olmuyor, yürümüyor sanirim sona yaklasiyoruz evlilik yolunda

Ben de herseyin mukemmel olmayacagina inaniyorum. Bir derdim olmadiginda korkuyorum bile acikcasi

bacım yine mi para meselesi..?!ne yüzsüz bir aileymiş bu..

eşek kadar adamın nafakasını kardeşimi sağlıyor.?

besili ineği bulmuşlar afedersin etinden sütünden sonuna kadar ..

evliliğim yürüsün dersen mecbur habire dağıtacaksın...olanıda olmayanı da..ama dayanabilecek misin?

yani evden de çektin gittin .babanda araya girdi..bu kocanın afedersin kafası kösele derisinden mi anlamıyor?

üstelik işi psikolojik ve fizyolojik şiddete kadar vardırdı..

adamın aklı seni gerçekten kaybettiğinde gelecek..o da belki..

para bu kadar önemli madem senden daha zenginini bulsunlar da onun kanını emsinler..

tabi senin gibi safını bulursa.yoksa eli maşalının birine denk gelir s..r ağzına bir de güzel terbiye eder..ah keşke öyle olsa..!

o zaman başını taşlara vurur belki..defolsun gitsin ya...iyilik yaptın da kıymetmi bilindi..??

ilerde dönüp baktığında pişman olacaksın Allahım neden bu kadar çok verdim diye..

erkeklerin çoğunda böyle enayilik durumu var kusura bakma canım ama ben artık buna iyi niyet merhamet diyemiyorum.seni çok iyi anlıyorum.bu sebepten boşan yada boşanma diyemem ama kendi harcamalarından asla kısma.ben en çok buna sinir oluyorum eşin seni kısıtlıyor ama başkalarına ağalık yapıyor bu kadarına izin verme canım

esimin ailesi birbirine cok tutkun ve düskünler...yani birbirlerine kazik atilsada bunu ortaya dökmezler...
insallah dogru yolu bulur

evet bu bosanma konusu cok fazla yipratti bizi...sürekli dile getirmesi...cok yalvardim her ne olursa olsun sürekli bosanmaktan bahsetme diye bi ara düzelmisti simdi yine basladi....evi terkettiniz mi diye sormussunuz...biraz karisik aslinda bu durum...para meselesi yüzünden ben vermesini istemedigim icin bi kere beni babamlarda birakip gitti 2 gün boyunca hic bi sekilde aramadi sonra abileriyle geldi aldi götürdü...ikincisinde yine böyle bi tartisma yasandi...yani diger abisi bizim tartisma sebebizi bildikleri halde haftasina yine para istediler bizden ben karsi ciktim tabi....ve büyük bi tartisma yasadik bunun sonucunda...bu sefer ben kendi istegimle gittim evden...bunlar cok fazla yipratti bizi ama ilki benim elimde olan birsey degildi....

bende elbette para meselesi yüzünden ayrilmayi düsünmedim...yani bu konu aslinda bana göre orta yol bulunabilecek bi konu ama bosanma teklifiyle gelen malesef esim...cok tutarsiz yani bugün bosanmaktan bahsediyor ertesi gün sinirle söyledim diyor ve bu beni cok yipratiyor...bana bosanacak bi adam gider davasini acar...e bunuda yapmiyor...ne istedigini bilmiyor yani daha dogrusu kendisi bu evlilikte sartlari koyacak ve ben kabul etmeliyim...o zaman benden iyisi eminim olmaz

bende calisan bir insanim...bunun yanlis oldugunu bilsemde bi zamanlar kendime belli bi miktarda belirli bi para ayirdim....allem etti kallem etti beni vazgecirene kadar gitti....bu para konusunda bana danismadan birsey yapmayacagina dair söz verdi...
ve simdilerde yine unuttu....

kenarda birikmis bir paradan vermeye kalksa elbette bende bu kadar karsi cikmam...ama bizde bankadan faizle para alip dagitiyoruz millete ve bu bana sacma geliyor....ayni is yerinde calisan esimle ayni miktarda maas alan bir adamin gelip esimden borc para istemesi bana sacma geliyor...herkes ayagini kendi yorganina göre uzatmali...ben neden gidip borc alip bankaya olan borcumu kapatmiyorum....

ben artik ne yapmam gerktigini bilmiyorum inan bana scallycim...öyle davrandim olmadi farkli davrandim o da olmadi...

esim benim kiyafet almama fazlasyla karsidir cok oldugu icin...dogum günümde hediye almadi param yok diye...ama baska yerlere dagitmaya gelinceye cuvalla varmis gibi davraniyor....

arkadaslar hafta sonu hic giremedim topige...cevaplari bugün verdim....

of canim ya yinemi böyle yapmaya basladi... sanirim düzelmeyecek malesef insanlar degismiyor ne kadar söz verselerde yemin de etseler degismiyorlar bir zaman sonra ya alisiyorsun yada bi cözüm yolu ariyorsun sevmesen bosan diyecegim ama diyemiyorum... zor cok zor ne denir ki ne yapabilirsinki bu konuda....

bi ara iyiydi...ama konu yine gündeme geldi...bilemiyorum...gercekten kötü bi iklem bulundugum durum

esimde hic bir gelisme yok hala karisamazsin diyor...en sonunda annemde duydu dün baya konustular ama bi faydasi olacagini düsünmüyorum....

Ya kusura bakmayın ama bana eli açıklık değil resmen insanların değerini parayla kazanmak. Cevresindekileri kaybetmemek. Ego eksikliği var eşinizde bana kalırsa. karın kardaştan yakındır demişler. Bakın benm babam da borç vermek de değil mal varlığımızın yarısını amcama verdi. Ben hiç bir zaman hakkımı helal etmiyorum. Allaha şükür durumumuz iyi ama babam esnaf oldugu için halen yıllardır ödemelerde sıkıntı çekiyor. Banakalara devamlı faiz ödüyor. cunku zamanında 2 ev 2 araba verdi baskalarına. Şimdi ne oldu biliyor musunuz annem ve babam 24 yıl sonra bosandı. Hem cevresindekilerin lafını dinliyor ve işin içine bir de baska hatunlar girdi. Annem rahat etti valla ... evet dul kalmak cok zor, çalıştığınız iş yerinde bile sarkıntılık edeninden tutun bacım diyen sulanabiliyor. Aşk meşk arayamıyorsunuz hayatta gercekten şanslı olanlar sahip oluyor. ancak özgürsünüz başınızda sorumluluk yok. Adamın teki sizi ağlatmıyor, zorunuza gidecek hareket yapan yok. Yuvanın dagılması zor ben bunu yasadım annem ve babamla ama gercekten kavga gürültüden uzak mutlu mesut yasıyoruz cok sukur.

öylede denilebilir tabi...diyorum zaten madem o kadar yardim etmeye meraklisin gel bi fakir aileye koruyucu aile olalim diyorum bari belki biraz olsun sevap kazaniriz ama onunla ayni maasi ailpta veya daha fazlasini yetiremeyenlere yardim etmek borc vermek sacma geliyor....

Son düzenleme:

Bu erkeklere anlam veremiyorum gerçekten... sen çalışıyor musun?

Bu erkeklere anlam veremiyorum gerçekten... sen çalışıyor musun?

evet calisiyorum öyle oldugu halde söz hakki tanimiyor malesef esim...bi süre maasimi da ayirdim vermedim ama buda bana göre cözüm degil zaten o da allem etti kallem etti ayirmami istemedi

esimde hic bir gelisme yok hala karisamazsin diyor...en sonunda annemde duydu dün baya konustular ama bi faydasi olacagini düsünmüyorum....

bırak ozaman bacım..madem karısı olarak söz hakkın yok kendi parasıyla ne halt ederse etsin..sende dersin benim kazandığım parama sende karışamazsın diye..sende evin giderine ortak olma faturalara bulaşma.madem o kadar erkek geçiniyor...senin paranla kendi ailesine babacanlık mı taslıyor.?o konuda taviz verme gözünü seveyim daha evvelki gibi kararlı ol.bak ilerde çok pişman olursun.eşin ipiyle kuyuya inilecek tiplerden değil..emeğini yedirme ilerde kapının önüne koyar mı koymaz mı bilinmez cebinde paran olsun..ailenin arkanda olduğunu sürekli hissetsin..

uzun süredir iyi gidiyorduk ama büyü yine bozuldu...her an tepe taklak olabiliyoruz...ümitsizlesiyorum...hata bende mi anlamiyorum...sadece biraz konusmaya ihtiyacim var sanirim

yok para mevzusu degil, eltim esim ve ben...

evlilik evlilik sorunlu evlilkler devam etmeli mi bilemiyorum, ben de karamsarım mutsuzum kızgınım o sebepten bi akıl veremem sanırım ama benm de kafam çok karışık , mutsuz evlilik sürdürülmeli mi sonlanmalı mı sonlansa daha mutlu mu olunu rpişman mı????????????? çok zor kararlar..
allah yardımcımız olsun.

uzun süredir iyi gidiyorduk ama büyü yine bozuldu...her an tepe taklak olabiliyoruz...ümitsizlesiyorum...hata bende mi anlamiyorum...sadece biraz konusmaya ihtiyacim var sanirim

Her evde olumsuzluk tartışma olur. Salatalık yüzünden bile birbirinize girebilirsiniz. Bu evliliği yürütmek istiyorsan görmezden gelemyi öğrenmen gerek.

Eşin abisine yengesine vs cok bağlı, ne yaparsan yap bu değişmeyecek.

Ya bu deveyi güdeceksin ya da......

bende bilemiyorum...saglikli düsünemiyorum...cok gücsüz hissediyorum kendimi...esimin destegini hic bir konuda hissetmiyorum

eltimle kisa bir süre önce acik acik herseyi konustum..beni rahatsiz eden seyleri dile getirdim..herseyde esimi muhattap almasinin benim zoruma gittigini söyledim...ama hala degisen birsey yok...inadima yaparcasina ayni sekilde devam ediyor...bu durumu görmezden de gelebilirim esimin tutumu farkli olsaydi ama o malesef bi kere olsun benim yanimda olmuyor aksine bana olmadik seyler söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…