etmeye çalışırken çok üzülmüştüm insanlar cidden ne konuştuğunu bilmeden bencilce konuşuyorlarsen niye yalnız ve mutsuzsun biliyor musun? çünkü kötüsün.
burda 30 unu geçmiş bekar kadınlara kart dediğin için,
o yaşta gelinlik giyenlere yakışmadığını söylerken üzülürler mi diye düşünmediğin için
onkolojide yatan hastaları ağzına aldığın için (sanki umutsuz birer vakalarmış gibi)
kötüsün
konuşurken kendinden başka kimseyi düşünmüyorsun.
belki kanser hastası biri okudu bu yazdıklarını, belki hiç evlenmemiş 50 li yaşlarında biri okudu
belki işsiz, evsiz biri okudu, karnını doyuramayan biri okudu.
umrunda değil. kimi nasıl rencide ettiğini düşünmüyorsun
kendinden başka kimseyi düşünmeyecek kadar taş kalpli olmuşsun.
eğer sosyal hayatında da böyleysen evet ömür boyu yalnız ve mutsuz olacaksın.
Çünkü ciddi anlamda fikirsiz eğer olmasaydı böyle saçmalama hakkını reva görmezdi kendine30 yaşındakiler kart,kanser hastalarına özeniyor vs vs
bence senin gibi şuuru kayıp olan insanlar yaşamalı mı üremeli mi bilmiyorum
kalbin mi kötü senin? sinirimi durduramıyorum şu an.
hele kanser hastalarıyla ilgili şeyleri okuyunca!!!
Çünkü ciddi anlamda fikirsiz eğer olmasaydı böyle saçmalama hakkını reva görmezdi kendine
Ölmeyi çok isteyen ayrıca gelip konu açmaz
Dikkat çekeyim de nasıl olursa olsun hesabı onunki.
Çünkü tırt birisin :)Beni kimse anlamiyo :::/
ALLAH aşkına şuna çocuk emanet edilir mi ya ?Yetimhanede o kadar çocuk varki sizin içinizi sımsicak yapacak.
Madem isteginiz annelik duygusu koruyucu anne olmayı dusunun.
Bekarlarda koruyucu anne olabiliyor
Tek amaç evlenmek ise umarim karşina iyi biri çıkar.kendini bu kadar paralama
Beni kimse anlamiyo :::/
Yapma boyle . Karsina oyle biri cikacak ki iyi ki daha onceki ile olmamis diyeceksin . 28 gec degil. Gelinlik de herkese yakisiyor yasla ilgisi yok .en acisiz hangi yöntem varsa hepsini dusunuyorum kafayi yedim biktim.. benim icin yasamanin hiiiiiiç bir nedeni yok.. sirf anam babam üzülmesin diye zoraki yasiyorum itekleye itekleye.. herseye sahibim yani isteyipte yapamadigim hic birsey yok.. bi hedefim
Bi gayem yok yok yok
Burayada niye yaziyorum bilmiyorum ama cok sıkıldim simdi ya kendimi öldürecegim yada birilerini....
Olay cikarmak istiyorum mesala isyerimi yaksam heryeri dagitsam....
bu dunya kotulerin dunyasi benim hayatimi hayallerimin mahfettiler yok artik bi gelecegim melecegim yok bitti hersey.. mutlu olma ihtimalim yok..
basubosuna yillarim gitti genclik gitti
Evlenip bosansaydim en azindan bi cocugum olurdu gayrimesru mu yapsam ne yapsam bilmiyorum ki..
Benden 4 yas kucuk kuzenimin bile bebegi olacakmis fotolar koymus sosyal medyaya deliricem kiskaniyorum ya icine edeyim boyle kaderin ben
bi git şurdan asabımızı bozdun
nişanlın mı sevgilin mi neydi ona bile hak verdim şu an iyi etmiş seni bırakmakla
Benim evladım bile 8 yasındayken daha mantıklı cümleler kuruyor.Sen gerçekten 29 yaşında mısın
Yazdıklarına bakınca hiç öyle gelmedi, cidden şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?