Ölmek istiyorum

Ne o zaman? Niye geldik dunyaya
niyemi ? bence sukretmelisin nefes aldigin icin yurudugun icin gidip gelebildigin icin cat olmek istyorum of sikldm bugn oleyim bu nedir ya ? yazik degilmi baskalarina onlar bi nefes alabilmek icin neler verirdi kim bilir siz neler sacmaliyosunuz hayata gelmek evlenmek cock yapmak degil elbette allah nasip etsin ama ee esin ote git dediginde off olmek istyorum bebek agladignda bi olumde mi gelim diceksin kac yasindasin bilmiyorum ama 18 yasindaki ergen gibi konusuyosn

Ben yasamiyorum ki zaten ölüyüm zoraki yasiyorum sadece ise git calis para kazan kazandigin para ile karnini doyur evini ısıt nefes al uyu uyan

sen niye yalnız ve mutsuzsun biliyor musun? çünkü kötüsün.
burda 30 unu geçmiş bekar kadınlara kart dediğin için,
o yaşta gelinlik giyenlere yakışmadığını söylerken üzülürler mi diye düşünmediğin için
onkolojide yatan hastaları ağzına aldığın için (sanki umutsuz birer vakalarmış gibi)
kötüsün
konuşurken kendinden başka kimseyi düşünmüyorsun.
belki kanser hastası biri okudu bu yazdıklarını, belki hiç evlenmemiş 50 li yaşlarında biri okudu
belki işsiz, evsiz biri okudu, karnını doyuramayan biri okudu.
umrunda değil. kimi nasıl rencide ettiğini düşünmüyorsun
kendinden başka kimseyi düşünmeyecek kadar taş kalpli olmuşsun.
eğer sosyal hayatında da böyleysen evet ömür boyu yalnız ve mutsuz olacaksın.

Kusura bakmayın ama şımarık bir çocuktan farkınız yok. Herşeye mızmızlanıp hiçbirşey yapmayangillerdensiniz.

Elalem kart diyecekmiş diye 30 unun üstündeki tüm kadınları harcadınız iki dakkada burda. O kadar boş ve fikirsizsiniz ki 30larda hayat bitmiş gibi düşünüyorsunuz. Neden? Çünkü evlenmemiş ve çocuk yapmamış her 30 yaş üstü kadını hayatı boşa harcamış oluyor sizin görüşünüze göre. Hayat dediğiniz de 20 küsür sene. Komik cidden.

Şimdiye kadar yaşadığınız hayatı da yaşamamışsınız siz. Ölüm çok büyük farklılık katmaz hayatınıza. Heyecan gelsin hayatıma, bir de öbür tarafın tadına bakayım diyorsanız boşuna uğraşmayın. Bu ruh sizde olduğu sürece her yerde bitkiden farkınız olmaz

Kıskançlık seni mafetmiş sıyrıl kendine gel çocuğumuz olmuyorsa belki bizde kimsesiz çocuklara yardım için dünyadayız bencilliği bırak birde yardım etmekte ara huzuru

30 yaşındakiler kart,kanser hastalarına özeniyor vs vs

bence senin gibi şuuru kayıp olan insanlar yaşamalı mı üremeli mi bilmiyorum

kalbin mi kötü senin? sinirimi durduramıyorum şu an.

hele kanser hastalarıyla ilgili şeyleri okuyunca!!!

Bana birisi çaresi Yok senin gibi bende öğrensem nolacak ki demişti ona yardım etmeye çalışırken çok üzülmüştüm insanlar cidden ne konuştuğunu bilmeden bencilce konuşuyorlar

Hayatın lezzetlerine varamayıp, öteki dünyanı cennetle garantilemiş gibi yazmışsın.Yazık sana.hiçbirşeyin yoksa sana Allah yeter dile ondan hakkıyla sana hakettiğini verecektir.Sense kolay ve sonu olmayan bir yolu ağzına alıp yazıyorsun ,sana tavsiyem Silkelen ve kendine gel .Kalbini güzelliklerle doldur,kimsenin hayatına özenme emin ol birileri de senin yerinde olmayı çok istiyordur.Pozitif olamıyorsan bile kimseye de kötülük yapmayı aklının ucundan geçirme!Allah yardımcın olsun.

Çünkü ciddi anlamda fikirsiz eğer olmasaydı böyle saçmalama hakkını reva görmezdi kendine
Ölmeyi çok isteyen ayrıca gelip konu açmaz
Dikkat çekeyim de nasıl olursa olsun hesabı onunki.
Kıskançlığından nereye saldıracağını bilmiyor.

16 yasimdan 18ime kadar annem babam ote git dese off olcem off skldm hayattan surekli yazardim bagarirdim 18 yasimda etrafmda evlenen oldu ta o yasta agliyodum ne pskolojiyse artik evde kaldim diye olcem skldim neler neler yani hic ummadigim anda biri cikti karsima sevdik evlendik cocugum oldu cok sukur allah her isteyene insallah nasip etsin ve geriye donup ne salakmisim ya nasil bi ergenmisim hayatimin en guzel yillarini hep salakca gecirmisim diyorum elbet bir gun degisir hersey sende birini seversin evlenirsin ama once bu dusuncelerden kurtul geriye donup ah keske diyeceksin

Yetimhanede o kadar çocuk varki sizin içinizi sımsicak yapacak.
Madem isteginiz annelik duygusu koruyucu anne olmayı dusunun.
Bekarlarda koruyucu anne olabiliyor
Tek amaç evlenmek ise umarim karşina iyi biri çıkar.kendini bu kadar paralama

ALLAH aşkına şuna çocuk emanet edilir mi ya ?

Yapma boyle . Karsina oyle biri cikacak ki iyi ki daha onceki ile olmamis diyeceksin . 28 gec degil. Gelinlik de herkese yakisiyor yasla ilgisi yok .

Sen gerçekten 29 yaşında mısın
Yazdıklarına bakınca hiç öyle gelmedi, cidden şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…