ölmeyi istemek!!!

durumun zor ama isyan edince eline zarardan başka bir şey geçmez ki
hatta isyan eden bir evladı oluğu için babana telafisiz zarar verirsin
yaptığın o kadar şey boşa gitmesin
her insan bazen çok bunalır
ama öyle böyle geçiyor
hem sıkıntılarının seni temizlediğini düşün
bir de şu var ki insan çok bunalınca yol bulamayınca imtihan olduğunu biliyor
peki imtihan olduğunu bile bile kaybetmeye çalışmak doğru mu
umudunu yitirir, isyan eder, imtihanını kaybedersen sadece sen değil annen baban hepsi bu vebali çekecekler, ama sen onları çok seviyorsun
çok bunaldıysan biraz ara ver, dinlenmeye geç
bir makinayıb bile art arda çalıştırsan bozulur
sen bu kadar sıkıntı yapınca ruh sağlığının bozulması normal
biraz ara ver, sürekli babanı düşünüp kendini üzme, aklına gelince de güzel hatırla ve dikkatini başka şeye yönelt
eşini de bir süre aklına takma
sadece sana huzur veren iyi şeyler yap bu ara
bir de uzman yardımı alsan iyi olur, farklı bakış açıları iyi geliyor

doğru söylüyorsun farkındayım ama.dayanamıyorum.elimde değil.yapamıyorum.uzman yardımıda almak istemiyorum.zaten çalışıyorum.gün içerisinde .ama akşam olupta eve geldğim zaman geçmek bilmiyor saatler.huzursuzum.dayanamıyorum işte...

Annemi kaybedince bende ölmeyi istedim. Aldığım nefes yaşadığım anlamına gelmiyordu hala da öyle. Her şey karanlıktı gözümde, bitmişti. Kabustu bundan sonrası..
Ama sadece istedim, sonra babamı ve kardeşlerimi düşündüm şimdi sadece onlar için yaşıyorum, yaşamalıyım..
Yoksa hiç bir şeyin tadı yok, hiç bir şey mutluluk, haz vermiyor bana..

bende allha isyan etmiş olmamak için ayrcada annem ve kardeşim için yaşıyorum.yaşamak adınada sadece nefes alıyorum.başka bir hazda aldığım yok tadda geleceğe dair planlarımda yok.öylesine yaşıyorum içite.zaman geçirmek için.işte bazen arada dibe vuruyorum sonra çıkıyorum rutine bağlıyorum.alllhımmm ne büyük bir acıymış ölüm acısı.allh sıralı ölüm versin sözü daha bir anlalı artık benim için.çünkü benim babamın annesi babası hala yaşıyor

Allah kimseyi hastalıkla sınamasın, her şeyin bir çaresi var ancak bazı hastalıkların yok. Yaşam herkes için güzel bir seçenek değil, bazı insanların dayanma gücü daha azdır,şuna değer mi buna değer mi demek anlamsız aslında. Umutsuzluk duygusu tek başına ölümü istemeye yeterli. Ben biliyorum ki bazı şeyler geçmeyecek düzelmeyecek. İlk defa ölümü o kadar istiyorum ki şu an bindiğim otobüs kaza yapsın diye dua ediyorum. Hiçbir şeyden ve hiç kimseden nefret etmiyorum yalnızca umudum yok, yıllar yılı bekledim daha fazla beklemenin anlamı yok. Kızgın değilim yalnızca bitirmek istiyorum, her gün de bunun için dua edeceğim.

bazen insanın hayata karşı tahammülsüzleştiği zamanlar oluyor, kendini öyle çaresiz hissediyorki ölüm o anda tek kurtuluş yoluymuş gibi geliyor. bence bu düşünce çok yanlış..ölene kadar insanın yapabileceği o kadar çok şey varki şu hayatta.. bunun canlı örneğini bizzat yaşadım. yakın bir arkadaşım intihar etti , intihara meyilli bir insandı zaten ancak dikkat çekmek için blöf yapmak istemişte olabilir ve öldü. bu işin şakası yok arkadaşlar bence bu hayat bize verilmiş en güzel hediye her yeni gün yeni bir başlangıç şansımız var mutlu olmakda bizim elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…