- 5 Mart 2013
- 164
- 43
- 28
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
-
Benim 5 gün oldu. Onun da 1 aya ölür. Hain planlarım var.Birisi öldu sandim bas sagligi diliycektim.
Kararliyim yinede, illada o sozu kurmam gerekiyor: basiniz sagolsun, kac gun oldu beyin hucreleri öleli?
Stalk mi ne onu yapiyorum haberi yok zaten. Kendimi geri çektim ben arayacak zaten bir gün, istikrarli gidiyorum
Benim 5 gün oldu. Onun da 1 aya ölür. Hain planlarım var.
Bunlar bile tatlı duygular gerçekten nasıl bu kadar net ve duyarsiz olabiliyorsunuzYa sen işi gucu olmayan telefon başında cocuk whatsa girmedi diye cildiran takintili bir tipsin nereye kadar saklayacaksin kendini ?
Hic umrumda degil havalari bir sure sonra yapamayacaksin yada yapacaksin ve herseferinde kendini icten içten yiyeceksin ve mutlu olamayacaksin.
Bu aşk degil de biraz erkek deliliği gibi geliyor ustelik birde cocuk tarafindan rededilmissin ben utanirim ,gururum kirilir ve unutmaya calisirdim sen arsizlikla hala ajan gibi pesindesin pes diyorum
İşi gücü olmayan? Ah ah... ben bir sanatçıyım ve haliyle kimliģimi açıklamayacağım.Ya sen işi gucu olmayan telefon başında cocuk whatsa girmedi diye cildiran takintili bir tipsin nereye kadar saklayacaksin kendini ?
Hic umrumda degil havalari bir sure sonra yapamayacaksin yada yapacaksin ve herseferinde kendini icten içten yiyeceksin ve mutlu olamayacaksin.
Bu aşk degil de biraz erkek deliliği gibi geliyor ustelik birde cocuk tarafindan rededilmissin ben utanirim ,gururum kirilir ve unutmaya calisirdim sen arsizlikla hala ajan gibi pesindesin pes diyorum
Siz pro üyeler ah siz pro üyeler... geçen gün birisi çok gerzek bir mevzudan beni engelletti. Koca kadın! Gay bir arkadasima yazdığım sitem dolu bir yazıydi özünde.Hay senin başlığına ya bende birine bişey oldu sandım aferin sana yavrum böyle başlıklar açın
Dünyanın sonu çünkü w.up a girmemesi şimdi bişey derdimde banlanmim
Yok öyle ters bir kopuklugumuz yok. Mevzu biraz farklı :)
Reddedildim evet ama arkadastik zaten...
Bir de engelleyince durum ve foto da pert oluyor son görülmesi öğlen vakti
Buranin namus bekcileri ve had bildirme timleri onlar.Siz pro üyeler ah siz pro üyeler... geçen gün birisi çok gerzek bir mevzudan beni engelletti. Koca kadın! Gay bir arkadasima yazdığım sitem dolu bir yazıydi özünde.
Menopoz atakları tuttu muhtemelen. Neyse.
Ah siz pro üyeler...
Siz pro üyeler ah siz pro üyeler... geçen gün birisi çok gerzek bir mevzudan beni engelletti. Koca kadın! Gay bir arkadasima yazdığım sitem dolu bir yazıydi özünde.
Ah siz pro üyeler...
Siz pro üyeler ah siz pro üyeler... geçen gün birisi çok gerzek bir mevzudan beni engelletti. Koca kadın! Gay bir arkadasima yazdığım sitem dolu bir yazıydi özünde.
Ah siz pro üyeler...
Şimdi ben bu kafadakilere ne yazsam boş.Buranin namus bekcileri ve had bildirme timleri onlar.
Konunu da okudum kahkaha attim bebeyim. Profil fotonu da pek begendim save ettim kullancam artik bi yerlerde, kismet skype mi olur whatsapp mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?