sizin kadar olmasa da ben de bir zamanlar yaşamıştım aynı sorunu.sonuçta şunu anladım ki bu bir tatmin metodu.bazıları birilerine para verdiklerinde kendilerini değerli hissediyorlar.sizden para kısmasına gelince en yakınının siz olduğunu ve de herşeye katlanmanız gerektiğini düşünüyor(sanırım tabi)peki çözüm ne?zaman.eğer büyük sorunlarınız yoksa boşverin gitsin.evet yapılan bir haksızlık kabul ediyorum ama bugün herşeyin 4_4 lük olmasının hiç te iyi birşey olmadığını çok daha iyi öğrendim.hayatı mükemmel olan bir bayanın( ki eşiyle muhabbetini ,uyumunu,mutluluğunu anlata anlata bitiremiyorlar)daha 35 yaşında malum hastalığa yenildiğini öğrendim.fazla söze gerek yok,anladınız siz beni.herşey hepimizin gönlünce olsun
benim kendi annem de öleydi...birisi para ister dayanamaz hemen verirdi..en son kazığı kendi kardeşinden yiyince anladı...bazen insanlar doğruyu secmekte zorlanırlar cnm..illa basına bi musibet gelcek öle düzelir...inş eşin de doğru yolu bulur cnm...
Konularınıza biraz göz attım.
Aşırı merhametli eşiniz sanırım.
Aslında ben iyi niyetli olmanın geriye fazlasıyla döneceğine inanırım ama
tabi kendi borçlarınız varken özellikle size sormadan herkese dağıtması
hoş değil.
Asıl sorun eşiniz size karşı kırıcı konuşuyor, sinirler kalbini kırıyor,sürekli boşanmayı dile getiriyormuş
sanırım. Bence evliliğinizi bu da çok yıpratmış.
Seviyorsunuz madem neler yapabilirsiniz düşünmek gerek.
Şuana dek eşinize bu sorunlara karşı nasıl tepkiler verdiniz?
Konuştunuz,tartıştınız muhakkak.
Evi terkettiniz mi mesela?
önce eşiniz kendisini ve ailesini düşünmeli ..
ama yinede sırf bu nedenden dolayı ayrılmayın ....
eşinizle konuşmayı deneyin .. maddiyat önemlidir ama ondan daha önemli olann sizin sevginiz ..severek sırf bu yüzden ayrılmayın bence tabi yine siz bilirsiniz ...
sizin kadar olmasa da ben de bir zamanlar yaşamıştım aynı sorunu.sonuçta şunu anladım ki bu bir tatmin metodu.bazıları birilerine para verdiklerinde kendilerini değerli hissediyorlar.sizden para kısmasına gelince en yakınının siz olduğunu ve de herşeye katlanmanız gerektiğini düşünüyor(sanırım tabi)peki çözüm ne?zaman.eğer büyük sorunlarınız yoksa boşverin gitsin.evet yapılan bir haksızlık kabul ediyorum ama bugün herşeyin 4_4 lük olmasının hiç te iyi birşey olmadığını çok daha iyi öğrendim.hayatı mükemmel olan bir bayanın( ki eşiyle muhabbetini ,uyumunu,mutluluğunu anlata anlata bitiremiyorlar)daha 35 yaşında malum hastalığa yenildiğini öğrendim.fazla söze gerek yok,anladınız siz beni.herşey hepimizin gönlünce olsun
canım önceki konularını bilmiyorum
burada yazılanlarıda okumadım
ayrılma isteme sebebin sadece bumu bilmiyorum..
hemen cvap vermek istedim..
benim eşimde aynı malesef,,
kardeşlerine çevresine sürekli verir herkezin kötü gününde yanında olur maddi manevi,
ama onlardan alamaz,
ama rabbim eşime başka yerlerden kapı açıyor,
çok merhametli vijdan sahibi,
ama gel gelelim aynı sorunu yaşıyoruz ve çok tartışmalarımız oldu bu yüzden,
ama bence bu ayrılma sebebin olmamalı,
eğer ayrılma sebebi olsaydı ben 12 yıldır evli olmazdım:)
bacım yine mi para meselesi..?!ne yüzsüz bir aileymiş bu..
eşek kadar adamın nafakasını kardeşimi sağlıyor.?
besili ineği bulmuşlar afedersin etinden sütünden sonuna kadar ..
evliliğim yürüsün dersen mecbur habire dağıtacaksın...olanıda olmayanı da..ama dayanabilecek misin?
yani evden de çektin gittin .babanda araya girdi..bu kocanın afedersin kafası kösele derisinden mi anlamıyor?
üstelik işi psikolojik ve fizyolojik şiddete kadar vardırdı..
adamın aklı seni gerçekten kaybettiğinde gelecek..o da belki..
para bu kadar önemli madem senden daha zenginini bulsunlar da onun kanını emsinler..
tabi senin gibi safını bulursa.yoksa eli maşalının birine denk gelir s..r ağzına bir de güzel terbiye eder..ah keşke öyle olsa..!
o zaman başını taşlara vurur belki..defolsun gitsin ya...iyilik yaptın da kıymetmi bilindi..??
ilerde dönüp baktığında pişman olacaksın Allahım neden bu kadar çok verdim diye..
erkeklerin çoğunda böyle enayilik durumu varkusura bakma canım ama ben artık buna iyi niyet merhamet diyemiyorum.seni çok iyi anlıyorum.bu sebepten boşan yada boşanma diyemem ama kendi harcamalarından asla kısma.ben en çok buna sinir oluyorum eşin seni kısıtlıyor ama başkalarına ağalık yapıyor bu kadarına izin verme canım
of canim ya yinemi böyle yapmaya basladi... sanirim düzelmeyecek malesef insanlar degismiyor ne kadar söz verselerde yemin de etseler degismiyorlar bir zaman sonra ya alisiyorsun yada bi cözüm yolu ariyorsun sevmesen bosan diyecegim ama diyemiyorum... zor cok zor ne denir ki ne yapabilirsinki bu konuda....
Ya kusura bakmayın ama bana eli açıklık değil resmen insanların değerini parayla kazanmak. Cevresindekileri kaybetmemek. Ego eksikliği var eşinizde bana kalırsa. karın kardaştan yakındır demişler. Bakın benm babam da borç vermek de değil mal varlığımızın yarısını amcama verdi. Ben hiç bir zaman hakkımı helal etmiyorum. Allaha şükür durumumuz iyi ama babam esnaf oldugu için halen yıllardır ödemelerde sıkıntı çekiyor. Banakalara devamlı faiz ödüyor. cunku zamanında 2 ev 2 araba verdi baskalarına. Şimdi ne oldu biliyor musunuz annem ve babam 24 yıl sonra bosandı. Hem cevresindekilerin lafını dinliyor ve işin içine bir de baska hatunlar girdi. Annem rahat etti valla ... evet dul kalmak cok zor, çalıştığınız iş yerinde bile sarkıntılık edeninden tutun bacım diyen sulanabiliyor. Aşk meşk arayamıyorsunuz hayatta gercekten şanslı olanlar sahip oluyor. ancak özgürsünüz başınızda sorumluluk yok. Adamın teki sizi ağlatmıyor, zorunuza gidecek hareket yapan yok. Yuvanın dagılması zor ben bunu yasadım annem ve babamla ama gercekten kavga gürültüden uzak mutlu mesut yasıyoruz cok sukur.
öylede denilebilir tabi...diyorum zaten madem o kadar yardim etmeye meraklisin gel bi fakir aileye koruyucu aile olalim diyorum bari belki biraz olsun sevap kazaniriz ama seninle ayni maasi ailpta veya daha fazlasini yetiremeyenlere yardim etmek borc vermek sacma geliyor....
Bu erkeklere anlam veremiyorum gerçekten... sen çalışıyor musun?
esimde hic bir gelisme yok hala karisamazsin diyor...en sonunda annemde duydu dün baya konustular ama bi faydasi olacagini düsünmüyorum....
uzun süredir iyi gidiyorduk ama büyü yine bozuldu...her an tepe taklak olabiliyoruz...ümitsizlesiyorum...hata bende mi anlamiyorum...sadece biraz konusmaya ihtiyacim var sanirim
yine mi para mevzusu.
yok para mevzusu degil, eltim esim ve ben...
uzun süredir iyi gidiyorduk ama büyü yine bozuldu...her an tepe taklak olabiliyoruz...ümitsizlesiyorum...hata bende mi anlamiyorum...sadece biraz konusmaya ihtiyacim var sanirim
evlilik evlilik sorunlu evlilkler devam etmeli mi bilemiyorum, ben de karamsarım mutsuzum kızgınım o sebepten bi akıl veremem sanırım ama benm de kafam çok karışık , mutsuz evlilik sürdürülmeli mi sonlanmalı mı sonlansa daha mutlu mu olunu rpişman mı????????????? çok zor kararlar..
allah yardımcımız olsun.
Her evde olumsuzluk tartışma olur. Salatalık yüzünden bile birbirinize girebilirsiniz. Bu evliliği yürütmek istiyorsan görmezden gelemyi öğrenmen gerek.
Eşin abisine yengesine vs cok bağlı, ne yaparsan yap bu değişmeyecek.
Ya bu deveyi güdeceksin ya da......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?