Gebeliğe Hazırlık Olmuyor arkadaşlar olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum bana doktor bir sene denemelisiniz dedi o yüzden hala bekliyorum yaşım da genç olduğu için çok fazla doktora gitmeyi düşünmedim

Tüp bebek sürecinde doktor doktor gezerken ve burda da çok şey öğrendim tüp bebek topiklerinde. Biz sperm dna testi yaptırmadık mesela ama yaptıran arkadaşlar oldu onda problem çıktı.
Genetikte kan pıhtılaşmasını sormak istedim Ben pıhtılaşma için kan verdim herhangi bir düşük bildiğim kimyasal olmadı ama ön tarama için testi yaptırdım bahsettiğiniz orda çıkıyor mu?
sperm DNA hasarı aklımda, henüz 4 aydır istiyoruz diye bir kaç ay bekleyip sonrasında daha detaylı bir araştırma sürecine girmek istiyorum.

Nasıl anladınız bunu? Pik gördük silikleşme mi çatlama ayy çok kafamı karıştırdınız
Bu çok normal birşey zaten canım. Herkes14 gün de yumurtlaamz. Adet döngümüze bağlı bu irazda kaç günde adet oluyoruz mesela ben 31/32 günde adet olurum çatlamam da 16-17-18 arası olur. Hiç 14. gün çatlama olmaz bende

Bende bu ovulasyon denemelerine girişmeden önce 30 günde regl oluyordum. İlk korumasız ilişkide mayısta 37. Gün oldum. Haziranda 30 temmuzda (ilk ovu denemesi 34 günde 18-19 yumurtlama 20 çatlama) agustos 31 gün ( 14-15 yumurtlama 16 çatlama) Eylül bu ay ( 14 yumurtlama 15 çatlama dediler) bilmiyorum.. Ama hormon testlerim hersey notmal çıktı

Eklentiler

• 6EE0615A-9304-4D45-9B6E-6CAD6294D14C.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 30
Sadece pıhtılaşma testi de vermiş olabilirsiniz bilemiyorum genetik testte eşler birlikte kan veriyor.

Sorununuz yoksa aşılama deneseniz belki ilk denemede tutar . Her şey normalken olmaması enteresan. Ama bende ilk doktorlara gittiğimde bana da sorun yok deyip durdular . Sonra pcos yumurta tembelliği çıktı . Ama benim yumurtam çatlamıyordu ya da çatlağını gün belli olmuyordu. Adetleriniz normal mi ?
Ahh şu rüyacılar hepimizin evinde var maalesf

Sadece pıhtılaşma testi de vermiş olabilirsiniz bilemiyorum genetik testte eşler birlikte kan veriyor.
Evet ben ayrı pıhtılaşma baktırdım, genetik test düşük kimyasal vb tekrarlayan şeyler olmadığı sürece tarama yapmıyor genelde. Tüp bebek süreci dışında yaptırdınız mı? Yoksa bu testleri tüp bebek sürecinde mi yaptırdınız?

Tüp bebek doktorum yönlendirmişti. Amh çok düşük olunca. Kayıplar yaşamadan sorun varsa bu durum bilinsin diye.

Bu söylediğinizi ben bilmiyorum , hangi gende sikinti var ise hamile kalmak zor söylerseniz sevinirim??

Bu söylediğinizi ben bilmiyorum , hangi gende sikinti var ise hamile kalmak zor söylerseniz sevinirim??
Mthfr bu mutasyonluysa folik asit kullanımı çok daha önemli oluyor. Ben doğuma kadar kullanacam mesela. Şu sekilde acıklamıştı doktorum. Bu gendeki mutasyon embriyo rahme tutunurken etrafı parçalayarak ilerler etrafına zarar verdiği için tutunamayabilir.

Aynen hayatta hersey nasip..
Allah in ol demesi gerek hakikat..
Bizim yazliktan komşumuz 10-15 sene önce semra hoca da deneme yapmış hemde 5 kere,sonra umudu kaybetmişler 1 kere de bulundukları şehir de devlet hastanesinde yaptırdılar ve orada tuttu bebekleri..o yuzden devlet yada özel ayırt etmemek gerek..Allah nerede nasip ettiyse orada oluyor..yeterki hayirla sağlıkla nasip etsin hepimize, isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…