Gebeliğe Hazırlık Olmuyor arkadaşlar olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen nasipte olmuyor ama cogu zaman mutlaka altta yatan bir neden vardir
Simdi yazdiklarinizida okudum ama yapilabilcek hersyide yaptirmissiniz troide bakilmistir illaki heralde yani bazen nasip ne dileyim Rabbim ol diyecek insallah
Bakıldı evet nasip ya nasip rabbim hayirlisini versin dua edin lütfen:)

Evet sanirim stresten olmuyor. Kür denemedim hiç ama bakalım neden olmasın:) teşekkür ederim
Merhaba.benim de stresten olmuyordu. Naapsam kafama takıyordum. İki evladım oldu çok şükür Meryem süresini okudum, kafama taksam da iyi geldi ve okuduğum ay sevincimi yaşadim. Madem sebepsiz, o zaman bugünden başlayın günde bir kere okuyun.bir de böyle deneyin

Ne guzel masallah allah bagislasin. Ben de ara sira okuyorum meryem suresini ama duzenli okumadim hiç başlayayım bugun insallah cok teşekkürler

Merhaba, folik asiti bıraktıgınızı soylemişsiniz, mutlaka devam edin yumurtlamaya da faydası var. Koenzim Q10, B vitaminleri çinko selenyum gibi vitaminler yumurta kalitesini artırıyor. bence bir de farklı bir doktora gorunun, ben ist.dayım isterseniz özelden size doktorumu ve hastaneyi paylasırım, çok pozitif bir kadın, her gittiğimde yanından gülümseyerek ayrılıyorum.
benim sizde gördüğüm en büyük engel zihniniz, sizde gebe kalmayı zorlastıran bilincaltı bir inanc var gibi, kendinizi rahat bırakmaya calısın, meditasyon yoga yapın olumsuz düşünmekten uzaklasın. cevre ne derse desin, bu bir yarıs degil basarı degil Allah ne zaman nasip ederse ozaman evlat sahibi olabiliyoruz. zaten degerleriniz de iyiymiş olmaması icin hiçbir sebep yok cok sukur saglıklısınız. olacak elbet boyle düşünün, sadece dogru zamanı bekliyor

O kadar güzel analiz yapmissiniz ki. Gerçekten zihnimde öyle bir inanc olduğunu ben de düşünüyorum ve evet başarı gibi goruyorum sanırım. Bunda en buyuk etken de maalesef cevrem, mahalle baskisi kisaca. Aşmaya çalışıyorum insallah. Folike yeniden baslicam ve farkli bir doktora daha gorunucem insallah cok teşekkür ederim..

O zaman ben size ciddi bir söz vereyim. Iki gune regl olucam büyük ihtimalle. Ondan sonra her gün okumak üzere başlayayim Allahın izniyle size de haber vereyim
Tamam güveniyorum size, siz her gün bir tane okuyun, olmasa da içinizde kalmaz, denemiş olacaksınız. Ben de bu yollardan geçtigim için anlıyorum çok. Çok da dua okumuştum. Bir gün dedim ben kendim Kur'an okucam, Meryem süresini, kafama koydum. Rabbim nasip etti. Sizin de sorun yokmuş çünkü.buyuk sorun olsa tek dua ile olmaz tabiki tedavisiz.sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…