- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
-
Siz pro üyeler ah siz pro üyeler... geçen gün birisi çok gerzek bir mevzudan beni engelletti. Koca kadın! Gay bir arkadasima yazdığım sitem dolu bir yazıydi özünde.
Menopoz atakları tuttu muhtemelen. Neyse.
Ah siz pro üyeler...
Bunu ben wi fi ve mobil neti kapatarak yapıyorum. Gerçi benim s9n gorulmem kapalı bir kaç güne açacağım.Ben yapıyorum. Nasıl yaptığımı merak ediyorsan şimcik şöyle oluyor. Telefonumu uçak moduna alıp whatsapp'ı öyle açıyorum. Sonra cevap vermem gereken birşeyse cevap verip tekrar uçak modundan alıyorum...Böylelikle son görülmem hep aynı kalıyorrrr
Bir insan bütün gün whatsapp a neden girmez ya. Sevgilisi olsa bile girer.
Beni reddettikten sonra hemen müthiş bir aşka yelken açıp hayattan mı vazgeçtin be adam!
Whatsapp a girse bu defa da kimle konuşuyordu vs...
Devrelerim yandı... modum düştü. Özledim. Aptalım.
Bence uzamasın.sen laleyi diyorsun değil mi o menopoz atakları tutmayacak kadar genç ve sen o konuda gay arkadaşına ibne diyecek kadar banı hak etimiştin.evet şimdi hatırladım seni.
Beni "görmezden gel"konularından gına geldi yahu..
hemcinslerimin böyle olması beni deli ediyor
Beni "görmezden gel"
Sanıyorum böyle bir secenek var.
Niye böyle bir tepki verdin ya şimdi.
Konu başlıklarım da doğru yerde.
Kural ihlali yapmıyorum.
Kendi hayat tarzina gore benim duygu ve düşüncelerimi eleştirmen etik değil.
Sakin ol.
Başıma gelecek var herhalde.öyle seçenek var mı? cidden bilmiyorum. daha önce gerek kalmadı.
konu başlıkların doğru yerde evet konu ihlali yapmıyorsun ancak hakikaten kendine yazık ediyorsun.
ciddi bir şey oldu sanıp bir girdim ki konu bambaşka.
konu sahibine de şaşırmadım.
haklısın..
sakin oluyorum. karşındaki bulunmaz hint kumaşı değil bunu hatırlatıp konuyu terk ediyorum :)
Canim ya sana hic bakmiyorsa, umursamiyorsa, sallamiyorsa??Onunkini görmek için açıp kapatıyorum.
Bir kaç güne hepten açacağım.
Düşündüm de bunu ben taktığıma göre biraz da o takip psikolojisine girsin.
Bu duruma onu iteceğim...
Tamamen psikolojik oynayacağım
Prolukla ne ilgisi var bununSiz pro üyeler ah siz pro üyeler... geçen gün birisi çok gerzek bir mevzudan beni engelletti. Koca kadın! Gay bir arkadasima yazdığım sitem dolu bir yazıydi özünde.
Menopoz atakları tuttu muhtemelen. Neyse.
Ah siz pro üyeler...
Birisi öldu sandim bas sagligi diliycektim.
Kararliyim yinede, illada o sozu kurmam gerekiyor: basiniz sagolsun, kac gun oldu beyin hucreleri öleli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?