Ölmesi mi? Aldatması mi?

Bdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .
Sanki bir ölüm var gibi öyle kuvvetli bir acı. .
Aldatilana söylemeye korkmak var birde..
Sanki esin seni aldatiyor yerine(öldü)demek gibi. .
Hasılı kelam bende meşhur bir soru sormak istedim. .
Eşinizin sizi aldattığını öğrenmek mi daha acı ölüm haberini almak mı?
Hangi haberi almayı diğerine tercih edersiniz?
Dert değil merak. .Konu taşınır biliyorum. napayım oldugu kadar:KK52:
aldatma haberini almak isterim yıkılırım ama bir şekilde unuturum çünkü sevgi biter ölüm olursa sevdiğim halde gider buna dayanabilir miyim bilmiyorum

Bu konuda daha önce bir araştırma yapılmış zaten.gecen seneydi sanırım TV de izlemistim.esini z sizi aldatsa ölmesini ister misiniz diye bir soruydu.ve yanılmıyorsam dünya çapında bir arastirmaydi.kadinlarin çoğu bu soruya ölsun diye cevap vermişti.benim cevabım...evet beni aldatıyor ise şayet bende ölsün derdim.çokmu vicdansizim bilimiyorum ama o bana acimadiysa ben de acimam.

Çocuğunuz var mı?

Aldatıldığını öğrenip öldüren insanlarda var demek ki aldatmasındansa ölmesini istemek daha iyi.

Amaç ne ola ki ?
Ölmesin aldatırsa vurursun tekmeyi çıkarırsın hayatından. Bir insanın ölmesi normal mi ?
Yorumları okudukça daha iyı anliycaz ölümü tercih edenleri mesela aşağıdaki yorum..
Daha önce hiç aldatılmadım nasıl bir acı bilmiyorum ama başka meselelerde çok güzel kandırıldım. Tercihim ölümden yana. Ölürse daha az acı çekerim diye değil, en azından ona ve hatırasına saygım olur.

Öldüğünde aldattığını öğrenirsen ölüm acısı daha baskın olucaktır. Diye düşünüyorum :)
Meraktan mı soruyorsun yoksa aldatıldığını öğrendin de bi cinayet planı mı var :))))

Niye ölsün adam yav?
Bdv ruh sağlığına iyi gelmiyor valla.

hic bisey ölüm kadar gerçek degildir.
hepimiz olecegiz zaten.neden ölümü bir canli icin tercih konusu yapalim ki?
aldatirsa ayrilirsin bitti.mesele yasanan aciysa kimse aşk acisindan da ölmuyor.aldatti diye kahrindan da ölmuyor.
elbette zor bir durum ama bir insana ölümü ceza olarak istemek yerine bensiz yasamasinı tercih ederim.

İkisi aynı kategoride değil bence. İkisini de istemezdim elbette.

Beni aldatacağına gitsin kara toprağın olsun diye düşünmek ya da istemek de normal değil ayrıca.

Bdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .
bu nasıl soru ya ölüm kadar acı hiç bişiy yoktur bu dünyada ayrılırsın kimseye güvenmezsin o ayrı ama ölüm olunca unuturmusun alısırmısın psikolojik olarak çökermisin bilinmez kaldırması güç yani

Ben daha önce eşin olum haberini almış biri olarak söyleyeyim; ölsün daha iyi !Net...

Eğer aldatırsa beni ölsün isterim ama ikisinden birini seçmek istemem .. bu arada maalesef bazı kadınlar aldatıldıkları halde bereber yaşamaya mecbur bırakılıyorlar..eğer öyle bi durumda kalacaksa ölmesi daha iyi..

Back
X