boşanmak senin fikrinmi yoksa eşinle ortak mı aldınız bu kararı..
yani eşin ne düşünüyo boşanma hakkında....
esimin söyle bi kötü huyu var sinirle malesef herseyi söyleyebiliyor....bosanmak da dahil....
sonra sinirle söyledim diyip geciyor...aramizdaki tartisma dün aksam gecti...öglen konustugumuzda ben git ne yapman gerekiyorsa yap dedim... o da tamam dedi....
eşini seviyormusun peki?
bu boşanılcak bişey değil.para önemli değil desem yalan olur. ama bu sorun eğer seviyorsan boşanmak için yeterli değil.
bak biz bi dönem çamaşr makinamıza kadar herşeyimizi sattık.eşim bazı yanlış tecrübeler yaşadı iş hayatında ve onun hataları yüzünden dibe girdik.onu bu zor anlarında bigün olsun suçlamadım.çamaşrları elimizde yıkadık ki kaçınc yüzylda yaşıyoruz düşün. senin eşin herşeyi iyi niyetinden yapmaak istiyo.ama maddi hayat zorlukları yüzünden evlilik bitmez.her zor dönem geçer.yeter ki kenetlenin birbirinize.borç vermek istiyosa versin içi rahatlasın.içini dök rahatla tamam ama boşanma kararı böyle net üzerinden alınmaz.helede para sorunları için.
eski konularınızı okuma fırsatım olmadı fakat sorununuz yalnızca maddiyse hemen pes etmeyin derim. eşinize karşı hissettiklerinizi iyice ölçüp tartın mutlu olabileceğiniz kararı zaten en iyi siz bilirsiniz
Eski konularınızı bilmiyorum ama bu yapıda biri de kolay kolay düzelmez
Alışkanlık meselesi belki de mantıklı düşünememe ya da arkadaş sevdalısı işte
Böyle gelmiş böyle gider diye düşünüp evlenince bile kendine çeki düzen veremiyorlar
Başka problemleriniz var mı bilemiyorum
Sadece bu sebepten boşanılır mı onu da bilemiyorum ama herkesin de bir sabrı vardır tabi
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim...elbette sorun tek para degil bu konu hakkindaki tavri...esim sirf sart kosuyor...onun sartlarini kabul etmemi istiyor benim fikirlerimi önemsemiyor....eltimlere yaklasik 10000 euro borc verdik zamaninda yeri geldi ben ondan önce yardim etmek istedim ama ne zaman hayir demeye basladim ben kötü oldum...olmayan paradan veriyoruz...olsa neyse...bizden para isteyenler bankadan gidip alsa banka kat kat faizle onlara da verir bize verdigi parayi...bu bana mantikli gelmiyor malesef....
böyle bi anlık sinirle konuşmasaydınız keşke....
hiç mi değişme ihtimali yok..
yani birazcık bile varsa tekrar düşünün kararınızı bence....
Tek sorun eşinin elinin açık olması mı yoksa gunluk yasantınızdadamı anlasamıyorsunuz
eşini seviyorsun demek..o zaman ne olursa olsun ondan ayrılma..sonra çok pişman olursun..eşinin sinirli olmasından bahsetmişsin hher erkek sinirli oluyorr...başkalarına para veriyor diye boşanılmaz siz sağlıklı karar veremiyorsunuz eşinde sende....eşinle konuş yeter artık başkalarına para verme bizimm rızkımız o de kendi durumumuzu düzeltelim de ne bilim üstüne gitme kocana sahip çık
Rica ederim
elbette mantıklı değil
Eşiniz neye güvenerek böyle yapıyor anlamadım zaten, hem kendi borçları varken başkalarına nasıl sürekli ve yüksek miktarlarda borç veriyor..
Yani biri çıksa biz senden borç almadık ki dese, ıspat bile edemez
anladıgım kadarıyla bırbırınızı sevıyorsunuz ve cok buyuk sorunlarınız da yok bu durumda boşanmıycaksınız gıbı gelıo ve boyle ufak konularda boşanma kelimesini agzınıza almayın bana kalırsa eşinizide uyarın.
merhaba arkadaslar,
bi cok kez problemli evliligim hakkinda konu actim....
yine tikandigim bir yerdeyim....
malesef esimle anlasamiyoruz...sorunlar degisiyor...ama asamadigimiz bir diger konu var ki...para meselesi...
eski konumu okuyanlar bu sebeb yüzünden neler yasadigimi bilir....
esimden sürekli birilieri aile, akraba ve arkadaslari para istiyor o da benimle problem yasayacagini bile bile hep vermek istiyor...
ödedigimiz taksitlerimiz var bankaya borcumuz var vs....
ve artik is yine bosanmaya geldi dayandi...hangi karari almam gerektigini bilmiyorum....kendimi hic iyi hissetmiyorum....
karisik anlattim biliyorum ama inanin kafam yerinde degil....belkide sadece yazmak istedim....ama bi karar almam gerekiyor sanirim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?