Ölmüş olamazsın

sen laleyi diyorsun değil mi o menopoz atakları tutmayacak kadar genç ve sen o konuda gay arkadaşına ibne diyecek kadar banı hak etimiştin.evet şimdi hatırladım seni.

Bunu ben wi fi ve mobil neti kapatarak yapıyorum. Gerçi benim s9n gorulmem kapalı bir kaç güne açacağım.
Sahiden demek açık olsa bile bu şekilde son görülmeyi şey edebiliyoruz.... hmmmm hummmm

konularından gına geldi yahu..
hemcinslerimin böyle olması beni deli ediyor

sen laleyi diyorsun değil mi o menopoz atakları tutmayacak kadar genç ve sen o konuda gay arkadaşına ibne diyecek kadar banı hak etimiştin.evet şimdi hatırladım seni.
Bence uzamasın.
Çünkü herkes kendini biliyor/muş.
Bu kafi.

konularından gına geldi yahu..
hemcinslerimin böyle olması beni deli ediyor
Beni "görmezden gel"
Sanıyorum böyle bir secenek var.
Niye böyle bir tepki verdin ya şimdi.
Konu başlıklarım da doğru yerde.
Kural ihlali yapmıyorum.
Kendi hayat tarzina gore benim duygu ve düşüncelerimi eleştirmen etik değil.
Sakin ol.

öyle seçenek var mı? cidden bilmiyorum. daha önce gerek kalmadı.
konu başlıkların doğru yerde evet konu ihlali yapmıyorsun ancak hakikaten kendine yazık ediyorsun.
ciddi bir şey oldu sanıp bir girdim ki konu bambaşka.
konu sahibine de şaşırmadım.

haklısın..
sakin oluyorum. karşındaki bulunmaz hint kumaşı değil bunu hatırlatıp konuyu terk ediyorum :)

Trend konularda, anne ve babamın iğrençliği diye bir konu varken benim açtığım bu konuya gereksiz tepki verip keyfimizi kaçırmayalım.
Burada hem eğleniyor hem de simdiden deli gibi takip edip fikirlerini onemsedigim onlarca kişi var.
Çok tepkisel stabil bir konuydu bu.
Surat astırmayın bana zaten duygu iniş çıkışı yaşıyorum, burada olan yuzde 90 gibi.
Sevgiler.

Başıma gelecek var herhalde.
Bu da böyle olsun sanırım hazmedemiyorum...

Canim ya sana hic bakmiyorsa, umursamiyorsa, sallamiyorsa??
Bunu hic dusundun mu? ?

Seni reddettiyse sana bir sey hissettmiyordur. Bir sey hissetmedigi bir kizi niye arastirsin? Hic umrunda olmaz ki?

Başlık ne alaka
Bende ciddi bir durum sandım
Ölüm basit birşey mi sanıyorsunuz

Prolukla ne ilgisi var bunun
Pro olsun ya da olmasın kimse seni engelletemez, ban diyosun sanırım onu da yöneticiler yapıyo
Bende proyum mesela bende ban yiyorum
Polemikten vb. sebepten ceza alıyorsundur

Herşey iyi güzelde ''modum düştü '' ne demek yaa ayy ne garip sizin şu modlar hemen düşüveriyo

bnde genelde arkadaşlarımla sosyal medya aracılığı ile iletişim kurarım ve mesaj gelmediği taktirde whatsapp a saatlerce girmediğim olur

ara ara konularınıza denk gelip okuyorum ve size acıyorum üzgünüm. adamın aklına dahi gelmiyorsunuz ama siz deli gibi takiptesiniz şu açtığınız eski konu vardı değişeceğim özgüven falkan yazmışssınız üzgünüm ama çok zavallı davranıyorsunuz kasmayın kendinizi alın bir paket cips oturun tv falan izleyin fazlası size fazla gibi...

1- Sitede argo ve küfür sayılan kelimeler kullanmak yasaktır.
Gay birine Aşağılama niteliğinde Kullandığınız kelimeler yüzünden banlandınız, bunun müsebbibi üyeler değildir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-sen-gaydin-hani.867982/#post-43099080

Lütfen üsluplara dikkat edelim ve site kurallarına uyalım.

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…