- Konu Sahibi omerfarugunannesi
-
Arkadaslar bir haftadır yediklerime cok dikkat ediyorum nafile ne göbek azaldı ne de kilolar. Acayip kompleks yaptım. Kardesim "Abla senin icinde plasanta kalmış olmasın sakın?" diyince iyice moralim bozuldu. Ayrıca az yiyince de sütüm azalıyor. Ooof of! Zayıflayan varsa ne yaptıgını paylasabilir mi lütfen? :çok üzgünüm:
evet bende duydum kılo verdırmıyor ayrıca mıdede ağrı yapıyormus başağrısıda. hapı kullan spor yap yemene dıkkat et ozaman hapı nıye ıcıyımkımerhaba ben yeni katıldım aranıza red peper hakkında size diyeceklerim var sakın kullanmayın ben kullandım. bana garantı verdiler para iadesi ama kesinlikle yalan her dedikleri yalan çok sınırlıyım .benide kandırdılar kullandım, 1 ay boyunca 7 kilo garanti dediler.. 1 kilo bile veremedim arayırum kilo veremedim paramı iade edin diye onuda yapmıyorlar telefomuma bile cevap vermiyor o yetkili kişi allah onları bildiği gibi yapsın................
emzırıyorum ama mamada verıyoruz yok ya olmuyo bole hamılelıkten once 54 kıloydum sımdı 70 kıloyum herkesin ıcınde bıtane daha mı unuttular yorumları daralttı benı hıc kılo veremedım 7 kılo doğumda gıttı aynen o 7 kıloyuda aldım ınanılır gıbı değil ama hep annelerın ye sut olsun demelerınden oldu sutte tam anlamıyla olmadı kılolarda yanıma kar kaldı nasıl vercem bılmıyorum yaeyvahedigeldismileemziriyosan rejim yapma ama sut azaliyo valla bikere denedim biraktim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?