Ölmek

merhaba.

açtığın diğer konuları da okudum ve gelişen olaylar derecede mantıksız geliyor.

neden biliyor musun, düğün hazırlıkları maddiyatı yüzünden nişanlın ve nişanlının ailesiyle YÜZ GÖZ OLMUŞSUN.

1)aylardır, sayfalarca "NİŞANLIM PARAYI NEREDEN BULACAK ühü ühü" şeklinde bir endişeyle kendini parçalamışsın resmen güzelim ya.
ya bırak, nerden bulursa bulsun. ilgilenme bu konularla bu kadar.
bi yerlerden para bulmaya filan çalışmayı düşünmüşsün, altınını satmayı düşünmüşsün, ohoooo erkek sen misin o mu? kocana kocalık mı yapacaksın?
Sonra kayınvalidenle sürekli mesajlaşmışsın

o sana demiş "aç kalacaksınız
sen ona demişsin "düğünü erteleyemem hayatta olmaz!!! oğlun zamanında para biriktirseydi"
sen kayınvalidenle böyle yüz göz oldukça "para için kavga çıkaran gıcık gelin" durumuna düştün onun gözünde.

PARA İÇİN NİŞANLININ AİLESİYLE PARA HAKKINDA YÜZ GÖZ OLMAYACAKTIN! HATA YAPMIŞSIN.
Para konularında bıraksaydın nişanlın kavga etseydi ailesiyle, sen niye karışıyorsun canım ya?

o kadar kendini parçaladın da ne oldu?
şimdi bileklerini kesmeler, falan filan?

ha şunu da belli etmişsin: NİŞANI ATMAKTAN AŞIRI DERECEDE KORKMAK. sen bunu sadece kendine ya da nişanlına değil, kayınvalidene de belli etmişsin.

Mobilyacıdaki cep telefonunu cebine atan, HEM SORUMSUZ HEM DE HIRSIZ BİR NİŞANLIN VAR ve bu adam SENİN ÇOCUKLARININ BABASI OLACAK.
ve sen bu adam yüzünden kendine zarar vveriyorsun.

Bileğindeki yara için dermatologa git. iz kalmasını önlesin. bir de bileklik tak.
nişanlının telefonlarına da çıkma. düğünden vazgeçtim deme, kavga etme, açıklama yapma. BİRAZ DA O SENLE İLGİLENSİN.

olmuyosa da olmuyo. allah her şeyin hayırlısını verir.
BAŞKA BİR KISMET VERECEKTİR sana ALLAH. Tabi tevekkül etmeyi bilirsen.

Sana soyleyenecegim seyler var, şimdi söylemeyeceğimde dedi nişanlım..
sanki bilmiyorum ne b.k olduğunu:)siz bile biliyorsunuz..

Ben hayatımda ilkez bugün cok kötü bir şey yaptım, hem istiyor, hem istemiyorum. Ben dayeni bileyimden birini kesdim:(sanırım pek derin kesmedim..çünkü korka, korka yaptım ve kan olduğu gibi toplandi ve kalın bir sekilde kurudu bile...
Zadece yanma hhissediyorum birde kalbimde::(:@
Elime yüzüme bulaştırdım.. Şimdi rezil olacağım!!! Ve Allah hiç affetmeyecek belki ama hala bende bunu galiba tekrar tekrarlayacağım..

Ben artık dayanamıyorum 2 ay icinde kafamı alt ust ettiler..
ben niye bu kadar aptal ve şansizsim bilmiyorum! Cok zayıfım! Allahdan tek dileğim uyumak ve affedilmek...

Büyük bir hitimal rezil olcagim yarın ve bu bileği nasıl gizleyeceğim...
Şimdi o b.ku yemeden önce düşüneseydiniz dersiniz..
Sizde onlar kadar acimasizmisiniz? İnsanlar neden peki bu kadar kötü olmak sorunda?

Yada neden iyiler ve kötüler var? İyileri anladikda, ya kötüler?

bence psikolojik tedavi görmelisin.

o elindeki izlerde , kalbindeki açılan yara da kapanacak ama yaptığın yanlışla kalcaksın.ileri de kendine etmediğin küfür kalmicak.

Sana soyleyenecegim seyler var, şimdi söylemeyeceğimde dedi nişanlım..
sanki bilmiyorum ne b.k olduğunu:)siz bile biliyorsunuz..

Ben hayatımda ilkez bugün cok kötü bir şey yaptım, hem istiyor, hem istemiyorum. Ben dayeni bileyimden birini kesdim:(sanırım pek derin kesmedim..çünkü korka, korka yaptım ve kan olduğu gibi toplandi ve kalın bir sekilde kurudu bile...
Zadece yanma hhissediyorum birde kalbimde::(:@
Elime yüzüme bulaştırdım.. Şimdi rezil olacağım!!! Ve Allah hiç affetmeyecek belki ama hala bende bunu galiba tekrar tekrarlayacağım..

Ben artık dayanamıyorum 2 ay icinde kafamı alt ust ettiler..
ben niye bu kadar aptal ve şansizsim bilmiyorum! Cok zayıfım! Allahdan tek dileğim uyumak ve affedilmek...

Büyük bir hitimal rezil olcagim yarın ve bu bileği nasıl gizleyeceğim...
Şimdi o b.ku yemeden önce düşüneseydiniz dersiniz..
Sizde onlar kadar acimasizmisiniz? İnsanlar neden peki bu kadar kötü olmak sorunda?

Yada neden iyiler ve kötüler var? İyileri anladikda, ya kötüler?

Kim kime ne yapmış? Kim dayeni bileğini kesmiş? Dayeni nedir? Nişanlınız ne yemiş de siz biliyormuşsunuz?

Anlayan bana anlatabilir mi lütfen?

Kim kime ne yapmış? Kim dayeni bileğini kesmiş? Dayeni nedir? Nişanlınız ne yemiş de siz biliyormuşsunuz?

Anlayan bana anlatabilir mi lütfen?

tek anladığım şey; bu bayan bıleklerını kesmiş
tekrar yapıcakmış...

biz biliyormuşuz ayrıca...nişanlısının ona ne dediğini.

Son düzenleme:
kötü bir ergenlik geçiren yıllarca ilaç tedavi gören, hatta bir dönem psikiyatri servisinin yatılı misafiri olan biri var aynada..

onun da midesi 2 kere yıkanmış, karaciğer fonksiyonları bu yüzden bozulmuş ve iiki kolunda da dikişli kesi izleri var.

o izler contractubex kremle geçiyor bir kaç ayda.

sana abla tavsiyesi, kafandaki, ruhundaki izlerden kurtul. tedavi ol...ilerde masum bir meleğe o kesik kollarla uzanıp emzirirken utanabilirsin

"dayeni bileyimden brini kestim" yerine "daha yeni bileklerimden birini kestim" demeye çalışmış olabilir...

Evet doğru söylüyorsun, daha yeni. Ben çok sert şeyler yazacağım ama piskolojisi bozuk bir insanı daha çok üzmeyeyim o yüzden susuyorum.

biz nişanlısının ona ne dediğini biliyor muşuz...

bu hikaye sadece düğümden oluşmuş, devamı yok:27::27::27:

benımde karıstı kafam.

Müneccim olmuşuz desene :D

Evet doğru söylüyorsun, daha yeni. Ben çok sert şeyler yazacağım ama piskolojisi bozuk bir insanı daha çok üzmeyeyim o yüzden susuyorum.

Müneccim olmuşuz desene :D

sanırım.
veya eski konularımdan bilirsiniz anlamında falan mı kullandı bılemeyecegım kuzum:37:

ikinci abla tavsiyesi:

uğruna defalarca ölmeyi göze aldığın insan sen hastanedeyken yanına bile gelmez. yıllar sonra da "ölseydin ne olacak vicdan yapardım ama geçerdi, hayatımı kurardım" der...

sen de imansız cünübettin olarak ateşi boylamanla kalırsın.

derin kesmemenden , kesileri sadece rahatlamak için yaptığın sonucunu da çıkarabilirim. belki arkadaşlar anlamaz ama ben anlarım. bu da ciddi bir psikiyatrik rahatsızlık. psikolog paklamaz haberin olsun. zamanında tedavini ol.

kötü bir ergenlik geçiren yıllarca ilaç tedavi gören, hatta bir dönem psikiyatri servisinin yatılı misafiri olan biri var aynada..

onun da midesi 2 kere yıkanmış, karaciğer fonksiyonları bu yüzden bozulmuş ve iiki kolunda da dikişli kesi izleri var.

o izler contractubex kremle geçiyor bir kaç ayda.

sana abla tavsiyesi, kafandaki, ruhundaki izlerden kurtul. tedavi ol...ilerde masum bir meleğe o kesik kollarla uzanıp emzirirken utanabilirsin

ancak bu kadar güzel anlatılabilir!umarım okur bunu ve aklını başına toplar....

kızlar,arkadaş yurt dışında büyümüş,türkçesi ondan bozuk sanırım..kendini tam ifade edemiyor,diğer konularından hatırlıyorum.

ancak bu kadar güzel anlatılabilir!umarım okur bunu ve aklını başına toplar....

kızlar,arkadaş yurt dışında büyümüş,türkçesi ondan bozuk sanırım..kendini tam ifade edemiyor,diğer konularından hatırlıyorum.

Evet yaa hatırladım şimdi. Türkçesi bozuktu arkadaşın.

Örtmenim cete üyesi olarak siz tercüme edebilir misiniz :)

kızlar

yalvarırım ne olur üstüne gitmeyin, alaylı mesajlar atmayın.

kendi farkında olsun ya da olmasın, ciddi psikiyatrik destek alması gereken bir dönem. yaşadım ve biliyorum. kendi başına kesinlikle çözemez. ben yıllarca uğraştım. ilaçlar yüzünden 4 ayda 20 kilo toplamda 30 kilo aldım. karaciğerim toplu içtiğim haplardan iflas noktasına geldi.

ilaçla intiharı düşünenlere söyleyeyim:

mide yıkamak filmlerdeki kadar romantik değil!!!!!!!!!!!!!!!

burun deliğinizden serçe parmağınız kalınlığında boruyu midenize indiriyorlar genzinizi kullanarak. tüm gece orada kalıyor. ilaç prospektüsündeki "mide yolu açık tutulmalı "ibaresi bu demek. hani su kaçsa yanan genziniz var ya, o kalın boru nasıl yakıyor düşünün. ya da bir dolu bira bardağı kömür içiyorsunuz. sıvı kömür. günlerce simsiyah kusup s....ıyorsunuz.

o anlık rahatlama ya da ciddi ölmek için kestiğiniz kollarınız aylarca krem sürerseniz eski halini alıyor.

Son düzenleme:
aklını başına al... sana tek birşey söyleyeceğim: birgün erkek arkadaşımla konuşurken ben ölsem naparsın dedim, hayatıma devam ederim dedi. burdan kenidne gerekli payı biç kendine gel silkelen....

kızlar

yalvarırım ne olur üstüne gitmeyin, alaylı mesajlar atmayın.

kendi farkında olsun ya da olmasın, ciddi psikiyatrik destek alması gereken bir dönem. yaşadım ve biliyorum. kendi başına kesinlikle çözemez. ben yıllarca uğraştım. ilaçlar yüzünden 4 ayda 20 kilo toplamda 30 kilo aldım. karaciğerim toplu içtiğim haplardan iflas noktasına geldi.

ilaçla intiharı düşünenlere söyleyeyim:

mide yıkamak filmlerdeki kadar romantik değil!!!!!!!!!!!!!!!

burun deliğinizden serçe parmağınız kalınlığında boruyu midenize indiriyorlar genzinizi kullanarak. tüm gece orada kalıyor. ilaç prospektüsündeki "mide yolu açık tutulmalı "ibaresi bu demek. hani su kaçsa yanan genziniz var ya, o kalın boru nasıl yakıyor düşünün. ya da bir dolu bira bardağı kömür içiyorsunuz. sıvı kömür. günlerce simsiyah kusup s....ıyorsunuz.

o anlık rahatlama ya da ciddi ölmek için kestiğiniz kollarınız aylarca krem sürerseniz eski halini alıyor.

şunu şöyle daha büyük puntolarla yazmak lazım,iyice belleklere kazınsın diye! türkmengelini bu kadar içten paylaştığın için tebrik ediyorum seni,belkide farkında olmadan 1-2 kişinin hayatın kurtarıyorsun...

şu kızcağızın perişan halinde bile yazdıklarıyla dalga geçiliyor ya pes! insanlık ölmüş diyenlere bu kadar umutsuz konuşmayın derdim ama ölmüş hakikaten ben de eminim artık.

kimsenin hayatı böyle aşağılanacak kadar ucuz değil, size söylenen en ufak bir lafta cıngar çıkartma hakkını kendinizde buluyorsunuz eyvallah da insanları taciz etme hakkını nerden buluyorsunuz kendinizde onu anlamış değilim...

çok moralim bozuldu çok üzüldüm yazılanları görünce.

her konuya bi şekilde bulaşılıyor herkes bi şekilde taciz ediliyor eminim bunun cevabı da "istediğime istediğim yorumu yaparım beğenmiyorsam okuma!!!111bir" olacaktır.

muhteşem hayatlarınızda size mutluluklar dilerim, umarım o egonuz hiç bir şekilde yaralanmaz yoksa halinizi görmek bile acı verici olur.

dün gece bu kızı düşünmekten uyuyamadım ben ama şu hale bak yazık ki ne yazık.

şu kızcağızın perişan halinde bile yazdıklarıyla dalga geçiliyor ya pes! insanlık ölmüş diyenlere bu kadar umutsuz konuşmayın derdim ama ölmüş hakikaten ben de eminim artık.

kimsenin hayatı böyle aşağılanacak kadar ucuz değil, size söylenen en ufak bir lafta cıngar çıkartma hakkını kendinizde buluyorsunuz eyvallah da insanları taciz etme hakkını nerden buluyorsunuz kendinizde onu anlamış değilim...

çok moralim bozuldu çok üzüldüm yazılanları görünce.

her konuya bi şekilde bulaşılıyor herkes bi şekilde taciz ediliyor eminim bunun cevabı da "istediğime istediğim yorumu yaparım beğenmiyorsam okuma!!!111bir" olacaktır.

muhteşem hayatlarınızda size mutluluklar dilerim, umarım o egonuz hiç bir şekilde yaralanmaz yoksa halinizi görmek bile acı verici olur.

dün gece bu kızı düşünmekten uyuyamadım ben ama şu hale bak yazık ki ne yazık.

Eğer yazılanları anlamadığım için bana söylüyor iseniz çok üzülürüm. Cidden anlamadım ben ilk okuduğumda. Dalga gecmek aşağılamak gibi bir amacım asla olamaz. Gercekten çok üzgünüm.

Opera canim siz ayrilmamis miydiniz?
Geri mi baristiniz?

Mobilyaciya gitmissiniz
yatagin ustunde telefon duruyormus
ve nisanlin caktirmadan telefonu cebine atmaya kalkmis!
Sen uyarmasan alip gidecekti belli ki!

Sen kim icin
nasil bir insan icin
hayatindan vazgectiginin
farkinda misin??????

Lutfen kendine gel lutfen!!!

Son düzenleme:
Back
X