Gebeliğe Hazırlık Olmuyor arkadaşlar olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn insallah. Evet öneriler güzel sag olsun arkadaslar kadinlar kulübünü bu yüzden seviyorum:) atladigimiz birkac nokta var onlara yönelicez belki sifamiz oradadir siz de bulursunuz umarim en yakin zamanda çözümü

Cok tesekkurler. Ah evet amh bakilmadi aslinda ben istedim de doktor dediğiniz gibi muayenede sorun gormeyince gerek yok dedi hem yumurta oluşuyor çatlıyor o yuzden sorun yok dedi. Bana da mantıkli geldi ona guvendim ama bi yandan da yine de bakilsaydi diyorum sonuctan her ne kadar korksam da..

Gercekten üreme makinesi muamelesi yapıyoruz sanirim bu cok doğru :) bir de bazen diyorum bu kadar şey bilmeseydim arastirmasaydim cehalet gercekten mutlulukmus o zaman bodoslama dalardik belki olurdu dogal sürecinde :) ama nasip bu da bir imtihan çok teşekkür ederim oluruna birakmaya çalışıcam insallah..

Kuzum sakın atlama banada hep öyle dedi doktorlar hiç belli olmuyormuş işte bak kendim deneyimlerim FSH 5 6 arası lh 4 5 arası E2 50 civarı prolaktin 20 lerde alttan muayene de 10 yumurta görünüyor, yani herşey normaldi anlatabiliyor muyum.ben çok şaşırdım hatta doktorum bile ilk duydugunda şaşırdı.tekrat ettirdim inanamadim çünkü 1.30 cikdi.sonra baska doktora gttim oda yumurta sayısını görünce senin sayın iyi ben tekrar isticem test dedi bir daha bakıldı 1.09 cikdi.yani benzer sonuçlar cikdi hep.o yüzden atlama muhakak baktır aklında kalmasın umarım çok iyi çıkar

İnşallah Allah büyük buraya sevincimizi de paylaşıcaz inanıyorum

Bu konuyla ilgilide ben tüp bebek doktoruna gttigimde doktora dedim ki ben şu ana kadar hiçbir tedavi almadım bu rapor süreçleriyle uğraşırken doktora gidip yumurta takibi yaptırsam olur mu dedim.bana dediki senin yumurtlamada sorun yok progesteron sonucum 17 kusurdu çünkü dosyada.ki ben zaten uzun zamandır ovulasyon takibi yapıyorum kendim. o takibi yumurtlama sorunu çatlama sorunu olanlarda uygun buluyoruz.yaptirsanda ondan dolayı değişen bir durum olmaz dedi.peki sorun ne hocam dedim.onu bilemeyiz şu an ama yumurtanın kalitesinde sorun vardır belki dedi.omuda tupde göreceğim artık

Tüpe henüz sicak bakamıyoruz doğal olsun istiyoruz bir sorun görünmuyorsa olmali diyoruz ama evet olmadikca da stres artiyor. Ilerleyen süreçte dusunebiliriz bakalim teşekkür ederim..
Stresi bu kadar arttırmaktansa beklemektense tüp çok daha mantıklı emin olun.

Bu yoruma da çok çok katılıyorum bana da hep sorun yok dediler amh bi yerde 0.82 bi yerde 0.64 çıkmıştı.

Sanırım aynı durumdayız ,hiçbir sorun yok denildi ancak 12 aydır gebelik olmadı.Ayak dikme,hiç hareket etmeme ,ovulasyon testi ,amh,hormon,sperm testi her şey bu ay aşılama tedavisine başladım.Doktorum aynen şunu söylemişti mutlaka bi sebebi vardır sebebini bulmak için sperm ve yumurtanın detaylı bakılması lazım ee ben yumurta,spermi,embriyoyu detaylı bakacaksam tüp yaparım çünkü sebep ne olursa olsun sonuç tüp bebek olur demişti.O yüzden aşılama yaptırmaya karar verdim inş en kısa zamanda kavuşuruz

Amh nizde normal ama. Yumurta sayısıyla uyumlu sayılır. Benim 1.31 amh 8 civarı yumurta görünüyordu. Normal değerler bunlar. Tabi yaşınız küçükse bilmiyorum. Ben 36 yaşındayım. Çocuk olmama nedeniniz amh değil

Yaşım 30 doktorlar normal bulmuyorlar yaşa göre amh mi.sayida sorun yok ama kalitesinden supheleniyorlar şu an.baska hicbi sorun görünmedi ama Belkı egorenemeyen başka bişey vardır bilemiyorum.

Yaşım 30 doktorlar normal bulmuyorlar yaşa göre amh mi.sayida sorun yok ama kalitesinden supheleniyorlar şu an.baska hicbi sorun görünmedi ama Belkı egorenemeyen başka bişey vardır bilemiyorum.
Evet.Yaşa göre biraz düşük sadece 1-3 amh normal değerler. Bununla ilgili görüşler bile çok değişken. 1 in altında olup hamile kalan çok insan var. 10 yumurtadan kalitesiz çıkmaz. Hani 2-3 tane olsa kalitesiz denebilir belkide. Bu sayılardan bu yaşta kalitesiz olma ihtimali düşük. Bilinmeyen çok şey var.Amh aslında ne kadar zaman var onu gösteriyor.( Hoş onu bile göstermiyor) Aylık yumurta kaybınız azsa yine geç menepoza girersiniz. Amh doğurganlığı göstermiyor malesef.

Evet bende çok araştırdım dediğiniz gibi çoğunlukla ama işte 2 seneden fazla oldu kimyasalim bile yok eşimin değerleri gayet iyi benim hormonlar gayet iyi.rahim filminde bir sorun çıkmadı tikaniklik myom polip vs.hicbiei yok ama bilemiyorum yani hiç muhakkak var bir sebebi ama ne sizin doğal yollami oldu gebeliginiz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Yok canım malesef görünürde hiç bı neden yoktu. Aynı şekilde kimyasal bile olmadı. Bende tüp bebeğe başladım. 2. Denemede tuttu neyseki. Aminn hepimiz inşallah

okurken yazdıklarında inan kendimi gördüm resmen. Benm gibi çok kişi vardır bu şekilde düşünen. 3 senedir de ben yapmadığım etmediğim kalmadı. HAyırlsı diyoruz sürekli.

Canım benim umutsuz olma bizim de her şey normaldi ve olmadı 2 yıla yakın aşılamaya karar verdim şu an ikiz gebeyim eğer uzun süredir deniyorsanız aşılama deneyebilirsiniz

Yok canım malesef görünürde hiç bı neden yoktu. Aynı şekilde kimyasal bile olmadı. Bende tüp bebeğe başladım. 2. Denemede tuttu neyseki. Aminn hepimiz inşallah
İlk ve ikinci denemeniz aynı yerdemi oldu.nerede yaptırdınız acaba tüp bebeği.onedebilceginiz şeyler varmı bu surecde acaba.ben şu an rapor çıkarma aşamasındayım.

İlk ve ikinci denemeniz aynı yerdemi oldu.nerede yaptırdınız acaba tüp bebeği.onedebilceginiz şeyler varmı bu surecde acaba.ben şu an rapor çıkarma aşamasındayım.
Evet canim aynı yerde... Eskişehir Acıbademde tedavi gördüm. İlki kimyasal oldu ikincide ikiz tuttu birinin kalbi durdu. Onerebilecegim eşinizle bol bol yürüyüş yapın. Su çok içmeye özen gösterin ( ph i yüksek olsun) Sağlıklı beslenmeye çalışın.Paketli işlenmiş gıdalardan uzak durun. Uyurken telefonu yatak odanizda tutmayın. Birde ikinci denemede ekstra yaptığım şey prowomen diye takviye kullanmıştım. Tedaviden 2 ay önce takviyeye baslansa iyi olur. Alttaki gelişecek yumurtalara faydası oluyor. Prowomen kullanıp hamile kalan çok var çevremde denk mi geldi bilmem. Sigara, alkol kesinlikle olmamalı yoksa takviyelerin hicbir faydalı olmuyor. Bunların çoğu doktor tavsiyesiydi. Birde tüp bebek tedavisi için laboratuvari iyi olan merkezleri seçin. Bahçeci, Memorial, Acıbadem gibi... Peşpeşe başarısız denemelerde laboratuvar hatasıda çok oluyor

Umarim ya onu da yaptirmis olalim artik eksik bir sey kalmasin istiyorum ama ben birkac farklı doktora gittim yani birinin bile bunu önermemesi garip geldi ben yine de bu konuya da bir tik atayim aklimizda kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…