Gebeliğe Hazırlık Olmuyor arkadaşlar olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ÖNCELİKLE İSYAN ETME LÜTFEN OLMUYORSA ALLAH ‘A KALMIŞ. ARTIK O RABBİM NE ZAMAN İSDERSE OZAMAN VERECEK SİZE BEN 3 SENEDİR BEKLİYORUM BEN İLK SENELER SENİN GİBİ AGLIYORDUM NEDEN OLMUYOR DİYE BENİMDE HERSEY NORMAL Bİ SORUNUM YOK EŞİMİNDE SORUNU YOK AMA OLMUYOR İŞDE DEMEKKİ ARTIK TAKTİRİ İLAHİYE KALDI

Evet sebepsiz olmasi bana da hiç mantikli gelmiyor illa ki bir sey var ama o sebebi bulmamizin bile bir vakti var demek ki ya da dediginiz gibi son care tüpte ogrenicez ne oldugunu

Evet amh atladığımız bir noktaydi doktorlarin gerek gormemesinden dolayı. Ama ben bakilmasini isticem artik
Bir de bu işlerde tedaviler ilerledikçe testler detaylandıkça da sorun bulunabiliyor. Spermiyogram normal olsa da sperm dna hasar testinde sorun olabiliyor. Benim genetikte bi gende pıhtılaşma var mesela o mutasyanu olan kadınlar zor gebe kalabiliyormuş biraz daha. Tüm bunların tespiti için ilerlemek lazım.

okurken yazdıklarında inan kendimi gördüm resmen. Benm gibi çok kişi vardır bu şekilde düşünen. 3 senedir de ben yapmadığım etmediğim kalmadı. HAyırlsı diyoruz sürekli.
Evet çevremde de var aslında ama catir çutur doguranlar cogunlukta vakti gelmemis demek ki bekleyelim rabbim neylerse guzel eyler

Nasıl anladınız bunu? Pik gördük silikleşme mi çatlama ayy çok kafamı karıştırdınız

Canım benim umutsuz olma bizim de her şey normaldi ve olmadı 2 yıla yakın aşılamaya karar verdim şu an ikiz gebeyim eğer uzun süredir deniyorsanız aşılama deneyebilirsiniz
Ya ne güzel sizin adiniza cok sevindim saglikla ilerlesin insallah. Evet artik birkac tahlilden sonra yine olumlu bir sonuc elde edemezsek asilama ve sonrasında tüpü deneriz sanirim

Yok allah korusun isyan degil kesinlikle. Evet olmamasinda da bir hayır vardir diyorum ama iste oyle bi an geliyo ki duygularima engel olamıyorum insallah daha fazla teslimiyet gösterebilirim insallah bize de nasip olur hayirlisiyla

Biz aslında basta cok ihmalkar davrandik yani rahim filmini bile mesela 3 ay once yaptirdik gerci bazi engeller bizim disimizda gerceklesti ama demek istedigim bu surecte seri ilerleyemedik. Doktorlar da icime sinmeyince bir yılgınlık geldi. Simdi buradan ogrendiklerimle tekrar bi gidicem dna testi ve amh isticem insallah

Baştan sona kendimi bulduğum bir yazı olmuş.. Dedigin gibi herkesin aramasi ayrı kafaya takmadigim aylarda olmaması ayri ve digerleri..
Taa ki bir gun eşimin ailesiyle tartışma konusu oldu beni hakli oldugum her konuda yalanci haksız durumuna dusurdukleri gece ogrendim.. şuan 4+6 dayım şiddetli kasık ağrım var onların negatifliklerini üstümden atamiyorum Rabbim isteyen herkese saglikla hayirla nasip etsin

Eşiniz de bir sorun olmadığını düşündüren nedir size. Erkek infertitesi de çok yaygın bir durum . Bence hemen eşiniz de test versin. Belki ondaki sorun ilaçla falan çözülebilecek bir şeydir , siz aylarinizi boşa harciyorsunuzdur.

Bu yollardan geçmemiz gerekiyormuş demekki kısmet napalim, sonu hayırlı olsun inşallah da geçeriz hiç sorun değil.dedigin bir çok şeye dikkat ediyorum amh yi ogrendigimden beri aşağı yukarı 2 ay falan oldu zaten ogrenelide.kuenzim q 10 ve OMEGA 3 kullanıyorum şu an.prowomen çok duydum ama hiç kullanmadım onuda deneyebilirim aslında. İlk denemeyi malesef bütçem olmaidgi için devlette yapmak zorundayım İstanbul şehir hastanesinde.olmazsa eğer bu arada para atıp kenara şişli Memorial yada aret kamar var aklımda. Hayırlısı inşallah bu yoldaki herkes için çok teşekkür ederim

Merhaba
Bunları tüp bebek sürecinde mi öğrendiniz farklı alternatif öğrenebileceğimiz bir süreç var mı acaba?

Ne demek devlette tutanda çok oluyor. Hayırlısı olsun. İlk denemede uğraşmadan tutsun bebisiniz ins. Allah isteyen herkese biran önce versin

Merhaba
Bunları tüp bebek sürecinde mi öğrendiniz farklı alternatif öğrenebileceğimiz bir süreç var mı acaba?
Tüp bebek sürecinde doktor doktor gezerken ve burda da çok şey öğrendim tüp bebek topiklerinde. Biz sperm dna testi yaptırmadık mesela ama yaptıran arkadaşlar oldu onda problem çıktı.

Biz aynı durumdayız hormon testleri rahim filmi ofis histeroskoskopi sperm testi herşey normal olmuyor. 2 aşılama 1 tüp bebek denedim oda olmadı. İkinci transfer öncesi Genetik test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…