Ölmüşüm de haberim yok gibi sanki

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
30 yaşındayım yakında 31 olucam ama daha 30 derken bile zorlanıyorum. Arkadaşlar evlendi koptuk, sevgilim terk etti. İsten eve evden işe ot gibi yaşıyorum. Yaşadığımdan emin bile değilim. Bazen kursa falan yazılıyorum ama icimde yasam enerjisi yok, hiç bir etkisi olmuyor. 30 yas sendromu diye bir sey var galiba, yaşımı kafaya takiyorum, bekarligimi takiyorum. Psikologa gidiyorum ama eski neşeme bir daha kavuşamayacakmışım gibi, her şeyi kaçırmışım gibi geliyor.
Şimdi Ramazan ayı geliyor, oruçtan dolayı çok enerjisiz pasif oluyorum zaten, bu sefer daha da zor gececekmis gibi geliyor. Bombos bir ay olarak geçecek şimdiden belli. Hayatımdan 1 ayı daha şimdiden sildim yani.

En çok da hayatımda birinin olmamasını çok takıyorum. İlgi bağımlısı mıyım acaba? Yasimdan dolayı artık sevgili edinmek cok zorlaştı yalnızlık çok ağır geliyor. Sanki biri olsa kendimi toparlarmisim gibi.

Valla negatif enerjiniz buradan bana yansıdı. Ben sizden büyük ve yalnız yaşayan bir insanım, ama bu hissetiğiniz hallerin hiç biri yok.

Tüm bekarım diye dert yananlar için de şunu şuraya koyayım. İki mutlu insan evlenirse mutlu bir evlilikleri oluyor. Kendi hayatına anlam katamayan bir insanı başkası da mutlu edemez.

pozitif olun olumlu şeyler düşünün kişiler yaşadığı değil hissettiği yaştadır. bu yasa kadar birçok tecrübe biriktirdiniz daha iyi seçimler yapacaksınız belki de bu açıdan bakın olaya

bence haklısınız,
her gelişim döneminin bazı gerekleri var.
şu an yalnızlık hissetmenizi anlıyorum.
çevrenizi biraz genişleterek yeni birileriyle tanışmaya ya da aileler arkadaşlar tarafından tanıştırılmaya çalışın bence.
oruçtan zorlanıyorsanız tutmayın diyebilirim bi de

not: neredeyse hepimiz ev iş arasında sıkışmış durumdayız

Çok ayrıntıya girmeyeceğim ama Ramazan sadece aç kalmak değil ki. Manevi havasıyla insana 1 senelik reset atıyor bence manevi olarak daha iyi hissedeceğinize Eminim

Ayrıca 30 yaş ileri bir yaş değil kesinlikle. Mutsuz olacağınıza en hayırlı zamanda,hayırlısıyla iyi biri çıksın karşınıza

ister ilk işe kendini sevmekle başlasan zaten sen kendini seversen sevgiyi hayatına kolayca çekebilirsinnn

yalnızlık sandığın kadar kötü bir şey değil

allah sağlık sıhhat versin gerisi hep olur

Herseyi siz yaratirsiniz. Ben ne kadinlar goruyorum 45 yasinda ama masaallah isvesiyle,cilvesiyle,hayat enerjisiyle cerez gibi. ama siz... Daha 30 yasindasiniz ama 65 yasinda gibi davraniyorsunuz.

Öyle negatif yazmışsınız ki ekran başında kasvet çökerttiniz.
Birde bomboş geçeceğini düşündüğünüz, haz ve feyz almadığınız bir ayda lütfen aç kalmayın.

Öyle negatif yazmışsınız ki ekran başında kasvet çökerttiniz.
Birde bomboş geçeceğini düşündüğünüz, haz ve feyz almadığınız bir ayda lütfen aç kalmayın.
Bir dedim var bölümündesiniz, içim kasvetli olduğu için yazı dilime de yansımış bu çok doğal. Bu bölümde iç açıcı konular okumayı beklemiyorsunuz herhalde.

bizim iş yerinde 30 yaş üstü hatta 50 yaş üstü bekar bayanların hayatlarına bakıp gıpta ediyorum gezmedikleri görmedikleri gitmedikleri eğitim kalmadı arkadaşım avantaja çevirebilirsin evlenene kadar içimde kalmasın dediğim şeyleri yapardım senin yerinde olsam bizde çocuklu ve evli olarak her istediğimiz şeyleri yapamıyoruz ...

Zaman zaman benim de böyle hissettiğim oluyor bi yılgınlık geliyor insana, sonra geçiyor gidiyor. Biraz fıkır fıkır enerjik olmayı dene, istemiyosan da ol hatta sonra istersin :)

Simdi 40 yasinda olsaydiniz eger nerde o 30 lu yaslarim derdiniz .
Her yasin bir güzelligi var , simdi on yil öncekinden daha olgun, daha cok bircok seyde bilgilisiniz ,-tecrübelisiniz.

Simdiki yasinizin kiymetini bilin sanki 60 yasinda gibi bir havaya girmissiniz ...
30 yasinda evlenenler var 40 yasinda cocuk sahibi olan kadinlar var ohoo :)hayat her yasda güzel

Mutlu olmak icin baskalarina ihtiyaciniz olmamali! Dusunsenize.. Evlisiniz 45 yasina geldiniz. Cocugunuz da olmuyor ve esiniz sizi aldatti bosandiniz!!! E hani evliligin getirisi? Hani mutluluk. O zaman da hayatinizi harcanmis hissederdiniz. Her seye gec kalmis.. Hayiflanarak omrunuz heba edeceginize hayatin getirdikleri ile mutlu olmayi deneyin. Ben boyle durumlarda sosyalligin en etkili ilac oldugunu dusunuyorum. Kurslar olur etkinliller olur mekanlara gitmek olur. Tek basiniza gidin her yere. Zamanla cevreniz olusur. Yeni insanlarla tanisirsiniz ve belki de aradiginizi bulursunuz. Ama verdigim ornekte de oldugu gibi mutlulugunuzu baskalarina baglarsaniz her an ihanet veya sadakatsizlikle karsilasabilirsiniz. Bunu yapan en yakin dostunuz da olabilir sadece sevgili ya da esten bahsetmiyorum. Terkedilmek kotu bir sey degil. Hemen toparlanin ve yeni maceralara atilin. Hayati mutlulugu kacirmak istemiyorsaniz harekete gecmeniz gerek. Hic kimse size tepside hazir sunmayacak.. Ayrica 30 yas gec degil tamamen toplumca yapilan baskidan kaynaklaniyor. Hissettiginiz yastasiniz.. Ve her zaman kimliktekinden daha genc hissetmelisiniz :)

Ay sanki bunlari ben yazmiş gibiyim okadar ayni şeyleri yasiyoruzki birebir resmen inşallah bizimde karsimiza hayirli birisi cikar yaa yalnizlik öyle kursla şunla bunla geçeceğine inanmiyorum tamamen kişinin kendini avutmasi başka hicbise değil ben bu konuda gerçekciyim valla umarim karşimiza çikar birisi nasip işte

Rakamları değil anı yaşa hisset sev bir çiçeği bir karıncayı sev,gör yaradanın yarattığını mucizeyi gör sen de o mucizelerden birisin şükret dua et sabret.

Cevreni genislet ortamini degistir.sen kendi icinde mutlu olmadan bir birliktelige baslarsan karsindakinide mutsuzluga cekersin

Çok kasvetli diye yazı beğenmeyenler bdvde ne arıyor bilsem ahh bilsem :)

Şarkılı falan mı anlatsak derdimizi acaba?
Zorlayalım olur belki ahahaha :)

Konu sahibi evet bu 30 yaş sendromu..
Nerde olsa tanırım.

Sana iyi gelen insanlarla görüş, mutlu eden mekanlara git imkanın varsa.

Yalnızlık seni iyice çıkmaza sokacaktır :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…