Ölmesi mi? Aldatması mi?

Aldatsa da olmesini istemem cocuklarimin babasiz kalmasini neden tercih edeyim. Cocugum olmasaydi da olmesini istemezdim sanirim ama bunu aldatilan kadina sormak lazim. En iyi o cevaplar.

böyle bir film vardı müjde ar çetin tekindor kaçamak. evli iki insan ihanet sırasında trafik kazasında ölüyorlardı. eşler ihaneti ölüm haberinden sonra öğreniyordu. güzel bir filmdi.
Harrison Ford'un böyle bi filmi var. Konu ondan çalınmış gibi. Adını hatirlayamadim ama o da uçak kazası idi. Güzeldi.

Bunu tercih edecek olanin az olmadığını düşünüyorum.
Bugün sizinle aynı yatağa girip omzuna yatıp kokusunu aldığınız kişinin yarın başka bir kadınla münasebetine şahit olsanız. .
Yalan olmuş bir yaşanmışlık aptal yerine konulma hissi. .
Bilemiyorum. .
Hayat tarzıyla alakalı gelen cevaplar demekki. .
Adam nefsine yenik düşüp aldattı diye ben de nefsime yenik düşüp ölmesini mi isteyeyim ?
Aldatılırsan boşanırsın, geçmişe sünger çeker hayatına devam edersin, aldatılmayı kendi saflığım hatam olarak görmem, gidene güle güle ama insanlığa kötülüğü olmadığı sürece de kimse ölsün istemem, adam beni aldatmış, dünyaya zararı dokunmamış.

Bdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .
Sanki bir ölüm var gibi öyle kuvvetli bir acı. .
Aldatilana söylemeye korkmak var birde..
Sanki esin seni aldatiyor yerine(öldü)demek gibi. .
Hasılı kelam bende meşhur bir soru sormak istedim. .
Eşinizin sizi aldattığını öğrenmek mi daha acı ölüm haberini almak mı?
Hangi haberi almayı diğerine tercih edersiniz?
Dert değil merak. .Konu taşınır biliyorum. napayım oldugu kadar:KK52:
Ikiside kotu bence.

Ölmesi daha kötü. Aldatr ayırırsın yolları geçer gider ama ölürse bi ömür unutamam..

Ne kadar saçma bir soru yahu ne ölsün ne aldatsın kafanız mı güzel başka şey bulamadın mı sorcak :kusmuk:

Bide sen burda şöyle sorsan daha mantıklı .... aldattığını öğrenince biz zaten ruhen ölüyoruz. O mu ölsün siz mi deseniz daha yerinde olurdu... çünkü aldatan adam bir nevi karısını öldürüyor ztn.... o ölsün daha iyi.

Ölümden daha zoru var mı ?

Aldatması ile ölmesi degil öldürmesi bir bence. Canımı daha fazla ne yakar bilmiyorum. Allah göstermesin ikisini de.

RABBİM nasip etmesin ikiside çok kötü insan yaşamadan bilemez aldatsa keşke ölseydi yapmasaydı dersiniz ALLAH korusun ölse keşke aldatsaydi ölmeseydi dersiniz ikisi çok farklı acılar ama ikiside canını çok acitir

Bdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .
Sanki bir ölüm var gibi öyle kuvvetli bir acı. .
Aldatilana söylemeye korkmak var birde..
Sanki esin seni aldatiyor yerine(öldü)demek gibi. .
Hasılı kelam bende meşhur bir soru sormak istedim. .
Eşinizin sizi aldattığını öğrenmek mi daha acı ölüm haberini almak mı?
Hangi haberi almayı diğerine tercih edersiniz?
Dert değil merak. .Konu taşınır biliyorum. napayım oldugu kadar:KK52:
Hep ayni soruyu kendime sorarim ve ölmesini tercih ederim

Buna aldatıldıktan sonra cevap vermeli
:KK53:
Ama ölüm çok korkunç. Her türlü saçma bir soru.

Bunu tercih edecek olanin az olmadığını düşünüyorum.
Bugün sizinle aynı yatağa girip omzuna yatıp kokusunu aldığınız kişinin yarın başka bir kadınla münasebetine şahit olsanız. .
Yalan olmuş bir yaşanmışlık aptal yerine konulma hissi. .
Bilemiyorum. .
Hayat tarzıyla alakalı gelen cevaplar demekki. .

Hayatta aldatılmakta var ölümde var. İkisi de hayatın akışı. Sevdiğini kaybetmek çok zor bence. Ama aldatılmak evresinde yaşananlar, içinde o insana karşı sevgi bırakmayacak nötr olacaksın zamanla. Bundan dolayı bunun altından kalkmak daha kolay olacaktır. Ölen insanı unutmak daha zor..

Back
X