Olmuyor

10 yil gebe kalamama + basarili tup+ tupten 2 yil snra kendiliginden gebelik rabbim cok buyuk duayi umudu hc birakmayin duaya simsıkı sarilin

Ovulasyon saçmalıklarıyla vakit kaybetme 3 yıl psikolojimi boşa bozmuşum pik oldu olmadı 3 kere yumurtaladım çatladı çatlamadı.
Kısır olduğumu öğrendim. Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm şuan hamileyim. 32 yaşıma kadar kaza kurşunu bile yoktu.

Kısır olduğunuzu nasıl öğrendiniz. Ayrıca ovulasyon da hep çift çıktıysa nasıl oluyor anlamadm. Aydınlatır mısınız

Kısır olduğunuzu nasıl öğrendiniz. Ayrıca ovulasyon da hep çift çıktıysa nasıl oluyor anlamadm. Aydınlatır mısınız
Canım bir yere yazmıştım onu kopyalıyorum buraya. Ovulasyon testimi buldum 3 yıl boyunca böyle kafayı yemiştim detaylı anlattığım yazımı kopyalıyorum.

BELİRTİLERİN BİTMESİ VE BAŞLAMASI

Ovitrelle belirtilerim hem testte (tek çizgi) hemde psikolojik etkileri 5. 6.Gün tamamen bitti.

Benim aşılamanın 8. 9. Günü ilk belirtilerim başladı aklımda kalanları yazıyorum isterseniz tüm belirtilerimi gün gün yazdığım yerden araştırıp uzuunca post yazabilirim geniş bir zamanda

Gögüslerim sertleşti irileşti ve hassaslaşma başladı. Kasık ağrısı ama bu şöyleee oluyor bende kabızmışım gibi, çok gazım varmış gibi ağrı hala devam ediyor dünyanın en tatlı ağrısı sanırıım 8. Gününden itibaren hala devam eden ishalim var. Geceleri yatarken elimi alnıma götürdüğümde ateşim varmış gibi alnımı daha sıcak hissediyordum. Agresif ve alıngandım fazlası ile . Evde erken gebelik yapıyordum 7. Günü itibariyle 1 olacak şekilde ekledim görselini 11. Günde silik çizgiyi gördüm yani test yapmaya başladığım 4. Testte.
13. Gün 48.25 ile gebeliğimi kanda öğrendim.

AŞILAMAYI NEDEN YAPTI

22 yaşımdan beri bebek istiyorum 28 yaşım ve sonrası sürekli ovülasyon testleriyle kafayı yiyerek geçirip hüsranla sonuçlandı. Çokça ağladım bu süreçte kaç Dr a gittiysem doğal yolla hamile kalabilirsiniz deyip gönderdiler özel/devlet hepsi. Eşimden şüphelenmem üzerine 31 yaşımda tüp bebek merkezine gittim. Direkt olarak canım doktorum rezerv aktifliğimi fark etti (fazla yumurta atılımı yüzünden 9mm de kalan büyümeyen çatlamayan yumurtalar!! Halbuki ovülasyon testleri defalarca tam pik gösterirdi ne aptalmışım inanıp umutlanırdım onun görselinide ekliyorum birtanesine ulaşabildim. Benim büyümeyen ve çatlamayan yumurtalarımda pik göstermesi şuan o kadar üzücü ki o ayları düşündüğümde, zaman para ve umut kaybıymış tamamen.
Eşimde hiç bir sorun çıkmadı.
1. Aşılamam pozitif oldu biyokimyasal oldu, 2. Aşılamam negatif oldu ve sağ yumurtalığım menopoz başlangıcı oldu canım doktorum direkt tüp bebeğe geçmek istedi ve yumurtalığımdaki yumurtaları aşılama ile ziyan etmek istemedi, tüp bebek için gerekli evrakları toplarken eşimle 1 ay boşa geçirmek yerine acaba bir aşılama mı denesek dedik doktorum kabul etmedi, süreç boyunca görüştüğüm bir başka infertilite doktoru olan minnoş doktorum talebimi kabul etti ve şuan gebeyim

Eklentiler

• IMG_20231012_192546.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-10-16-23-03-13-163_com.miui.gallery.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 51
Ne mutlu size çok sevindim , hayırlı sağlıklı olsun

Ne mutlu size çok sevindim , hayırlı sağlıklı olsun
Çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm bu hasreti çeken anne baba adaylarının başına. Mutlaka iyi bir tüp merkezi ile görüşmeni öneririm. 7 ay kısa bir süre değil çünkü..
Ovulasyon testi saçmalığına pek takılma insanı sadece stres yapıyor ve bir gerçekliği yok.

Merhaba ben de çok iyi bir tüp bebek merkezine gittim histeroskopi oldum doktorum ovulasyon testini önerdi 3 ay için dediğiniz gibi gerçekliği yok mudur

Bir de 3 yıl da 3 defa mı pik görmüştünüz

Bir de 3 yıl da 3 defa mı pik görmüştünüz
3 yılın her ayı defalarca pik görmüştüm tekrar görseli atayım.
Bence güvenilirliği yok beni boşuna oyaladı.
Histeroskopide nasıl işlemler uygulandı? Hsg çekindiniz mi tüpleriniz açık mı?

Eklentiler

25,5 KB · Görüntüleme: 47
3 yılın her ayı defalarca pik görmüştüm tekrar görseli atayım.
Bence güvenilirliği yok beni boşuna oyaladı.
Histeroskopide nasıl işlemler uygulandı? Hsg çekindiniz mi tüpleriniz açık mı?
Evet önce hsg çekildim tüplerim açık 2 adet polip vardı onları aldırdım bir de rahime çizik atıldı daha kolay tutunsun diye dediğim gibi gittiğim doktor da çok ünlü bir prof. O önerdi testleri çift çizgiyi göremezsen gel ben takip yapayım dedi bir de vitamine başladım umarım beni de boşuna oyalamaz :) yani pik görünce yumurtlama olmuyo mu tam olarak acaba

Ben ilk kızım da korunmadigimiz halde 7 ay sonunda hamile kaldım 2 kızım da 4.ayda hamile kaldım sitres yapmayin daha yeni evlisiniz

Ben dediğim gibi çatlamayan büyümeyen yumurtalarda ayda defalarca tam pik gördüm malesef

Cok soru sordum kusura bakmayın lütfen pcos varsa dediğiniz gibi olabiliyor diye biliyorum yoksa nerden anlayabilirim büyüyo mu buyumuyo mu cok kafam karıştı
Pcos olsa yazardım değil mi? Pcos hastası değilim.
Rezervim çok aktif yumurta atılımı fazla olduğu için yumurtaların 9mm de kalıyordu çatlamıylr büyümüyordu. Atılım sayısı fazla olduğu için menopoza sebep oldu

Canım bende 2 senedir bebek istiyorum. Geçen sene bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Doktorlarin hepsi kolay hamile kalacağımı söyledi. Bir arkadaşım rahim filmi cektirsem hiçbirsey kaybetmeyecegimi söyledi geçen ay çekindim ve iki tupumde kapalı çıktı. Yani şok oldum. Zamanimiza yazık.

O zaman benim farklı bir problemim vardı ovulasyon testleri sağlıklı sonuç vermedi yazarsınız burda binlerce insan birseylerden ümit ederek bekliyor insanları yanlış yönlendirip moral bozmayın.

O zaman benim farklı bir problemim vardı ovulasyon testleri sağlıklı sonuç vermedi yazarsınız burda binlerce insan birseylerden ümit ederek bekliyor insanları yanlış yönlendirip moral bozmayın.
Siz iyimisiniz??? Çatlamayan büyümeyen yumurtaya tam pik gösterdi görseli attım görmediniz galiba? Boşuna umutlanmayın diye yazıyorum gördüğüm heryere. Testler asla güvenilir değil ve yanlış gösteriyor. Boşuna ümit pompalamaya devam edin o halde ne diyeyim? Lütfen gözlük takarak tekrar bakın. 3 yılın her ayı böyle gördüm çünkü.
Benim farklı problemimin olduğunu falan söylemediler, tüp bebek merkezinde bu yıl nisan ayında öğrendim infertilitem olduğunu. En az 10 Dr ile görüştüm hani süreç 10 yıl gibi bir süreç hepsi doğal yolla gebe kalırsınız dediler.

Eklentiler

25,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Bana pcos var gibi geldi ama cok da önemli değil zaten gebe kalmışsınız.Bebeginizi sağlıcakla büyütün hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…