Troidlerime hemen hemen 1 sene önce baktırmıştım başka bi sorun için birşey yoktu , vitaminlerimde eksiklik var ilaç kullanıyorumTroid ve vitamin değerleriniz normal mi sadece merak ettiğim için soruyorum.
Evet bende baktrdım tedbir amaçlı troidlerde sorunum yok. Bende de vitamin eksikliği var onun için doktor ilaçlar yazdı kullanıyorum.Troidlerime hemen hemen 1 sene önce baktırmıştım başka bi sorun için birşey yoktu , vitaminlerimde eksiklik var ilaç kullanıyorum
İnşallah güzel haberler alırsınilk daha önce ki 2 sene eşim prezervatif kullandı ben kendim ayrı bi şeyler yapmadım korunma ile ilgili. Sonra bu yıl ağustos ayında düşünmeye başladık.
Korunmayı bıraktık . Ve bu ekim ayında hiç hasta olmadım.
Amin çok teşekkür ederimBende ilk kızıma 7 ay sonra hamile kalmıştım, nasip gerçekten. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin sizede
Bende acaba bi sorun mu var diye korkuyorum ara araEvet bende baktrdım tedbir amaçlı troidlerde sorunum yok. Bende de vitamin eksikliği var onun için doktor ilaçlar yazdı kullanıyorum.
Endişe etmeyin bence değerleriniz de zaten muhim bi sorun yokmuş.Bende acaba bi sorun mu var diye korkuyorum ara ara
Benim iğnem yok hep hap verdi doktorVitamin iğnem var . folik asit birde ayrı hap ilaç var. iğneleri günde 1 defa vurundum. Şimdi sıra haftada 1 olanda .
AnladımBenim iğnem yok hep hap verdi doktor
Çok teşekkür ederim inşallahEvet yardımcı olmak için açıkladım durumumu dediğim gibi inşallah zamanı geldiğinde o müjdeli haberi alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?