Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne derdin var paylaş .Olmuyor artık yapamayacağım. Denedim çok denedim. Yaşamayı denedim. Yapamıyorum. Beceremedim. Beceremiyorum da. Zorlamanın anlamı yok.
Abla sen 40 yaşında kendini niye bulamadın hala.Oturaklı olgun ol biraz ya.Olmuyor artık yapamayacağım. Denedim çok denedim. Yaşamayı denedim. Yapamıyorum. Beceremedim. Beceremiyorum da. Zorlamanın anlamı yok.
Neden olmuyor sıkıntın nedir?Bazen olmuyor dediklerimiz için bir süre sonra iyiki olmamış diye biliyoruz.Zaman gerçekten herşeyin ilacı.Olmuyor artık yapamayacağım. Denedim çok denedim. Yaşamayı denedim. Yapamıyorum. Beceremedim. Beceremiyorum da. Zorlamanın anlamı yok.
Dur daha görecek günler var. Ne oldu?Olmuyor artık yapamayacağım. Denedim çok denedim. Yaşamayı denedim. Yapamıyorum. Beceremedim. Beceremiyorum da. Zorlamanın anlamı yok.
Yazdım. Belirli bişey yok. Geçmişten gelen ve hala devam eden sorunlarım.Dur daha görecek günler var. Ne oldu?