- 15 Nisan 2015
- 153
- 249
- 53
- 38
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
Son görülmeniz kapalıysa, sizde karşı tarafların son görülmesini göremezsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu Alfa erkeği seni fena çarpmis belli.Bir insan bütün gün whatsapp a neden girmez ya. Sevgilisi olsa bile girer.
Beni reddettikten sonra hemen müthiş bir aşka yelken açıp hayattan mı vazgeçtin be adam!
Whatsapp a girse bu defa da kimle konuşuyordu vs...
Devrelerim yandı... modum düştü. Özledim. Aptalım.
Oyyy aman aman .....Whatsapp'da niye yok?
Belki de burayı takip ediyordur, herşeyden haberdar...:):):):)
Hani, Lozan konferansında Ankara'nın heyetimìze gönderdiği talimatları 1 gün önceden bilen İngilizler gibi.
Düşüncesi bile korkunç :)
Hahahaha :)))))Net paketi bitmiştir
Net paketi bitmese duramazdı
Sabah sabah iğrençleşmek istiyorum; "Vurur yüze ifadesi net paketi bitmiş bitanesiiii"![]()
Onunkini görmek için açıp kapatıyorum.Son görülmeniz kapalıysa, sizde karşı tarafların son görülmesini göremezsiniz
Yok açık ve yaşıyor. Dün gece girmiş. Whatsapp a...Son görülmeyi kapatmış olabilir mi?
İşi gücü olmayan? Ah ah... ben bir sanatçıyım ve haliyle kimliģimi açıklamayacağım.
Neyse kırıcı ve sert bir üslup ay zaten canım sıkkın.
Vay vay vayBen yapıyorum. Nasıl yaptığımı merak ediyorsan şimcik şöyle oluyor. Telefonumu uçak moduna alıp whatsapp'ı öyle açıyorum. Sonra cevap vermem gereken birşeyse cevap verip tekrar uçak modundan alıyorum...Böylelikle son görülmem hep aynı kalıyorrrr
![]()
Yahu engellemedi..... bu konu zaten bitti. Diğer bayan arkadaslar fikir alışverişinde bulunuyor ben okuyorum sadece.seni engellemiş işte.
bunun için böyle bir başlıkla konu açmanın mantıklı bir açıklaması var mı acaba? ne diyeyim geçmiş olsun size.
Imza değil kahve de içeriz ben şu sorundan bir kurtulayım....konu sahibi sanatçı mısın? kimlerdensin merak ettim? imzalı foto istemiycem söz![]()