- 20 Temmuz 2015
- 6.899
- 9.940
- 198
- 34
- Konu Sahibi Deliidivane
-
aynen cnm esin seni sevmiyor bosan sabretme demek eşini tanimadigim icin bana dusmez kimseye dusmez cunku eşini tanimiyor iç hislerini bilmiyorum bu buyuk haksizlik olur ona ama su gercek bizler duygu ile hareket eden varliklariz KADINLAR ama onlar MANTIK ile hareket ediyor mesela istemedi yuruyus yapmak git öp seni cok seviyorum de o zaten iki dk sonra hadi cikalim diyecektir sevginin acamayacagi kapi yoktur ben boyle yaparim bsy istemiyor mesela operim tmm derim hemen yapar hic bir seyi kotuye yorma icini cok cok cok affedilmeyecek bir sey olmadan aldatmak ,dayak vs yokken icini eşine karartma bunlar küçük şeyler Allah aşılamayacak dert vermesin sizin araniz baginiz kuvvetli olursa her seyin ustesinden gelirsiniz ama asla sevgiden suphe etmeyin o zaman evlilik yurutulemez icini şeffaf tut ina karsi emin ol o da seni anlayip isteklerini ve gerekli ilgi istegini karsilayacaktir erkekler boyledirYorumunuz icin cok tesekkur ederim sabır gerektiriyo biliyorum soylediginizi yapicam
Bazen bende oyle dusunuyorum ama sonra ne olursa olsun sevseydi boyle yapmazdi diyorum. Bisey demiyo ben boyleyim diyo sadecene diyor aradaki yas farki da cok o hayattan butun zevkini almis yaşamış simdi yatış gibi geldi bence sradaki yas farkindan senin yasinin getirdigi heyecani aşkı o tarz seyleri o hissetmiyor adam zaten her turlu yaşamıştır ondan kaynakli seni anlamiyor
Aah ah soyledikleriniz bana cok mantikli geliyo mucadele edicem sevgiyle etmeyi denicem dediginiz gibi. Ben bi sogukluk hissettigimde hemen suratimi asarim ona cunku kaldiramiyorum. Bunu degistirmeyi denicem bide. Ama suan mesafeli olmayi dusunuyorumaynen cnm esin seni sevmiyor bosan sabretme demek eşini tanimadigim icin bana dusmez kimseye dusmez cunku eşini tanimiyor iç hislerini bilmiyorum bu buyuk haksizlik olur ona ama su gercek bizler duygu ile hareket eden varliklariz KADINLAR ama onlar MANTIK ile hareket ediyor mesela istemedi yuruyus yapmak git öp seni cok seviyorum de o zaten iki dk sonra hadi cikalim diyecektir sevginin acamayacagi kapi yoktur ben boyle yaparim bsy istemiyor mesela operim tmm derim hemen yapar hic bir seyi kotuye yorma icini cok cok cok affedilmeyecek bir sey olmadan aldatmak ,dayak vs yokken icini eşine karartma bunlar küçük şeyler Allah aşılamayacak dert vermesin sizin araniz baginiz kuvvetli olursa her seyin ustesinden gelirsiniz ama asla sevgiden suphe etmeyin o zaman evlilik yurutulemez icini şeffaf tut ina karsi emin ol o da seni anlayip isteklerini ve gerekli ilgi istegini karsilayacaktir erkekler boyledir
Tek basıma gezemiyorum. Ilgisiz davranmayi da cok denedimIlgisiz davranmayi denedin mi? Tek basina cikip gezemio musun?
Yasayan bilir gercekten cok zoruma gidiyoNe diyebilirim ki,uzuldumevden cikmayi sevmeyen biri olsa hadi anliycam ama arkadaslari cagirinca hemen gitmek ne bileyim, sizle niye gitmiyor ki bi yere. Benim esim de cok yogun calistigi donemde yorgun oluyo ve sohbet dahi etmeme firsat vermiyo. Bazen ben de kendimi yalniz hissediyorum
Zor..
Bazen bende oyle dusunuyorum ama sonra ne olursa olsun sevseydi boyle yapmazdi diyorum. Bisey demiyo ben benkm de esim sinirliyken agzinin ayarini bilmez en son soyleyecek seyi ilk basta der beni o kadar kirar ki o an o kadar uzulud o kadar uzulurum ki sanki beni sevmiyor gibi gelir ama aslinda uzuntum gecince ya da agladigimi anlayip gelince o duygu gecer gider bi sonrakinde yine oyle olurum cunku esim evle cocugumla benimle ilgili evdeki bir cok seyi yapar kadin erkek isi demez su an hamileyim dusuk tehditim var evi supurur ama ben de bu ilgisini hic kullanmam ben de sildim yemek yaptim dusuk tehditime ragmen cunku erkekler yaradilis geregi bu isler icin uygun degildir daralir bunalirlar o yuzden cok da ustlerine bazi seyler de gitmemek gerek bunu niye anlattim 1 - gr evlilikte olur sikinti,2-bazen duygukarimiz o kadar kuvvetli oluyor ki gercegi masleleyebiliyoruz mesela sevmedigini dusunerek o yuzden sen simdilik ilimli ol sabirli ol daha cok yeni
evet aynen olmadığı zaman ya da az oldugu zaman cok sinirli oluyorlar mesela ,bir de onlarin basi sgriyinca olmamasi normal ama sizin ki agrirsa oyle olmaz hemen kadin soyle olmali boyle olmaliErkeklerin huylari seks iyiyse iyilesir. Yapmam dediginiz seyleri yapmaya baslarsaniz o da çıkmam derken cikar
Evde beraber nasıl vakit geçiriyorsunuz peki?Sordugunuz sorunların yüzde 75 i hayır malesef. Haklısınız belkide hayırlısı boyle oldugu icin cocugumuz olmadi bu zamana kadar.
Kesinlikle babasina cok kizar ama ayni babası gibi hareketleri soyledikleri farkinda deil.evlilik terapistine gitmeyi isterdim ama ona gore bi sorun olmadigi icin hayatta gitmezEvlenme seklinize bakılırsa biraz mutaassıp aileleriniz var. Bu tarz ailelerde yetişen bireyler özellikle erkekler ailelerinden ne gördülerse onu yaşatırlar. Ben hicbir zaman genellemeleri doğru bulmam. Her iliskinin kendi icinde bir dinamizmi vardır. Boşanmak ilk çare olmasın bence biraz mücadele edin.mesela biraz tatlı dilinizi, isvenizi cilvenizi kullanın sevginizi belli edin. Onu çok boğmadan aşkınızı hissettirin. Cinsel hayatiniza heyecan getirin. Yani önce flört edin sevişin birbirinizi tanıyın aşk yaşayın. Sonra çocuk düşünürsünüz. Ha imkaniniz varsa evlilik terapistine de gidebilirsiniz .baktınız oluru yok boşanmak o zaman bir seçenek olur
e peki niye tanımadığınız ,sokaktan geçen adamdan farksız bir adamla evlendiniz? bu sorunların çıkacağı çok belliymiş.Gezmedik sevgililik donemimiz olmadı nişanlı kaldık sadece onda bile yanıma gelmemisti farklı sehirlerdeydik
Kendisi tv bağımlısı kabul etmesede. Film izlemiyoruz beraber dizi izliyoruz. Bazen ayrı vakit de geciriyoruz. 1 gun izin gumu var haftada ondada ailesinin yanina geliyoruz genelde. Gelmedigimiz zamanda da evdeyiz. Yada alısveris yapılcaksa avmye filan gidiyoruzEvde beraber nasıl vakit geçiriyorsunuz peki?
Siz ayrı eşiniz ayrı mı vakit geçiriyor?
Mesela en basiti beraber film izliyor musunuz?
Genelde ben zorlarsam olur. nadiren kendi istedigide oluyo. Fena degil işteCinsellik nasil bu arada?
Tanıdıklarımızın tanıdıgıydı. Babamlar arastırdı filan iyi cocuk diye evlenmeyi dusundugum icin evlendim.e peki niye tanımadığınız ,sokaktan geçen adamdan farksız bir adamla evlendiniz? bu sorunların çıkacağı çok belliymiş.
BencedeInsan sevdigi biriyle vakit gecirmek ister, o mutlu olsun ister. Esin seni sevmiyor
Ben romantik romantik film veya dizi izlemeyi kast etmiştim.Kendisi tv bağımlısı kabul etmesede. Film izlemiyoruz beraber dizi izliyoruz. Bazen ayrı vakit de geciriyoruz. 1 gun izin gumu var haftada ondada ailesinin yanina geliyoruz genelde. Gelmedigimiz zamanda da evdeyiz. Yada alısveris yapılcaksa avmye filan gidiyoruz
Bazen ugrasmaktan yoruldugumda dediginiz gibi yapiyorum bende umursamiyorum ama sonra gelip sarilip optugunde geciyo iste. Sonra yine basa dönüyoruzBu zaman kadar hep ilgili ve eşinize düşkün mü tavrınız, tam aksi olun tıpkı eşiniz gibi. Kendinize kafanızı dağıtacak uğraşlar bulun. İlgi alanınızı değiştirin yani. Kendiniz çıkın yürüyeşe, dışarıya alışverişe.Bir çözüm olur mu bilmiyorum ama daha az üzülürsünüz en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?