Çünkü tırt birisin :)
Anlamaya daha değer kullanıcılar varken burada sana gelen yorumlar sadece bu kadar oluyor kusura bakma beybisi.
ALLAH seni
Ben o yorumdan sonra koptum zatenkanser hastalarına özeniyormuş hiç değilse onların umudu varmış
terbiyesiz.onların neler çektiğini bilmeden konuşuyor.
Bu kadar kişi yorum yazmış. Düşünüp bir acaba demediysen kimse seni anlamaz..Beni kimse anlamiyo :::/
Ben o yorumdan sonra koptum zaten
bende kopmadım ama konu sahibini koparmak üzereyim
Bana birisi çaresi Yok senin gibi bende öğrensem nolacak ki demişti ona yardım etmeye çalışırken çok üzülmüştüm insanlar cidden ne konuştuğunu bilmeden bencilce konuşuyorlar
seve seve :)ölmek istiyormuş bari eceli senin ellerinden olsun
Seni anlamaya harcayacağım vakti daha değerli şeylere harcarım. Kanser hastalarına özenen birini hiç anlamam umarım ömrüm boyunca.Beni kimse anlamiyo :::/
Benim evladım bile 8 yasındayken daha mantıklı cümleler kuruyor.
Çünkü tırt birisin :)
Anlamaya daha değer kullanıcılar varken burada sana gelen yorumlar sadece bu kadar oluyor kusura bakma beybisi.
Kizlar durduk yere bana gerek yok ya her konusuna 50tane akil yazildibi git şurdan asabımızı bozdun
nişanlın mı sevgilin mi neydi ona bile hak verdim şu an iyi etmiş seni bırakmakla
Haddini bilirse inanın böyle yorumlar almazdı.Kizlar durduk yere bana gerek yok ya her konusuna 50tane akil yazildi
Akil veren sosyalles dr git vs vs hic bir yorumu kaile almiyo nasilsa kendi bilir olan sizin mapuslugunuza olur :)
kanser hastalarına özeniyormuş hiç değilse onların umudu varmış
terbiyesiz.onların neler çektiğini bilmeden konuşuyor.
Cok hak veriyorum size ama almiycak hic bir akli bakin 14 sayfa insanlar isyan etti dunya akil verdi haklisiniz kusura bakmayin deme hissiyatinda degil yada haklisiniz nerden nasil baslayayim demedi ki hala beni kimse anlamiyor yazmis boyle biri yazilan hic birseyi almazHaddini bilirse inanın böyle yorumlar almazdı.
Saçmalamakta çıgır açmak için kimsenin canını yakmaya gerek yok.
Bir çogumuz kanser hastaları yakınıyız.
Çektigi acıları bilmeden şuursuzca yorum yapmak haddine düşmemiş kimsenin.
Altı üstü bir erkek yahu.
Erkek kanseri olmuş artık hatun.
30'dan sonra evlenmeyi bile ''kart gelin'' diye saçma bir algı ile savunmaya geçebiliyor e gel de delirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?