• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmüş olamazsın

Son görülmeniz kapalıysa, sizde karşı tarafların son görülmesini göremezsiniz

Bir insan bütün gün whatsapp a neden girmez ya. Sevgilisi olsa bile girer.
Beni reddettikten sonra hemen müthiş bir aşka yelken açıp hayattan mı vazgeçtin be adam!
Whatsapp a girse bu defa da kimle konuşuyordu vs...
Devrelerim yandı... modum düştü. Özledim. Aptalım.
Bu Alfa erkeği seni fena çarpmis belli.

Whatsapp'da niye yok?
Belki de burayı takip ediyordur, herşeyden haberdar...:):):):)

Hani, Lozan konferansında Ankara'nın heyetimìze gönderdiği talimatları 1 gün önceden bilen İngilizler gibi.

Düşüncesi bile korkunç :)

Çekici olmak istiyorum dönsün gibilerinden yazmıştın ya.Sen böyle kendine değer vermeyerek çekici olman imkânsız.

Whatsapp'da niye yok?
Belki de burayı takip ediyordur, herşeyden haberdar...:):):):)

Hani, Lozan konferansında Ankara'nın heyetimìze gönderdiği talimatları 1 gün önceden bilen İngilizler gibi.

Düşüncesi bile korkunç :)
Oyyy aman aman .....

Son görülmeniz kapalıysa, sizde karşı tarafların son görülmesini göremezsiniz
Onunkini görmek için açıp kapatıyorum.
Bir kaç güne hepten açacağım.
Düşündüm de bunu ben taktığıma göre biraz da o takip psikolojisine girsin.
Bu duruma onu iteceğim...
Tamamen psikolojik oynayacağım

Amann be başlığınızı okuyunca içim cizz ettii.
Neysekı bırsey yokmuş . Arkdaşların dedıgı gıbı
Hastadır, tel bozulmuştur,paketı bitmiştir vs vs.

Ben yapıyorum. Nasıl yaptığımı merak ediyorsan şimcik şöyle oluyor. Telefonumu uçak moduna alıp whatsapp'ı öyle açıyorum. Sonra cevap vermem gereken birşeyse cevap verip tekrar uçak modundan alıyorum... :KK53: Böylelikle son görülmem hep aynı kalıyorrrr:KK53::KK53:

İşi gücü olmayan? Ah ah... ben bir sanatçıyım ve haliyle kimliģimi açıklamayacağım.
Neyse kırıcı ve sert bir üslup ay zaten canım sıkkın.

Hangi sanat dalı ile ilgileniyorsunuz? Yani öyle yazmışsınız ki ben bir an ünlü falan sandım.
Hani kimliğim belli olmasın falan havasında gibi.
Ayrıca karşı taraf sizi sallamıyor. Değil psikolojik stratejik olarak bile savaş açsanız boş.
Onun tek derdi çok üzgünüm ama sizin bedeniniz yani etiniz. Kalbinizi umursamıyor

Ben yapıyorum. Nasıl yaptığımı merak ediyorsan şimcik şöyle oluyor. Telefonumu uçak moduna alıp whatsapp'ı öyle açıyorum. Sonra cevap vermem gereken birşeyse cevap verip tekrar uçak modundan alıyorum... :KK53: Böylelikle son görülmem hep aynı kalıyorrrr:KK53::KK53:
Vay vay vay
Gerekirse yaparız, gerçi niye gereksin ki? :)

seni engellemiş işte.

bunun için böyle bir başlıkla konu açmanın mantıklı bir açıklaması var mı acaba? ne diyeyim geçmiş olsun size.

seni engellemiş işte.

bunun için böyle bir başlıkla konu açmanın mantıklı bir açıklaması var mı acaba? ne diyeyim geçmiş olsun size.
Yahu engellemedi..... bu konu zaten bitti. Diğer bayan arkadaslar fikir alışverişinde bulunuyor ben okuyorum sadece.

Back
X