- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ablam 33 yaşında bekar ama ölmeyimi düşünmeli kiz arkadasim 44 yaşında ....bak halepe insanları canlı canlı yakiyorlar insanlarin nasıl can cekistigini gör onları izleyince aslında ne kadar boş şeyler için üzüldügunu anlayacaksınızHadi annelik her yasta güzel onun icin acelem yoktu ama gelinlik 30 dan sonra yakismio ber kart gelin benim kaderimde boylemis canim 20 li yaslarimin icine ederek bosa harcayarak gecirmekmis.. suan bunlari yasarken agliyorim mutfakta millette bisey oldu sandi kuzenimi kiskandim diye itiraf edecek halim yok ya
20 yasında evlendim ve inanın erken evlendiğim için çok pişmanım. çünkü elim kolum bağlı gibi adeta kendi ailemden de fayda yok. ortada biryerde yaşama tutunmaya çalışıyorum. bazı zamanlar daha geç evlenmeliydin diye hayıflanıyorum. siz 30 yasındaymışsınız benm tanıdığım nice insan otuzundan sonra evleniyor. hiçbir şey için geç değil. belki doğru insanı bulamamak ve hiç bulamayacak olmak sizi böyle üzüyor olabilir ama emin olun her seyin zamanı var. etrafınızda sizi bu kötü düşüncelerle bu hale getiren kim varsa anneniz de dahil uzak durun onlardan. çünkü durumunuz anormal değil bence. evlenmemek ayıp ya da kötü bir şey değil ve kimseyi ilgilendirmez.Kac yasinda evlendin simdi kac yasindasin
Hayata en kisa zamanda tutun bence bu bnm fikrim ve bi fikrim daha var suanki dusuncelerin yazdiklarin okadar sacmaki dogru degil gibi geliyor banaBi sene sonra suanki halin icinde keske diyeceksin
Sevmeden miKelebek o kadar yorum yapıldı hala aynı kafadasın.
Madem dünyadaki amacın sadece çocuk gelinlik ve erkek olduğunu düşünüyorsun, karşına ilk çıkan erkekle 30.doğum günün gelmeden evlen (senin tabirinle kartlığa girmeden) ilk geceden hamile kal oldu bitti.
evlenmek istiyosun ama niye geri bosanmak istiyosun ? sadece cocuk yapmak derdin sanirimen acisiz hangi yöntem varsa hepsini dusunuyorum kafayi yedim biktim.. benim icin yasamanin hiiiiiiç bir nedeni yok.. sirf anam babam üzülmesin diye zoraki yasiyorum itekleye itekleye.. herseye sahibim yani isteyipte yapamadigim hic birsey yok.. bi hedefim
Bi gayem yok yok yok
Burayada niye yaziyorum bilmiyorum ama cok sıkıldim simdi ya kendimi öldürecegim yada birilerini....
Olay cikarmak istiyorum mesala isyerimi yaksam heryeri dagitsam....
bu dunya kotulerin dunyasi benim hayatimi hayallerimin mahfettiler yok artik bi gelecegim melecegim yok bitti hersey.. mutlu olma ihtimalim yok..
basubosuna yillarim gitti genclik gitti
Evlenip bosansaydim en azindan bi cocugum olurdu gayrimesru mu yapsam ne yapsam bilmiyorum ki..
Benden 4 yas kucuk kuzenimin bile bebegi olacakmis fotolar koymus sosyal medyaya deliricem kiskaniyorum ya icine edeyim boyle kaderin ben
bence evlenip bosanma hayali varSanırım evlenme hayaliniz var. Allah aşkına hayatınızın tüm gayesi evlenmek mi çocuk yapmak mı o olmayınca insan yarım mı oluyor niye canına kıyacakmışsın sende değerli ne var? hayırlısı olsun diyeceksin. Geç olsun temiz olsun. Bak ben 9 yıllık evliyim bebeğim olmadı normal yolla kaç tedaviden geçtim hala tedavi oluyorum napayım öldüreyim mi kendimi yazık değil mi anne babana. Kendi hayatına bak seni seven insanların değerini bil işin gücün var şükret ne durumda olanlar var dışarıda kimsesiz aç işsiz lütfen ya.
Birisi sunun üzerine toprak atsın allesenBen yasamiyorum ki zaten ölüyüm zoraki yasiyorum sadece ise git calis para kazan kazandigin para ile karnini doyur evini ısıt nefes al uyu uyan
Aynen sevmeden.Sevmeden mi
30 yasinda evlenilmiyomuymus allah allah neler duyucaz daha 40indan sonra dogurana ne diyosunuz peki bencede diyeceginiz yere olmek istyorum diyecegniz yere size boyle konusanlara cevap verin once kimse karisamaz senin kac yasinda evlenip guzl olup gelinligin yakisip yakismicag konusundaBanada öyle diyorlar 30 dan sonra kimse seni almaz alsada yakismas gelinlik diyolar.. onlara cvp vermeye gerek yok bencede demekten baksaevet icten ice itiraf edemedigimiz bu iste 25 yasindaki gelinin guzelligi ile bizimki bir ki zoraki koca koraki gelinlik
Ne güzel isyan ediyorsun . Kendine öldürünce bu Dünya'da Yaşadığın acıları mumla ararsın haberin yok . Kaldıki ortada bir acı falanda yok . Herseye sahibim diyorsun . Ben evlendim boşandım çocuğumda yok . Napcaz şimdi . Ölümümü tavsiye ediyorsun . Gözünü seveyim aklına başına al .en acisiz hangi yöntem varsa hepsini dusunuyorum kafayi yedim biktim.. benim icin yasamanin hiiiiiiç bir nedeni yok.. sirf anam babam üzülmesin diye zoraki yasiyorum itekleye itekleye.. herseye sahibim yani isteyipte yapamadigim hic birsey yok.. bi hedefim
Bi gayem yok yok yok
Burayada niye yaziyorum bilmiyorum ama cok sıkıldim simdi ya kendimi öldürecegim yada birilerini....
Olay cikarmak istiyorum mesala isyerimi yaksam heryeri dagitsam....
bu dunya kotulerin dunyasi benim hayatimi hayallerimin mahfettiler yok artik bi gelecegim melecegim yok bitti hersey.. mutlu olma ihtimalim yok..
basubosuna yillarim gitti genclik gitti
Evlenip bosansaydim en azindan bi cocugum olurdu gayrimesru mu yapsam ne yapsam bilmiyorum ki..
Benden 4 yas kucuk kuzenimin bile bebegi olacakmis fotolar koymus sosyal medyaya deliricem kiskaniyorum ya icine edeyim boyle kaderin ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?