Ölmesi mi? Aldatması mi?

Bdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .
Sanki bir ölüm var gibi öyle kuvvetli bir acı. .
Aldatilana söylemeye korkmak var birde..
Sanki esin seni aldatiyor yerine(öldü)demek gibi. .
Hasılı kelam bende meşhur bir soru sormak istedim. .
Eşinizin sizi aldattığını öğrenmek mi daha acı ölüm haberini almak mı?
Hangi haberi almayı diğerine tercih edersiniz?
Dert değil merak. .Konu taşınır biliyorum. napayım oldugu kadar:KK52:
Canım iki haberi de almak istemem ki eşimle çok kavga tartışma oldu aldatma da oldu buna rağmen olum haberini almak istemem yani ikisi de çok ağır tabir ki Rabbim şeytana uydurup nefsine yenik düşürmesin çok ağır bir acı aldatılmış biri olarak konuşuyorum Allah yaşatmasın :(

Bdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .

Tabii ki aldatıldığımı öğrenmeyi tercih ederim. Çünkü aldatılmayı atlatabilirsin, acısını unutabilirsin ve hayatına devam edebilirsin. Ama onu kaybetmenin acısını ya da o boşluğu asla dolduramazsın ve severek hatırlarsın, asla unutamazsın, keşke yaşasaydı acaba nasıl olurduk diye düşünmeden duramazsın. Çocuk için de babanın ölmesindense ayrı da olsa yaşaması daha iyi diye düşünüyorum.

Tabiki ölmesi yani. Sevdiğim adamın beni aldatmasındansa ölmesini tercih ederim ya da ölmeyi. Düşüncesi bile korkunç:silah:

Aldatmasi tabiki. Deli misin aldattigini fark edince basta uzulur sonra nefret edersin gecer gider. Ama seviyorken allah gecinden versin öldü mü napacaksin? Ben kafayi yerim acidan.

uzun zaman olmuş ama bende yeni öğrendim aldatıldığımı 1 ay oldu inanın keşke ölseydin dedim en azından arkasından dua ederdim şuan beddua ediyorum

Aldatmanın acisi baska olumun acisi baska. Ölüm acisi bu dunya da baska hic bir aciyla kisyaslanamaz..hele ki severken kaybetmek..Aldatildiktan sonra nefret etmek sizi avutur ama ölüm sonsuza kadar acitir

Bu soruya aldatması diyorum hiç değilse sadece nefret ederim tiksinirim siler geçerim
Ama ölüm acı sevdiğim insanın
ölümü bitiş arkasından yıllarca üzüntü hissetmek

Back
X