- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Banada öyle diyorlar 30 dan sonra kimse seni almaz alsada yakismas gelinlik diyolar.. onlara cvp vermeye gerek yok bencede demekten baksaevet icten ice itiraf edemedigimiz bu iste 25 yasindaki gelinin guzelligi ile bizimki bir ki zoraki koca koraki gelinlik
iyileşmeyi istemezsin çünkü acılar içinde yaşadığın bölge senin korunaklı alanın oradan çıkmak istemezsin.İyilesmeyecekmiyimcok yoruldum
İyi misin ?seni bu denli pervasız düşünmeye iten nedir ?en acisiz hangi yöntem varsa hepsini dusunuyorum kafayi yedim biktim.. benim icin yasamanin hiiiiiiç bir nedeni yok.. sirf anam babam üzülmesin diye zoraki yasiyorum itekleye itekleye.. herseye sahibim yani isteyipte yapamadigim hic birsey yok.. bi hedefim
Bi gayem yok yok yok
Burayada niye yaziyorum bilmiyorum ama cok sıkıldim simdi ya kendimi öldürecegim yada birilerini....
Olay cikarmak istiyorum mesala isyerimi yaksam heryeri dagitsam....
bu dunya kotulerin dunyasi benim hayatimi hayallerimin mahfettiler yok artik bi gelecegim melecegim yok bitti hersey.. mutlu olma ihtimalim yok..
basubosuna yillarim gitti genclik gitti
Evlenip bosansaydim en azindan bi cocugum olurdu gayrimesru mu yapsam ne yapsam bilmiyorum ki..
Benden 4 yas kucuk kuzenimin bile bebegi olacakmis fotolar koymus sosyal medyaya deliricem kiskaniyorum ya icine edeyim boyle kaderin ben
O gun gelene kadar ben yaslandim 30 olmak istemiyorum elimde avucunda mutlu gun sayim bukadar az ken ne 30 uErkekte erkek olsa onun gıbı bınlerce bulursun.eve kapatıp,basını kapamasını ısteyen ,sureklı aılesını dınleyen bır adam.bırgun ıyıkı olmamıs dıyeceksın
İste bu hayat benim tercihimdi kendi elerimle yaktim hayatimi zamanin kiymetini gencligimin kiymetini anlayamamdim cok pismanim cok artik hersey icin cok geciyileşmeyi istemezsin çünkü acılar içinde yaşadığın bölge senin korunaklı alanın oradan çıkmak istemezsin.
ben de senin gibiydim ve senin gibi cümleleri kurduğum zamandan bu zamana çevremdeki insanlar,ailem,işim yani hiçbir şart değişmedi sadece ben değiştim ve o bölgeden usulca uzaklaştım.
Üzülerek söylüyorum ama yanlış insanlara verdiğin şanslar da senin tercihindi önce ben neye layığım? sorusunu sorman gerek kendine.
Aynı duyguları ben de yasamistim kendinle sorunum hiç bitmedi.Hala da aynı ben de çok ölmek istedim ama sonra somut dertlerim oldu büyük büyük.şimdi bitse de kendimle uğraşsam diyorum. Dertsizlikten saracak bi şeyler arıyoruz bazen.Böyle düşünmeni sağlayacak travmatik şeyler yaşamış olabilirsiniz.bence psikolojik destek olmalısın.işe yariyorİste bu yuzden olmek istiyorum cunku ben bi boka yaramam cunku ben hic birseyi haketmiyorum
hiçbir şey için geç değil. Kurban psikolojisinin en önemli göstergesi de sürekli geçmişe hayıflanmaktır. Bir adam 40 yaşında karar verip hukuk okuyup şehrin en iyi avukatlarından biri oluyorsa hiçbir şey için geç değildir. Sen sadece kendini iyi hissettiren şeylere odaklanmalısın.İste bu hayat benim tercihimdi kendi elerimle yaktim hayatimi zamanin kiymetini gencligimin kiymetini anlayamamdim cok pismanim cok artik hersey icin cok gec
Sıkıldımhayatınızı sadece evlilik ve çocuk yapmaya mı bağlıyorsunuz?
neden sadece kendinizi mutlu edecek hobiler edinmiyorsunuz?
kitap okuyabilirsiniz,temiz havada yürüyüş yapabilirsiniz,spora yazılın ya da dil öğrenin.
kendinizi geliştirip mutlu edecek şeyler varken evlilik ve çocuk yapmak sizi daha da çıkmaza sokabilir bence. çünkü kafanızdaki negatif elektrikler bu istedikleriniz olsa da hep sizi körükleyecek. önce kendinizi iyileştirin çocuk ve evlilik her zaman olur.
Herkesin potansiyeli farklıdırİste bu yuzden olmek istiyorum cunku ben bi boka yaramam cunku ben hic birseyi haketmiyorum
Bir kadının en güzel olduğu yaş bence 30.Eskidenmiş 30 lu taşların yaşlı sayildigi zamanlarBanada öyle diyorlar 30 dan sonra kimse seni almaz alsada yakismas gelinlik diyolar.. onlara cvp vermeye gerek yok bencede demekten baksaevet icten ice itiraf edemedigimiz bu iste 25 yasindaki gelinin guzelligi ile bizimki bir ki zoraki koca koraki gelinlik
Sıkıldım
hayata bir kere geliyorsunuz ve ne zaman öleceğiniz belli değilken siz kendinizi üzüyorsunuz. keyif alacağınız şeylerle meşgul olun . kendinizi keşfedin ya da psikolojik destek alın. inanın bende evliyim çocuk falan istemiyorum çünkü eşim ailesi vs derken hayatım zindan gibi geliyorSıkıldım
Kac yasinda evlendin simdi kac yasindasinhayata bir kere geliyorsunuz ve ne zaman öleceğiniz belli değilken siz kendinizi üzüyorsunuz. keyif alacağınız şeylerle meşgul olun . kendinizi keşfedin ya da psikolojik destek alın. inanın bende evliyim çocuk falan istemiyorum çünkü eşim ailesi vs derken hayatım zindan gibi geliyorkendinizi iyi hissedin diye demiyorum gerçekten bazen çok istediğimiz şeyler bizim için iyi olmayabiliyor
Ne o zaman? Niye geldik dunyayaYazıklar olsun sana. Umarım bugunlerini arayacak günlerin gelir. Kadere küfür etmişsin resmen. Yazık ya.
Bu hayatta her sey evlenip çocuk yapmak değil bunu bilin ve psikolojik tedavi alın.
Diğer tüm insanlar da atomu parçalıyor!!Ben yasamiyorum ki zaten ölüyüm zoraki yasiyorum sadece ise git calis para kazan kazandigin para ile karnini doyur evini ısıt nefes al uyu uyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?